تو اون تاپیکی که بسته شد . خودتو تابلو کردی (خودت میدونی کدومو میگم ) همش زیر آب hp رو میزدی .نقل قول:
ای بابا وا3 ادم حرف درست میکنن من کجا با اچ پی مشکل دارم؟!!!!
دیگه بچه 2 ساله هم میدونه تو از hp خشت نمیاد . :27:
لپ تاپ های hp کیفیت متوسط به بالا داره .نقل قول:
دستگاههای اچ پی برای کسی ک لپ تاپ با کانفینگ بالا و قیمت پایین و صد البته کیفیت متوسط میخوان مناسبه این ی چیزه خیلی واضحه
داداش علم پیشرفت کرده ها . برو تحقیق کن یاد بگیر چجوری میشه نوشته هارو صوتی پخش کرد .نقل قول:
شنفتی؟! شما تاپیکارو صوتی داری؟
پیشنهاد میدم ، ببینم فعالت میکنن یا نه :10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دیگه از این فروم میرم . :37:نقل قول:
خیلی منحرفی مستر ب دختر مردم میگی عزیز!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی موهات مثل دندونات سفید شد اولترابوکها وارد ایران میشن .:46:نقل قول:
ب امید روزی ک اولترا بوکها دنیای لپ تاپها رو متحول کنن
خودت سوال میکنی ، بعد جوابم میدی !!!!!!!!!!!!!:13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گم فکر کنم ایسوز بگیرم بهتره نه!؟!خب ایسوووز میگیرم...
از اولم دوست داشتم ایسوز بگیرم
آره ایسوس بگیر :31:.
من دیگه این بحثو ادامه نمیدم ، چون بهم بهتان زده شده :18: :2:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم یکم دیگه این بحث و کش بدم کیف میده ببینم بحث شما به کجا می کشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب HP چی شد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم . . . . (جای خالی )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی از راهنمایی و پیشنهاداتون و پاسخگویی به سوالام.خیلییی مرسیی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سجاد جای خالی چی بذارم بهتره ؟ ؟ ؟ (اینجا نگو پ . خ بده ) :27:
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
ای بابا ، این آمار قدیمیه . :13:نقل قول: