این مدل دل ، از سری وسترو هست که کیفیت خوبی داره . ( من خودم به هیچ کی از برند دل لپ تاپ پیشنهاد نمیدم ولی بعضی مدل هاش واقعا کیفیت خوبی داره )
نقل قول:
این مدلی هم که من میگفتم ظاهرا سندی بریج نیست!
درسته .
نقل قول:
از بین مدل هایی هم که شما پیشنهاد کردی به هر کی نشون میدم میگه تو رو خدا 13 اینچ نگیر که اکثرا کارت گرافیکش مشکل پیدا میکنه!!!
من که تا حالا نشنیدم و ندیدم !!!
نقل قول:
همه میگن بابا تو که ورزشکاری چرا 13 اینچ؟
بابا ورزشکار ، خواستی بگی مثلا ورزش میکنی ؟ :27:
منم دان 20 کیوکوشین دارم :18:
نقل قول:
خلاصه من نظرم روی فوجیتسو هستش اونم به شدت!!!
آخه رو چه حسابی ؟
نقل قول:
راستی من از شهر خراب شدمون چیزی نمیگیرم یه آشنا پیدا کردم مستقیما از تهران لپ تاپ میاره هر مدلی هم که بخوام هست
وای ی ی ی ی ی پسر ، تا حالا نشده بود کسی منو تو p30 این جوری سر کار بذاره :18:، اول آمار از شهر خرابشدتون میگیری ، بعد میگی میخوایی از تهران بخری !!!! :13:
خب مشتی همون اول مدل هایی که گفتم رو از تهران آمار میگرفتی ، این جوری ما به جهنم ، خودتو اذیت نمیکردی :46:
همون مدل هایی که تو پست شماره 3 گفتم خوبه .
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
نقل قول:
البته یکی از رفقام اینو هم پیشنهاد دادن :
ببین رفیق ، من خودم همه ی این مدل هایی که رفیقت بهت پیشنهاد داده رو میدونم ولی با توجه به نیاز های شما مدل های پیشنهادیمو دادم .
مدل K43 SV رو هم که منم گفته بودم ولی تو شهرتون نبود !!!
مدل 4750 هم که به درد شما نمیخوره ، اگر بخوایی اینو بخری مدل 4755 که جدید تره رو بخری بهتره .
4830 هم تازه وارد بازار شده و یه جورایی قیمت کاذب داره و قیمتش هم انصافا بالاس .
نکته » شما لپ تاپ خر کار میخوایی پس قید ایسر رو بزن ، ایسر زیر 800 تا 900 تومن بهترینه .