به نظر من اگر یه نسخه جداگونه از قسمت دانلود روزنامه درست میکردی خیلی بهتر بود ، چون خیلی طرفداره.
مرسی از زحمتت.
Printable View
به نظر من اگر یه نسخه جداگونه از قسمت دانلود روزنامه درست میکردی خیلی بهتر بود ، چون خیلی طرفداره.
مرسی از زحمتت.
سلامنقل قول:
مرسی از زحمتت.
ممنون از پيشنهادتون . ولي نسخه ي جداگانه داره ديگه ! من قسمت All رو براي كساني كه كلشو ميخوان گزاشتم . مگرنه قسمت NEWSStand در واقع همون قسمت دانلود روزنامست كه هر كس ميتونه با دانلود 6 قسمت اضافي تكميلش كنه .
سلام دوباره من مزاحم شدمنقل قول:
نوشته شده توسط saeed666
اگه دقت كرده باشين تو صفحه اول براي بخش اصلي نرم افزارتون NEWSStand لينك نگذاشتين تا فقط اونو دانلود كنيم
ولي با اجازتون من يه كم فضولي كردم تو پرشن گيگتون
و اين لينكو براي Sina.G ميذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
واقعا ممنون از توجهتون ولي فكر كنم يه كم دير اين پستو دادين چون وقتي پست اولمو ويرايش كردم اينو بهش اضافه كردم البته خيلي واضح نبود ولي توضيحات شما تو اين پست كاملا آشكارش كرد .نقل قول:
سلام دوباره من مزاحم شدم
اگه دقت كرده باشين تو صفحه اول براي بخش اصلي نرم افزارتون NEWSStand لينك نگذاشتين تا فقط اونو دانلود كنيم
ولي با اجازتون من يه كم فضولي كردم تو پرشن گيگتون
و اين لينكو براي Sina.G ميذارم:
ممنوننقل قول:
اسم برنامه دانلود روزنامه ها : NEWSStand
Last edited by saeed666 : امروز at 09:51 PM.
از راهنماییت ممنون مشکل نا مشخص بودن حروف با راهنمایی شما حل شد باز هم سپاسگزارمنقل قول:
نوشته شده توسط saeed666
سلام
خيلي ممنون از اين كه اعلام كردين و من و بقيه را مطلع كردين .نقل قول:
از راهنماییت ممنون مشکل نا مشخص بودن حروف با راهنمایی شما حل شد باز هم سپاسگزارم
بعضى اشتباهات لپى تو كارت هست، مثلا:
در كل خوب كار كردى.
راستى، مگسكشه واقعا كار مىكنه؟
سلام
ايول . ميبينم كه كساني هستند كه همه ي برنامرو امتحان كرده باشند . خوشم اومد. راستش ديگه اين اواخر حال نداشتم رو اين جمله ها فكر كنم و دقيقا آخرين جاي برنامه بود كه ويرايش كردم .نقل قول:
بعضى اشتباهات لپى تو كارت هست،
اون پشه كشم بيشتر برا سرگرميه . فكر كنم برنامه anti mosquito موبايلو ديده باشين . اين يه چيزي تو همون مايه هاست ولي به نظر من جفتشون واقعا كار نميكنند .
من اومدم دانلود کنم باندش تموم شده بود رو یه هاستی بذارید که باند به این زودی ها ته نکشه منم م یخوام هفته نامه عصر ارطباطم اگه بهش اضافه کنی خیلی حال دادی
خيلى مىتونى بسطش بدى. بيشتر روش كار كن و يه كارى كن كمتر Errorهاى جورواجور بده. سليقه و دقت بيشترى هم به خرج بده!