IDE برای PHP خیلی زیاد هست و بهتر خودتون چند تاشون رو تست کنید ببینید با کدوم راحت تر هستید ولی من به شما PHPSTORM رو پیشنهاد می کنم. واقعا نرم افزار خیلی عالی ای هست.نقل قول:
موفق باشید.
Printable View
IDE برای PHP خیلی زیاد هست و بهتر خودتون چند تاشون رو تست کنید ببینید با کدوم راحت تر هستید ولی من به شما PHPSTORM رو پیشنهاد می کنم. واقعا نرم افزار خیلی عالی ای هست.نقل قول:
موفق باشید.
از نظر من نه حرف ما و نه حرف استاد رو گوش نکن.:n26: ما اینجا بحث نمی کنیم که برای افراد مختلف تایین تکلیف کنیم، داریم بحث می کنیم که بهترین ادیتور رو انتخاب کنیم :n26:نقل قول:
شما هم بهتره از بین ادیتور هایی که تو این انجمن و در این تاپیک اسم برده شده بهترین هاش رو تست کنید و در نهایت خودتون ادیتور محبوبتون رو انتخاب کنید.
به هر حال نکته مهمی که فکر می کنم به دردتون بخوره اینه که برای شروع از ادیتور های خیلی پیشرفته استفاده نکنید که کارتون رو ساده بکنه. اولش 100% کد ها رو خودتون بنویسید وقتی که در ذهنتون ذخیره شد اون موقع از ادیتور های حرفه ای استفاده کنید.
موفق باشید.
من سال 84 که که دانشگاه میرفتم پروژه هارو همرو با notepad معمولی نوشتم!
اون موقع ها باب نبود کسی از ادیتور استفاده کنه! یا شاید هم اصلا ادیتوری نبود.
اینطوری باعث شد همه کد هارو خوب یاد بگیرم طوری که هیچوقت از ذهنم نره.
شاید بعضی برنامه ها کار رو راحت کنن ، ولی یه مقدار آدم رو تنبل هم میکنن
الان هم با np++ کار میکنم که نوع پیشرفته خود notepad ویندوزه.
اصلا هم حاظر نیستم با هیچ ادیتوری عوضش کنم.
من خیلی از دریم ویور خوشم میاد ولی هنوز نتونستم فارسیشو درست کنم :|
"تست تایپ فارسی" رو مینویسه "فارسی تایپ تست"
سلام
np++ به نظر من هم خیلی عالی هست ولی برای کسی که دیگه function ها رو بلده نیاز نیست که خودش بنویسه.
ولی مثلا تو PHPSTORM شما بنویسی خودش کاملش می کنه که برای پروژه های طولانی خیلی خوبه.
فرض کنید شما بخوای 1000 خط کد بنویسی مطمئنا PHPSTORM سرعت کار رو می برده بالاتر.
نمونش تو javascript کی حوصله داره بیاد هی بنویسه
این یکی حتی از اون هم طولانی تره :n02:کد:docement.getElementById
خیلی طولانیه :n02: یا تو زبان های دیگه هم فانکشن های طولانی داریمکد:document.getElementsByClassName
ولی np++ هم خیلی عالیه من خودم هم اولش با np++ شروع کردم.
موفق باشید
ادیتوری که واقعا قوق العاده بوده توی این چند سالی که من کار کردم PHPStorm هست .
خیلی راضیم خیلی