آیا با نرم افزار های موجود میشه بد سکتوری رو حل کرد؟ این ارور به خاطر بد سکتوری ایجاد شده؟نقل قول:
Printable View
آیا با نرم افزار های موجود میشه بد سکتوری رو حل کرد؟ این ارور به خاطر بد سکتوری ایجاد شده؟نقل قول:
مشکلی که دارید یا به خاطر وجود بدسکتور هست یا هر مشکل دیگر در هارد دیسک . اگر به پیغام داده شده دقت کنید نوشته که چک دیسک کنید (آنهم با استفاده از سوئیچ r/ که برای پیدا و فیکس کردن بدسکتوری هست) .نقل قول:
اگر بدسکتوری نرم افزاری باشد معمولاً برطرف میشود در غیر اینصورت خیر . میتونید SMART Status هارد دیسک را بررسی کنید آیا تمام موارد OK هستند یا اینکه Warning دارد . برای چک کردن SMART Status میتونید از برنامه HDtune Pro استفاده کنید (قسمت Health) .
نکته : اگر اطلاعات برای شما مهم هست پیشنهاد میکنم قبل از هر کاری از آنها یک کپی در جای دیگری بگیرید !
من این نرم افزار رو دارم این نرم افزار فقط شناسایی میکنه یا علاوه بر شناسایی مشکل رو هم حل میکنه؟نقل قول:
داداش این warning رو داده من ازش چیزی نفهمیدک حالا باید چیکار کنمنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با همان روش و دستوری که گفتم چک دیسک کنید یا اینکه میتوانید از برنامه HDD Regenerator استفاده کنید (ترجیحاً از روش دوم استفاده کنید) .نقل قول:
آموزش استفاده از این برنامه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
پس از Scan & Repair هارد دیسک توسط برنامه ، Warning مربوط به Current Pending Sector یا فیکس میشود یا اینکه Remap میشود (که در این صورت در قسمت Reallocated sector count یک Warning خواهید داشت) و یا اینکه به خاطر وجود Delay Sector و هر علت دیگر این برنامه اصلاً قادر به فیکس کردن آن نیست و ممکن هست مشکلات بیشتری هم ایجاد شود ! پس از اتمام کار میتونید فرایند Encryption را آغاز کنید .
نکات :
1. برای استفاده از برنامه Bit Locker توصیه میکنم یک پارتیشن کم حجمتر بسازید و فقط دیتاهای ضروری را رمزگذاری کنید .
2. همانطوریکه قبلاً هم گفتم اگر اطلاعات مهمی دارید قبل از هر کاری یک کپی از آنها در جای دیگر بگیرید .
ممنون از راهنمایی توننقل قول:
داداش راهی واسه بک اپ گرفتن سراغ دارید؟؟؟ هاردم خدود 500 گیگ اطلاعات داخلشه از فیلمو نرم افزار و درسای دانشگاه با اکرونیز بک اپش 14 ساعت طول میکشه نرم افزاری سراغ دارید که هم سریعتر باشه هم حجم فایل بک اپش کم باشه که راحت بتونم یه جا ذخیره کنک چون دراو های کامپیوترم خیلی فضا ندارن ممنون میشکم کمکم کنیدنقل قول:
براي بكاپ گيري حداقل بايد 500GB فضا داشته باشيد چون ممكن هست بعضي از فايلها خيلي فشرده نشوند . ضمناً اگر ميخواهيد از قابليت فشرده سازي براي كاهش حجم بكآپ استفاده كنيد به مدت زمان بيشتري هم نياز هست .نقل قول:
سيستم شما USB2 هست يا USB3 ؟ اگر USB3 باشه براي 500 گيگابايت فكر نميكنم 14 ساعت طول بكشه !
هم هارد هم درگاه USB3 هستن
شما نرم افزاری سراغ ندارید که مثلا در حد 100 گیگ فشرده کنه چون در ویندوز بیشتر از این فضا ندارم فایل بک اپ رو قرار بدم بعد هم میتونم از نرم افزار های بک اپ کیری که ادرس فایل ها رو ذخیره میکنند استفاده کنم؟ مثلا این نرم افزار؟ اگه با این نرم افزار بک اپ بگیرم اگع اطلاعاتم حین عمل فیکس کردن بپره میتونم بازیابی کنم؟
FarStone RestoreIT 2014b / TotalRecovery Pro 10.5 / Total Backup Recovery Server 10.5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين نرم افزاري كه معرفي كرديد كار نكردم ولي اولاً امكان نداره بتونيد 500 گيگابايت فايل را به 100 گيگابايت فشرده كنيد ، مخصوصاً فايلهايي مثل فيلم كه اينها از قبل فشرده شده اند ، ثانياً از خود فايل بايد بكآپ گرفته شود تا بعداً بتوانيد آن ريستور كنيد و ذخيره كردن فقط آدرس فايلها بيفايده هست و اگر اطلاعات از بين برود نميتونيد ريستور كنيد .نقل قول: