.نقل قول:
.
.
واسه اينه كه مموري كارت وسايلي مثل: دوربين عكاسي - گوشي موبايل - .....رو بزاري داخلش تا بتوني راحت به اطلاعاتشون دست رسي داشته باشي....مثل مموري هاي : SD و MS و MMC و ......
Printable View
.نقل قول:
.
.
واسه اينه كه مموري كارت وسايلي مثل: دوربين عكاسي - گوشي موبايل - .....رو بزاري داخلش تا بتوني راحت به اطلاعاتشون دست رسي داشته باشي....مثل مموري هاي : SD و MS و MMC و ......
خیلی گرون نگرفتی من 3 هفته پیش با گارانتی سیب از تبریز با این مشخصات 1680 گرفتم الان باید حدود 1800 باشهنقل قول:
دوستان در مورد کول پد برای این لپ تاپ اگه منو راهنمایی کنند ممنون می شم. کول پد تو گیم تاثیری روی این لپ تاپ داره چون فقط تو گیم داغ می کنه و زیرش داغ نمی شه و فقط روی کی بورد داغ می شه. من n8 رو از دیپ کولر در نظر دارم متاسفانه تبریز این کول پد نیست من از یه سایت سفارش دادم برام 35 تومن با هزینه پست 6 تومن آب می خوره
(29+6) تعریف این کول پدو خیلی شنیدم اگه کسی این کول پدو داره در مورد کیفیت خودش و هاب یو اس بی اش توضیح بده ممنون می شم
ممکنه برا منم قیمت این مدلو بزارین
و از کجای تبریز پیدا کردین
من با cpu 2670
برام پ خ کنین
یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام دوستان
من که حدود یک ماهه گرفتم عالیه.
وقتی کار معمولی میکنی دستم رو میارم کنار فنش انگار خاموشه اصلا.
ولی بازی سنگین میکنییه نیم ساعت که میگذره یه کم باد داغ در میاد که این طبیعیه.
دوستان میخواستم بدونم با ارز 1700 چند شده الان لپ تاپ؟
من بهترین موقع گرفتم اون موقع که 1300 بود.
1.800.000
با گارانتی یک ساله معیار
این مدل گارانتی سازگار نداره.
سوالی داشتین در خدمتم.
قیمتش چنده الان"؟ توی تهران full hdش رو کجا میتونم بگیرم؟
اگه یه آدرس تو تهران بدین بریم Full HD بگیریم کلی کار منم راحت می شه :46:
دوستان من 23 آذر پك 2630 - اچ دي 1500 خريدم
حالا با خوندن اين تاپيك يه مقدار مردد شدم
آيا 2670 و فول اچ دي و ويندوز 7 اصلي واقعا نتيجه ملموسي داره ؟
دوست عزیز اولا 2670 با 2630 فرق چندانی نداره. دوما hd+ با full hd روی مانیتور 15 اینچ زیاد تفاوت ملموسی ندارن. بابا بیخیال با لپ تاپت حال کن.:8: میدونی همینی که شما 1500 گرفتی الان حدودای 1700 فروخته میشه؟نقل قول:
تمام اين هايي كه فرمودين رو خودم هم ميدونمنقل قول:
شديدا دارم با علاقه انجمن لپ تاپ رو دنبال ميكنم و سعي ميكنم سوالات ساده رو جواب بدم و سوالات سخت تر رو از شما و اساتيد ديگه ياد مي گيرم
اما واقعيت يه لحظه به انتخابم شك كردم
گر چه موقع خريد من همين كانفيگ هم قحطي بود !
تازه با چك به اون قيمت خريدم !
بازم ازت ون ممنون
اميدوارم بتونم از تجربيات اساتيد استفاده كنم و مفيد واقع بشم تو فروم
منم میدونم که شما همه اینا رو کاملا متوجه هستی. ولی گاهی اوقات آدم باید براش تکرار بشه یه چیزایی تا قدر داشته هاشو بیشتر بدونه داداش گلم.نقل قول: