.نقل قول:
.
.
تو سوني بالاترين گرافيك براي سري F همين Geforce 540 هستش....اگه دنبال كارت گرافيك قويتر از اين هست تو سوني بهتره نگردي فعلا كانفيگي نزده...اما تو برند Asus و HP و MSI و Lenovo مدل هستش
Printable View
.نقل قول:
.
.
تو سوني بالاترين گرافيك براي سري F همين Geforce 540 هستش....اگه دنبال كارت گرافيك قويتر از اين هست تو سوني بهتره نگردي فعلا كانفيگي نزده...اما تو برند Asus و HP و MSI و Lenovo مدل هستش
سلام دوست عزیز مرسی اینی که معرفی کردین F23 یه جا نوشته گرافیکش 1 گیگ 520 یه جا نوشته 1 گیگ 540 در حالی که فکر کنم 1 گیگ اصلا نداریم 520 اون 512 مگابایته نه 1 گیگ متاسفانه سایتها اطلاعات اشتباه دارن مدلی هست تا 1800 1 گیگ گرافیک 540 داشته باشه با بلوری رایتر یا رام فرقی نداره.مرسی از راهنماییی های قبلیت بی صبرانه منتظر جوابتون هستم. ممنونم ازت.:11:
GT540 1 GBنقل قول:
GT520 512MB هستش
F23CGX بلوری داره
F23EFX DVD میخوره
حدود 200 تومن اختلاف قیمت دارن
اگه محلی برای فروش و بررسی مشخصات روس سایتش میخواهید پیام خصوصی بدین
f223 fx یک ماه پیش خریدم 1670با گرافیک 1g540
سلام مرسی ممنون کاربر عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممکنه چند تا عکس از لپ تاپت بگیری با صفحه روشن و از روبرو و صفحه کلیدش واقعی ببینم .اپلودش کن بزار اینجا ببینم مرسی ممنون.در ضمن کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من برای شما پیام خصوصی دادم ولی اینم ایمیلمه میتونی تو مسنجر هم من رو ادد کنی برای راهنمایی بیشترم ممنون از شما.:20::11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشهنقل قول:
لپ تاپ F224 6gb رم داره ولی ماله شما 4 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچای----- i m g98بذارید نمیدونم چرا سایت این کلمه ف ی ل تر میکنه با تشکر
رم زیاد مهم نیست 4 خوبه میتونیم ارتقاع بدیم ضمنابه خاطر همین 4گیگ بیشتر بودن رم اف224 کلی پول باید بیشتر بدیم نمی ارزه همنطور گفتم باید میتونم همین 4 گیگ ارتقاع بدیم بیشتر کنیم باسپاسنقل قول:
سلام مرسی ممنون از شما کاربر عزیز Mohsen_hot20 همه عکسا رو دیدم اره همه انجمن ها لینک سایتی رو بزاری اسم سایت رو فقط فیلتر میکنن ممنون از راهنماییت و ممنون بابت عکسا حالا انشالا تو بهمن میخوام بخرم یا 223 میگیرم یا 224 فقط بازم نیاز به کمک دارم من کرمانشاه زندگی میکنم میخوام بدونم راستش من فقط تو موبایل واردم و 10 ساله جدیدترین موبایلها دستمه تو لپ تاپ زیاد وارد نیستم الانم PC دارم چه طور باید بدونم اکبنده لپ تاپ با چه گارانتی بخرم سرویس تگ داره مثل دل دیگه خودتون همه چیز رو بهم بگید هر کاری لازمه موقع خرید راستی من علی 23 سالمه مثل یه داداش بزرگتر راهنماییم کنید مرسی ممنون.:20::11:
ا یادم رفت کیفیت صداش چه طوریه؟بلندگوهاش خوبه؟بعد هنک نمیکنه باطریش چه طوره هر چی لازمه خودت بگو.چه گارانتی بخرم واینامرسی.