یکی از اشناها 46 اینچشو گرفته حالا میگه چطوری تو قرعه کشیش شرکت کنم؟
این کدی که روی کارتن دستگاه هست واسه چیه؟ همونی که باید خراشش داد
Printable View
یکی از اشناها 46 اینچشو گرفته حالا میگه چطوری تو قرعه کشیش شرکت کنم؟
این کدی که روی کارتن دستگاه هست واسه چیه؟ همونی که باید خراشش داد
به این آدرس برو و ثبتش کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینجا توضیح داده که چیکار کنی.
موفق باشی
---
راستی چطوره؟ راضی هست؟
این کارت قرعه کشی که همراشه پس چیه؟نقل قول:
اره بابا راضیه . سنش زیاده، زیاد به کیفیت و از اینجور چیزا اهمیت نمیده . تلویزیون قبلیش هم پارس بود که میگه سال 59 خریدمش:18::18:
اینا همش فرمالیتس تاریخ مشخصی داشت که تموم شدنقل قول:
چی فرمالیته س!؟نقل قول:
تاریخ چی تموم شد!؟
همان کارت قرعه کشی باید پر کنید و پست کنید نصابی که نصب کرده باید برا تون پر کنه و خودتون پست کنید قبلا از روی برچسب روی کارتن این کار می کردن اما چون برای خیلی ها مشکل بود این روش پستی رو هم اضافه کردند .نقل قول:
نصابی که نصب کرده تاریخ نصب زده 14 دی! ایا دلیل خاصی داره که این کارو کرده؟(خرید 5 دی بوده) یعنی میخوام بگم چیزی گیر فروشنده میاد.؟؟نقل قول:
واسه من که کارت قرعه کشی نداشت توش!
فقط برچسب کد قرعه کشی رو پاکتش بود،همین و دیگر هیچ
تو بعضی بسته بندی ها هم کارت قرعه کشی داره هم برچسب کد قرعه کشی روی پاکت هستش.نقل قول:
این کارت قرعه کشی که همراشه پس چیه؟
که باید از یکی از این دو راه،یعنی ثبت نام اینترنتی از طریق کد قرعه کشی یا پست کردن کارت قرعه کشی اقدام کنی.
که در غیر اینصورت،یعنی اگه هم پست کنی و هم اینترنتی ثبت کنی،هردوتاش باطل میشه و تو قرعه کشی شرکت داده نمیشی.
نمونه کد قرعه کشی روی پاکت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از تاپیک خوبی که ایجاد کردین و راهنمایی های خوبتوننقل قول:
منم یه 40D585 خریدم به قیمت 955 چوخ تا الان که ازش راضیم
اسی جان برگه قرعه کشی تو کارتن نیست شما جداگانه باید کارت رو از فروشنده می گرفتین من گرفتم شاید 500 تا کارت قرعه کشی داشت.
الانم میتونه به فروشنده مراجعه کنی کارت قرعه کشی ازش بگیری اسم نصاب و تاریخ نصب رو توش بنویسی و باقی مشخصات و ارسالش کنی.
---------- Post added at 07:58 AM ---------- Previous post was at 07:55 AM ----------
این دو مورد فکر نکنم ربطی به هم داشته باشن...نقل قول:
من تو سایت هم رفتم چیزی در این مورد پیدا نکردم به هر حال من ثبت نام اینترنتی کردم ولی کارت رو هنوز ارسال نکردم...