این خرابی سری پی8 چیه؟میشه توضیح بدی؟مین رو نخرم باز یه مشکل جدید داشته باشم؟؟نقل قول:
این مینی که خودم گفتی شرکتش یه کم ناشناخته نیست؟
این 2310 فرقش با 2300 چیه که دوستمون بالا گفتند؟
Printable View
این خرابی سری پی8 چیه؟میشه توضیح بدی؟مین رو نخرم باز یه مشکل جدید داشته باشم؟؟نقل قول:
این 2310 فرقش با 2300 چیه که دوستمون بالا گفتند؟
تنها فرقشون ( یک دهم) فرکانس بیشتر در 2310 است که باعث شده در حالت توربو هم یک دهم فرکانس بیشتر باشه و همین طور نسبت باس به هسته که در 2310 از 28 به 29 ارتقا یافته .... این مدل جایگزین 2300 است و در واقع ریویژن جدید هست با همون قیمت 2300 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم لینک مقایسه:
[HTML]http://ark.intel.com/compare/53445,52206[/HTML]
سلام خوب اینجوری که پس 2320 بهتره.نیست؟فرکانسشم به 3 گیگاهرتز رسیده...نقل قول:
قیمت نسبت به 2310 چه قدر فرق داره؟؟
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
راستی الان اوضاع بازار چه جوره؟هم قیمت هم سری سندی بریچ که قرار بود بیاد و قیمت ها رو کاهش بده؟؟؟
2320 وارد بازار ایران نشده.....تمام محصولات اینتل برای ایران صادر نمیشه.....فقط یک سری محصولات بصرفه و جهانی هستند که میتونن در بازار رقابت کنن وارد میشن.حالا به صلاح دید وارد کننده ها 2310 مناسب بوده و جایگزین شده....شاید 2320 هم بیاد... بستگی داره بصرفه براشون یا نه.....من خودم اصلا انتظار واردات 2310 رو نداشتم و حالا اومده...
ولی در کل میگم تا 2390 هم اگه اینتل پردازنده تولید کنه باز هم ارزش خرید نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...( با وجود پردازنده ی قوی ی 2500K و اختلاف قیمت 40 تومنی) ......
برای خرید هم شما یه مقدار صبر کن تا این سریه بولدزر ای ام دی بیاد به بازار ایران....یه رقابتی صورت بگیره و قیمت پردازنده های اینتل یه تکانی بخوره و بعد از افت قیمت یک پردازنده ی 2500K تهیه کنید...
خوب بهتره تا کی صبر کنم؟نقل قول:
بعدش من مشکل پول هم دارم و زیاد شاید 2500کا و 2300 برام فرقی نکنه.برا همین فکر کنم همین 2310 قیمتش مناسب و کارایی خوبی داشته باشه برا من که اورکلاک نمیکنم یا گیرم که زد به سرم و این کارم کردم در حد حرفه ای نمیکنم همین مین p67 و سی پی یوی 2310 خوبه که اگه 2320 هم بیاد عالی تر میشه...
راستی یکی از دوستان گفت تا بیستم قیمتها شدیدا میاد پایین به خاطر ورود بولدوزر ای ام دی زقابت شدید میشه و قیمتا میاد پایین.درسته؟تا این موقع صبر کنم به نظرت یا برم تو کار فروش؟و خرید؟
مین های سری h نسبت به p جز موارد گفته شده(مجتمع و اورکلاک) مزیت دیگه ای که ندارند؟
بعد مینبردی نیست که سری z باشه و قیمتشم زیر 200 باشه؟(Z68)
دقیق یادم نیست... چند مورد دوستان با مینبرد های Asus فکر کنم P8P67 مشکل داشتن، یه سرچی کنید با نتیجه میرسید.نقل قول:
این خرابی سری پی8 چیه؟میشه توضیح بدی؟مین رو نخرم باز یه مشکل جدید داشته باشم؟؟
ASRock؟؟؟ :18:نقل قول:
نه چرا ناشناخته باشه!
یکی از پرفروش ترین برند های دنیاست و بررسی هاش هم در سایت های معتبر موجوده...
سلام یه سوالی داشتم این گرافیک مجتمع وقتی که یه گرافیک مجرا داریم مثل این دوستمون 8800 دیگه به کار نمیاد یعنی تاثیری نداره پول الکی بخاطرش میدیم میشه به صورت همزمان هم از گرافیک سی پی یو و هم از گرافیک مجزا استفاده کرد ایا مینی هست که این قابلیتو داشته باشه
تو خود سایت هست؟؟؟؟نقل قول:
قبول دارم نسبت به ایسوز گفتم اخه تو شهر ما کمتر کسی از این مارک ها میخره...
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
استفاده با هم که نه ولی با سوییچ میشه استفاده کرد البته در مین های با چیپست z68نقل قول:
سلام دوستان گلم بی زحمت ادامه بدین...
راستی مین اولم که که گفتم از گرانتی اومده مدل قیقش یادم نیست ولی ساپورت باس 1066 رو داره و سوکت 755 و پونزده تومنم خرجش شده حالا با این شرایط چند بفروشم خوبه؟؟
سلام دوستان.من میخوام اگه پولام از دست نره بخرم ولی یک مدت شده که قیمت هارد کاذب رفته بالا یعنی قبلا هارد 1T USB3 رو میتونستم مثلا 150 بخرم ولی الان 500GB شده این قیمت.دلیلشم نمیدونم.
حالا میخوام بدونم این افزایش کاذب روی همین فقط هارده یا همه قطعاته؟؟
حالا اوضاع بازار چه جوره؟قیمتا چه جوری شدند؟
قیمت اینایی که میگم الان چند شده:
هارد 2ترا سرعت بالا
سی پی یوی 2310 core I5
پاور خوب در رنج قیمت 100 هزار.یه مدل بگین قیمتشم بگین
مین برد ایسوز P8P67 LE که قیمتش 170 بوده میخوام بدونم حالا چند شده.
یکی زحمتش رو بکشه یک دنیا ممنون میشم...