نه داداش اینطوری ها هم نیست .... با چندتایی فقط در حد دوستی ارتباط دارم :10:نقل قول:
Printable View
نه داداش اینطوری ها هم نیست .... با چندتایی فقط در حد دوستی ارتباط دارم :10:نقل قول:
بسیار آلبوم بدی بود !
اومده یه سری آهنگ تکراری رو با تنظیم جدید بیرون داده که همون قدیمی ها رو هم خراب کرد مثل آهنگ اردیجهنم !
فقط آهنگ داری پیر میشی خوب بود هر چند اونم تکراری بود !!! و تنظیم قدیمی بهتر بود با همون کیفیت پایینش !
اهنگ اشکم در نیار حرف نداشت...ولی کاش بجای این آلبوم ها البوم اصلی رو میداد.!
خب خودش از اول گفته بود که این آلبوم قراره کارای پر طرفدار قبلیش باشه با تنظیم جدید.نقل قول:
بسیار آلبوم بدی بود !
اومده یه سری آهنگ تکراری رو با تنظیم جدید بیرون داده که همون قدیمی ها رو هم خراب کرد مثل آهنگ اردیجهنم !
فقط آهنگ داری پیر میشی خوب بود هر چند اونم تکراری بود !!! و تنظیم قدیمی بهتر بود با همون کیفیت پایینش !
در کل برای من که آهنگاشو با تنظیم های قبلی گوش ندادم قشنگ بود !
البته از کیفیت میکس و مستر راضی نیستم :10:
کاملا باهات موافقم .نقل قول:
بجز آهنگ آخر و یکمی هم آهنگ 2 (اشکمو در نیار) ، کار خوبی نبود .
من قبلا پویا بیاتنی رو گوش می دادم واسه آرامش ، الآن این آلبومو گوش دادم سر درد گرفتم .
همه آهنگاشو از دم خراب کرده ، همون تنظیم های قبلی خیلی خیلی بهتر بودن .
اگه آهنگای قدیمیشو گوش می دادی الآن تو هم مثل بقیه صدات در اومده بود .نقل قول:
اون ترک 1 تنظیم قبلیش خیلی دلنشین بود ، این سردرده .
آهنگ "حلالم کن" دیگه لج درآر ترین آهنگ آلبومه ... چقدر ورژن قدیمیش قشنگ بود ، یکی از بهترین کاراش بود اما متاسفانه اینم خراب کرد .
حالا اون به کنار ... آهنگ " کم کم" رو بچسب که شعر رو عوض کرده ، قبلیش (معجزه کن) خیلی خوب بود ، اینو دیگه بدجوری خراب کرده .
آهنگ "اگه خاکم" هم تعداد ورژن های متفاوتش داره کم کم دو رقمی میشه ...
از مدیر محترمی که پست منو به جرم قرار دادن لینک آلبوم پاک کرده میخوام اول از همه توجه کنه به مطالب و محتوای پست !!
این آلبوم از طرف خود پویا بیاتی به صورت رایگان برای دانلود گذاشته شده.
آره کاملا حق میدم بهتون.نقل قول:
اگه آهنگای قدیمیشو گوش می دادی الآن تو هم مثل بقیه صدات در اومده بود .
اون ترک 1 تنظیم قبلیش خیلی دلنشین بود ، این سردرده .
آهنگ "حلالم کن" دیگه لج درآر ترین آهنگ آلبومه ... چقدر ورژن قدیمیش قشنگ بود ، یکی از بهترین کاراش بود اما متاسفانه اینم خراب کرد .
حالا اون به کنار ... آهنگ " کم کم" رو بچسب که شعر رو عوض کرده ، قبلیش (معجزه کن) خیلی خوب بود ، اینو دیگه بدجوری خراب کرده .
آهنگ "اگه خاکم" هم تعداد ورژن های متفاوتش داره کم کم دو رقمی میشه ...
اما من قبلیا رو گوش ندادم.
اگه حلالم کن ورژن قبلیشو دارید ممنون میشم برام بزارید.
فک کنم خیلی شاخه :10:
حلالم کن ورژن قدیمیشو گیر اوردم گوش دادم.
این جدیده که خیلی بهتره :31:
به نظرم اصلا جو شعرش به تنظیم جدیدش نمیاد .نقل قول:
شعرش غمگینه ، و آدم وقتی غمگینه با اون تنظیم قدیمی بیشتر حال می کنه .
تنظیم های قدیمیشو بیشتر می پسندم