دوست عزیزم من جزو مدیران سایت نیستم فقط یک کاربر ساده مثل شما هستم.تاپیک رو هم متاسفانه به تراش یعنی زباله دان منتقل کردند.درایور زیر رو داونلود کن شاید مشکلت حل بشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیزم من جزو مدیران سایت نیستم فقط یک کاربر ساده مثل شما هستم.تاپیک رو هم متاسفانه به تراش یعنی زباله دان منتقل کردند.درایور زیر رو داونلود کن شاید مشکلت حل بشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامي با ان درايور مشکل بلوتوثم حل شد
لطفا در مورد وايرلس هم راهنمايي کيد
چون مشکلش پابرجاست
دوستان هر کس مشکلش حل شد خبر بده.
يك چيز ديگر رو هم امتحان كنيد شايد حل بشه مشكل
يك برنامه رايگان هست به اسم slim driver update كه با يك سرچ مي تونيد پيداش كنيد .اين برنامه تمامي درايورهاي سيستم رو براتون با اينترنت به روز مي كنه.من روي پي سي امتحان كردم ولي روي لپ تاپ نه.لطف كنيد امتحان كنيد كه ضرري نداره و نتيجه رو اين جا بنويسيد.
سلام
منم مشکلbluetooth serverدارم آدرسی که برای دانلود گذاشتین جواب نمی ده چه کارکنم:n13:
دوست عزيز همون برنامه slim driver رو داونلود كن مشكلت به احتمال خيلي زياد حل ميشه.
آقا این برنامه لایسنس میخواد برای بیشتر استفاده کردن . اگر کد فعال سازیش رو هم دارید ممنون میشم بدید . خیلی خیلی ممنوننقل قول:
با سلام
دوستان بنده هم این مشکل رو دارم، درایور بلوتوث رو هم دارم ولی قبلأ نصب کردنی همه گوشیارو میشناخت و اطلاعات فرستاده میشد ولی الان که این درایور رو نصب میکنم، سایر دستگاه ها رو میشناسه ولی نمیشه اطلاعات جاب جا کرد و گیر میکنه...
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بلوتوث من روی ویندوز 32 راحت کار میکنه ولی ویندوز 64 زدم فایل ارسال نمیکنه دوباره هم میخوام ویندوزم رو 32 کنم از 4 گیگ رم 3گیگش غیرفعال میشه.همه ی این کارها رو کردم باز بلوتوث نمیفرسته