assassin's creed:revelation رو بالاترین تنظیمات بدون هیچ اشکالی و روون اجرا میشه .... البته فقط یه مقدار کمی از لول اول رو رفتم (کوهستان) ... امشب فرپس رو دانلود میکنم و رو این بازیایی که نصبه رو سیستمم فریم ریت رو در میارم و میزارم .....
Printable View
assassin's creed:revelation رو بالاترین تنظیمات بدون هیچ اشکالی و روون اجرا میشه .... البته فقط یه مقدار کمی از لول اول رو رفتم (کوهستان) ... امشب فرپس رو دانلود میکنم و رو این بازیایی که نصبه رو سیستمم فریم ریت رو در میارم و میزارم .....
این یه ویدیو از بازی که با فرپس گرفتم .... فریم ریت بین 24 تا 36 متغیره ... توی بالاترین تنظیمات به جز فعال کردن NVIDIA 3D VISION (که نمیتونم فعالش کنم) این فریم ریت رو میده ... البته بهصورت لحظه ای و بعضی جاها به اندازه 1 یا دو ثانیه فریم میرسه به 12 یا 10 که احتمالا به خاطر خود همین فرپس هست ....
دانلود ویدیو با حجم 1.3 مگ:
کد:http://www.4shared.com/rar/JqfETFpS/assasins_creed_revelation_in_5.html
دوست عزیزنقل قول:
رزولوشن ultra باید 1080*1920 باشه
aa 4x msaa
16x af
من قصد بدی نداشتم .امید وارم ناراحت نشده باشید .
شما بتل 3 رو الترا روون انجام دادید؟ من نمی دونم چی بگم. mw 3 رو چی ؟اونو تست نکردید؟
ببینید من عکس فریم ریت ها رو آپ کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم معذرت می خوام اگه ناراحت شدید .
دوست عزیز
من از خدامه که gt540 بتونه این بازی وبازی های دیگه رو با این کیفیت و روون اجرا کنه
اگه این طور باشه می تونیم با قیمت کمتر لپ تابای خوبی تهیه کنیم
به هر حال تشکر می کنم
نه داداش اصلا ناراحت نشدم .... اتفاقا خوب کاری کردی که اینو گفتی ...نقل قول:
دوست عزیز
رزولوشن ultra باید 1080*1920 باشه
aa 4x msaa
16x af
من قصد بدی نداشتم .امید وارم ناراحت نشده باشید .
شما بتل 3 رو الترا روون انجام دادید؟ من نمی دونم چی بگم. mw 3 رو چی ؟اونو تست نکردید؟
ببینید من عکس فریم ریت ها رو آپ کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم معذرت می خوام اگه ناراحت شدید .
اشتباه از من بود ... من منظورمو از ultra درست نرسوندم .... میدونم اگه از بعد تخصصی بخوای نگاه کنی این تنظیمات ultra نیست ....ولی رزولوشن بالاتر رو سیستم من پشتیبانی نمیکنه و بقیه ی تنظیمات رو هم خودم پایین تر گذاشتم تا تو صحنه های شلوغ بازی افت فریم محسوس نداشته باشه ....کلا بازی رو از اول تا آخر با این تنظیمات رفتم .... کاملا روون ...
ولی اگه عامیانه به قضیه نگاه کنی میبینی اگه تمام تنظیمات رو رو بالاترین حالت بزاری و اونو فوق العاده بگی این تنظیمات عالیه ...درسته؟ توجه داشته باش که این یه لپتاپ 900 تومنیه ...
mw3 رو هم نصب نکردم هنوز (شاید اصلا نصب نکنم) ... ویچر 2 رو هم رو بالاترین تنظیمات روون بازی کردم ...
کلا فکر میکنم دوستانی که پست میدن برای راهنمایی برای لپتاپ بازی خیلی براشون مهم نیست بازی 50 فریم اجرا میشه یا 30 فریم .
اونا میخوان بازی روون و راحت اجرا بشه تا از بازی بتونن لذت ببرن ....
من از روی تجربه شخصی میگم این لپتاپ تو رنج قیمت خودش و تا 300 یا 400 تومن بالاتر تو برندای دیگه بهتری انتخابه ....
سلام دوست عزیزنقل قول:
قیمت این لپ تاپ چنده الان؟
این بهتره یا 4530 اچ پی؟
سی پی یوش i3 هست یا i5?
5742 مدل قدیمیش هست و الان 5750 و جدیدتر از اون 5755 تو بازاره.نقل قول:
5750 کانفیگش 800 شروع میشه تا 1200. از سی پی یو i3 تا i7
5755 هم از 980 هست تا 1400 با سی پی یو i5 و i7
5755 نسبتب ه 5750 ظاهرش شیکتر شده. کیبورد بهتری داره .
لبتابهای خوب و باکیفیتی هستن.
5750 با کانفیگ i3- رم 4- هارد 500 و گرافیک GT540 چند وقت پیش حدود 820 تومان بود. با گارانتی سازگار ارقام
5755 با کانفیگ i5- رم 6 - هارد 750 - گرافیک GT540 حدود 980 بود . چند روز پیش .
-----
از لحاظ کیفیت با 4530 تقریبا مثل هم هستن. بیشتر جنبه سلیقه ای داره. 4530 هم کانفیگهای مختلفی داره از 750 هست تا 1 تومان.
اما گرافیک 5750/55 نسبت به گرافیک 4530 (6490) قویتره و برای بازی مناسبتر. دیگه تفاوتی ندارند جز ظاهر
اقتصادی ترین لبتاب برای بازی که کیفیت خوبی هم داشته باشه 5750 با کانفیگ i3 و گرافیک GT540 هست. اگه بیشتر میتونید هزینه کنید با سی پی یو i5 و 5755 رو بگیرید. از لحاظ قیمت با 5750 در یک محدوده هستن اما 5755 ظاهرش شیکتره
ممنوننقل قول:
راستش من بودجه محدودی دارم در حدود 900. میخواستم 4530 بگیرم اما گرافیک gt540 ظاهرا بهتره. اینکه cpu i3 داره هنگام کار یا بازی تاثیر زیادی داره؟ منظورم اینه که با i5 تفاوت کارکردی زیادی داره و ارزش داره پول اضافه تری بابت i5 بدم؟
راستی میگن زاویه دیدش خیلیی پایینه درسته؟
سلام من بودجم تا 900 تومن هست و سر رشته ای هم ندارم ممنون میشم بدونم شما با این مبلغ چه لپ تابی میگیرید
صفحه نمایش لبتابهای متوسط بازار اکثرا در یک سطح متوسط هستن.نقل قول:
دیگه چاره ای نیست. اگه بودجه شما محدود هست و گرافیک براتون اهمیت داره فقط 5750 با کانفیگ i3 موجوده.
برای کارهای معمولی تا کمی سنگین تا بین i3 و i5 تفاوت وجود داره. برعکس i5 و i7 که برای کارهای معمولی تفاوتی وجود نداره!
اگر میخواهید بیشتر هزینه کنید باید تا حدود 1 تومان هزینه کنید و 5755 با i5 و همین گرافیک gt540 بگیرید. و اگر بازم میخواهید بیشتر هزینه کنید hp 6160 با گرافیک 6770 که حدود 1250 :18: هست.
برای بازی i3 جواب میده.
::نقل قول:
کاش معیارهای خودتون از لبتابتون رو میگفتید با این حال :
اگه اهل بازی هستید به توضیحاتی که برای آقای یونس دادم توجه کنید
اگر اهل بازی نیستید انتخاب شما بازم 5750 و اچ پی 4530 هست.
4530 با کانفیگ i5 رم 4 یا 6 - هارد 640 و گرافیک 6490 حدود 920 تومان هست. این گرافیک نسبت به gt540 ضعیفتره.