کانفیگ A1 با این قیمت باشه می شه گفت تقریبا خوبه هر چند باز گرونه شما سایتی سراغ دارید که قیمت بروز بزنه؟ در ضمن نگفتید هاب usb 3 تو بازار هست یا نه؟ مدل سه بعدی این لپ تاپ چی ؟ می شه پیدا کرد؟نقل قول:
Printable View
کانفیگ A1 با این قیمت باشه می شه گفت تقریبا خوبه هر چند باز گرونه شما سایتی سراغ دارید که قیمت بروز بزنه؟ در ضمن نگفتید هاب usb 3 تو بازار هست یا نه؟ مدل سه بعدی این لپ تاپ چی ؟ می شه پیدا کرد؟نقل قول:
در ضمن msi هارد 120 گیگ ssd داره ولی 3160 خیلی خیلی گرونه برای این لپ تاپ.نقل قول:
قیمت بروز که در ایران نیست اما سایت خارجی xoticpc خیلی معتبر هست و جوابگو هم هستن و واقعا سایت خوبیهنقل قول:
بابت هاب هم اطلاعی ندارم
مدل سه بعدیش رو نه فک نکنم
چون معمولا قیمتش بالا در میاد کسی نمیخره
مثلا میخوان 3 بفروشن ولی هیچکی نمیخره
معمولا 53 ها رو سه بعدی وارد میکنن که قیمت کمتر در بیاد
شما یه SSD 120 هم بزاری رو 2.5 باز خیلی ارزونتر واست در میاد از MSI ولی نمیدونم MSI مقدار HDD چقدره
در ضمن به نظرم بهتره فکر سه بعدی رو از سرتون بیرون کنید فعلا
نقل قول:
داداش گرافیک عالی هستش مثلا برای Pro Evolution Soccer 2012 در قسمت ستینگ این تنظیمات هست به قسمت اعداد 683:384 دقت کنید این چیه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش کیفیت عالی هست بله دیدم باهاش بازی توپ هست و فیلم هم خیلی خوبه :20:
در حالت سه بعدی میشه تا حدودی سرو چرخوند مثلا حدودای 15 درجه
برای دید از طرفین هم تا حدودای 30 درجه جا میده برای به طرفین رفتن
بالا پایین هم بیشتر از 30 درجه
دقیقا نمیتونم بگم چون اندازه نگرفتم :13:
وقتی میشه قدرت گرافیکشو تشخیص داد که کرایسس نصب باشه هم رو این هم یه مدل لپتاپ ارزون تر بعد ببینی قدرت دیتیل و fps رو
اون هم چیز مهمی نیست نسبته فقط
دیدی میگن واسه ثبت نام عکس 3 در 4 بیارید
یعنی نسبت عوض به طول 3 واحد به 4 واحده
قبلا بیشتر 3 به 4 بود الان بیشتر 16 به 9 هست
مسلما دیدید که مانیتورهای جدید عرضشون از ارتفاعشون بیشتر شده و به اصطلاح میگن عریض شدن یا واید هم میگن
طبق این نسبت تغییر کردن
اون عدد به اون بزرگی هم تقریبا همون نسبت 16:9 میشه
البته این موضوع در سطح های بالاتر مهم میشه که فرای کاربرد یوزرها هست
مدل g53sx هم تو ایران پیدا می شه شنیدم سه بعدی بدون عینک هست و در ضمن 2 گیگ رم کارت گرافیک GTX 560M داره. اگه سراغ دارین قیمت بدین ممنون می شم.نقل قول:
CPU: 2630QM
RAM: 12 GIG
VGA: GTX 560M 2 GIG
HDD: 1 TRA 7200RPM
3D LED 15.6
داداش محصوله توپیه اما فکر کنم گرون باشه یه نیم سرچ زدم نبود اما بگردی پیدا میشه و ارزش خرید هم داره:31:نقل قول:
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طراحی کیبردش جالبه نسبت به یریهای دیگره G53 و بین قسمت حروف و قسمت اعداد کیبرد فاصله زیاد گذاشتن و کلیدای مکان نما هم راحت تر شدن برا بازی :21: و پرته هم چنتاشون اومدن سمت چپ جالب شده کلا:27:
اما یه مسئله هست اینجا برای من
تا جایی که میدونم لپتاپای بدون نیاز به عینک فقط توانایی نمایش تصاویر رو برای یک نفر دارند!!!
حالا اگه یکی دیگه هم بخواد ببینه باید چه کار بکنه؟؟؟
آیا G53sw 3D که من دارم و عینک داره واقعا میتونه یه عینک دیگه رو هم همزمان ساپرت بکنه؟یا نه؟(هر چند دوست عزیزمون گفتند میشه ،اما من شک دارم :41: )اگه بشه چند نفر با عینک ببینن من میگم که این G53 3sw 3D بهتر از بدون نیاز به عینکه هست(برا بازی بیشتر از یک نفر) :10:
البته میشه با این لپتاپی که شما گفتین خروجی داد به تلوزیون led 3D و لذت برد :5:
اما واقعا از نظر گرافیک و رم غولیه برا خودش :27:
فک نکنم باشهنقل قول:
اصلا نمیدونم تو بازار خارج کشور هست یا نه
خیلی وقته احبارشو دنبال نکردم
مسلما این مدل رو کمتر 3 میلیون تو ایران نمیدن
من خودم خیلی دنبال 74 هستم که اونم یا نیست
یا میخوان به قمیت خون پدرشون بفروشن
فکر کنم این عکس 74 باشه ولی در مورد 3d بدون عینک دقیقا اطلاع ندارم اگه دوستان خبری دارند ممنون میشم جواب بدننقل قول:
ولی داداش از ظاهره شکیلش پیداست که خودشه عکس هم از نوتبوک ریویو بود نمیدونم اما لپتاپه قشنگیه :31:نقل قول: