اي كاش بتل فييلد هم مثل كرايسيس نسخه دايركس 9 اش ميومد، مطمئنا اگراينطور ميشد شايد خيل ها ميتونستن روونتر بازيش كنن و نظرات بيشتري بدن.
Printable View
اي كاش بتل فييلد هم مثل كرايسيس نسخه دايركس 9 اش ميومد، مطمئنا اگراينطور ميشد شايد خيل ها ميتونستن روونتر بازيش كنن و نظرات بيشتري بدن.
توی نظرسنجی همچین سبکایی معمولا تعصب به بازی ها حداقل یکمی توی رای ها تاثیر دارهنقل قول:
نمیخوام به نظرها بی احترامی کنم ولی COD رو به نظرتون لیاقتش رو داره ؟
پس Killzone و GEOW 3 چی ؟
حتی Dead Space 2 هم از MW3 بهتر بود و حداقل نسبت به نسخه قبلی قدمی رو به جلو بود و نوآوری هم داشت
MW3 از نظر گیم پلی خیلی عالی بود و روند داستانی سینماتیک خیلی خوبی داشت ولی داستانش اون جوری نبود که چیز خاصی داشته باشه و اینجور داستان ها رو فکر کنم یه بچه هم با دیدن چند تا فیلم سینمایی بتونه طراحی کنه!
به نظر من خیلی سینمایی بودن یه بازی و هیجان بالا دلیل قانع کننده ای برای بهتر بودن نیست و واقعیتش اینه که من MW3 رو جزو بازی های خیلی خوب امسال می دونم ولی در حد بهترین شوتر سال اصلا! اگه شوتر های متنوع زیادی رو بازی کنید می فهمید که همه چی شوتر توی صحنه های سینمایی و فقط کشتن خلاصه نمیشه و این سبک خیلی فراتر از این حرفا ست...
MW3 اتفاقا من بیشتر از هر چی از داستانش خوشم اومد!(البته خوب چون آخرین سری و ادامه 2 تای قبلیش بود) و داستانش خیلی بهم چسبید و به نظرم خیلی قشنگ کار شده بود.در کل از نظر داستان من میگم:
MW
MW3
MW2
بود برام!
تو MW3 من بیشتر از هر کس از مرگ
محتوای مخفی: داستان لو میره
ناراحت شدم.
سلام
مسلما منم به گیرز رای میدم تو بازی های شوتر امسال تاثیر گذار ترین بازی بود که بازی کردم حتی از کال اف که یه فن متعصبش هستم برام با ارزش تر بود.
واقعا لذت بردم.
شوتر زیاده ولی هر شوتری که شوت نمیکنه! : دی
اینطور انتخاب ها بیشتر سلیقه هست! هر کسی بر اساس چیزی که بیشتر اون رو جذب میکنه و البته گرافیک و صدا گذاری عالی و دیگر باعث میشه هر کسی انتخاب هایی داشته باشه... این MW و BF هر دو عالی بودن ولی به نظر من انحصاری با کیفیت تر اینا رو زیاد نشون نمیده! :31:
این DS2 اگر تو لیست ترسناک ترین ها بود اول میشد! : دی
شاهکار بزرگ Killzone 3 که خیلی عالی عمل کرد به این رای دادم!
کلا mw3 از لحاظ لول دیزاین هم چیز خاصی نداشت و میشه گفت فقط مرحله عوض میشد ولی کاری که ما باید می کردیم عوض نمیشد:31:همیشه فرت و فرت شلیک کن...نقل قول:
البته در بعضی مراحل مخفیانه وارد مقر دشمن میشدیم که اونم یادگار نو آوریهای mw های قبلی بود و این mw فقط اون mw های قبلی رو واسه این شماره کپی پیست کرده بود و تنها لول جدید و قابل توجهش اون هواپیما بود تا حدی......... .
داستانش هم که اصلا چیز شاخی نداشت و حتی روایت فک براندازی هم نداشت فقط کاملا سینماتیک بود گرافیک هم که واسه کنسول اره خیلی خوب بود ولی واسه pc نه.... .
+
در کل mw3 نشون داد که اکثریت جامعه گیمرها رو میشه با یه "گیم پلی عامه پسند ساده" (دقت کنید نگفتم ضعیف)و صحنه های سینمایی شیفته کرد و لول دیزاین و داستان پیچیده و گرافیک شاخ نیازی نیس(البته باید گفت در این موارد ذکر شده اکتیویژن استاد)
بتلفیلد (بیشتر در سینگل) و کیلزون (بیشتر درمولتی پلیر) هم خواستن از همین روند استفاده کنن که خیلی نتونستن....... .
.
.
.
من به COD رای دادم.
بهترین شوتری بود که تا به حال بازی کردم
MW3 بهتر بود از نظر من
منم با این حرف که mw3 عامه پسند بود موافقم..
ولی اگه به نظرات کاربرا تو گیم اسپات نگاه میکردید متوجه میشدید که حتی طرفداران cod ( مثل خودم ) هم از تکراری بودن این بازی خسته شده بودن و از بازی لذت نبردن...
من بازی های انحصاری رو بازی نکردم ولی بنظرم بین بازیهای پی سی bf3 برتر بود..
بین شوترهای پارسال همشون رو گاز زدم جز جناب کیلزون عزیز D: ...
هم دلم برای بتلفیلد میسوزه و هم دایس، چرا که از فشارهای EA مجبور شد یه جورایی حول حولکی بازی رو روانه ی بازار کنه. اگه رو این بازی چند ماه بیشتر کار میشد و چند وقت دیرتر عرضه میشد حتماً می تونست موفقیت های بیشتری کسب کنه ولی با این حال من یکی خیلی ازش راضیم، بعد از تموم کردنشم تا به الآن دارم مولتیش رو می خورم D:
کال آو دیوتی هم همون طور که قبلا هم در موردش صحبت کرده بودم روند تکراری در پیش گرفته، تو این نسخه واقعاً چیز خاصی ندیدم از این بازی.
کرایسیس 2 هم بازی خیلی خوبی بود، کلکسیونی از بازی های دیگه جمع کرده بود ریخته بود تو خودش D: و با یک گرافیک خیلی خوب همراه کرده بود، به نظرم کلی بخوایم حساب کنیم بازی خوب و راضی کننده ای بود.
یکی از کم نقص ترین بازی های پارسال همین Dead Space 2 بود. این بازی واقعاً چیزی کم نداشت، به نظرم خیلی بهش کم لطفی شد، شاید یکی از دلایلش این باشه که اوایل سال منتشر شد ولی واقعاً حقش بیشتر از اینا بود... بعد از 2 بار تموم کردن بازی باز هم این عنوان برام تازگی داشت، به شحصه خیلی ازش لذت بردم.
یه چیزی بهم میگه به GEOW3 (پدر پدر سوخته) رای بدم! به نظر من گیرز امسال نسبت به بازی های هم رده خودش از کیفیت بهتری برخوردار بود. هم سینگل خوبی داشت و هم مولتی جذاب (البته این قسمتشو زیاد بازی نکردم). گرافیک خیلی خوب، گیم پلی ای که تو این نسخه سریع تر و جذاب تر شده بود، داستان گیراتر که با صحنه هایی زیبا همراه بود و... همه و همه باعث شده بود این عنوان نسبت به بقیه سرتر باشه.
انتخاب من برای بهترین شوتر Gears Of War 3 هست، امسال تو بخش شوتر عنوان های بزرگی بودن ولی کیفیت مناسبی نداشتن ایشاالله سال بعد با بازی هایی مثل Metro Last Light, BioShock Infinite و اگه خدا بخواد Half Life 3 شاهد شوترهای فوق العاده زیباتری خواهیم بود...