من که دایال آپ دارم و به زور به اینترنت وصل میشم آدم منفجر میشه تا کانکت شه فکر کنم فقط دلم میخواد برم مخابرات رو آتیش بزنم !!!!!! :4::4:
Printable View
من که دایال آپ دارم و به زور به اینترنت وصل میشم آدم منفجر میشه تا کانکت شه فکر کنم فقط دلم میخواد برم مخابرات رو آتیش بزنم !!!!!! :4::4:
نقل قول:
جانا سخن از زبان ما میگویی. خدا قسمت کنه با هم بریم و چند تا C4 در نقاط اصلیش کار بزاریم.
حامد
کره اول نیست دوست من اما در مورد کره : کره بزرگریت هات اسپات رو تو دنیا داره یعنی مردم اش مثلا تو شهر سئول هر جای شهر که باشند متیونند به اینترنت وصل بشوندنقل قول:
درسته با سرعت کم ولی خلاصه به اینرترنت وصلیم دیگه اونم از ما نگیرین .:27:نقل قول:
ولی مسئله ای که هست ما فقط قیمت ارزون اینترنت و نامحدود بودنشو دیدیم! فکر خرج و مخارج زندگی اونجا رو نمیکنیم که!
به عنوان مثال شاید بدونید یه خونه معمولی تویه پایتخت انگلیس یا همون بریتانیا حدود 300 تا 400 میلیون و حتی بیشتر قیمتشه!
و...
البته نه اینکه فکر کنید بنده خودم از اینترنت اینجا رازیم!! برعکس میخوایم همراه با بچه های بالایی بریم بمب کار بزاریم مخابرات :دی
ولی در کل میگم حسرت خوردنش فایده نداره! چون هنوز ما به اون تکنولوژی نرسیدیم که بتونن اینترنت مناسبی بهمون ارائه بدن! ولی میتونن اینترانت و شبکه ملی راه بندازن!:41: امیدوارم خدا نابودشون کنه :دی
اصلا مخارج اینجوری که شما میگی نیست.تازه درامدها رو هم بگو.نقل قول:
فیمت 1 کیلو گوشت گوسفند توی تورنتو 5 دلار هست یعنی 5500 تومان.در صورتی که همون گوشت توی ایران 17000 تومان هست.
درامد یه معلم 6000-8000 دلار هست ولی درامد معلم توی ایران 400 هزار تومان هست.
قیمت خونه ای که از نظر امکانات کامل هست و مبله توی نیویورک 80 هزار دلار هست.در صورتی که قیمت همچین خونه ای توی تهران بالای 400-500 میلیون هست.
خلاصه بگم:درامد پایین تر-قیمت بیشتر-امنیت کمتر-فساد اداری بیشتری-استبداد بیشتر-بازم بگم:11:
عجب بحث های جالبی!
حامد
نیازی نیست دیگه بگید خیلی بهتر از شما این ها رو میدونمنقل قول:
لازم دونستم نکاتی رو فقط برای شما بازگو کنم> همین جا معلم استخدامی اموزش و پرورش داریم بیشتر از ماهی 1.5 تا 2 میگیره!
معلم هست با سیاست کاری و کلاس و.. هزار تا از این برنامه ها 7 پشت خودش رو تامین میکنه! همین جا .
بگذریم...
من قیمت خونه توی نیورک رو نیمدونم درسته که اونجا دخل به خرج میاد و...
ولی ایا برای بنده و جنابعالی فرش قرمز پهن کرده اند تا بریم اونجا؟ اگر این طوری باشه که فکر نمیکنم کسی بدش بیاد از اونطرف
اینجا رو ببین :در رابطه با قیمت گوشت گفتی درست میگی! شیراز از 17 هم گرونترهکد:http://www.nytimes.com/pages/realestate/index.html
خب یه چیز دیگه > شما میدونستی تویه اروپا مثلا دانمارک ایرانی هست الان سوار بنز هست ولی هنوز اقامت ندادنش! ؟ هفته ای یه بار میاد امضا میکنه و میره!
در رابطه با استرالیا مطالبی رو میخوندم >محتوای مخفی: مطالب
شما به شخصه کدوم یکی از این شرایط رو داری که دلت رو برای اینترنتش لک زده؟ یا فکر کردی با ایجاد این تاپیک و تاپیک های مشابه میان و سرعت ما رو میبرن رویه 7 و 8 مگ؟
میدونستی بیشتر مهاجرایی که الان توی اروپا هستن به صورت قانونی رفتن اونور ولی دیگه بر نگشتن؟؟
من پیشنهاد میکنم حداقل اینجا رو بخونی :کد:http://mohajersara.com/showthread.php?tid=116
محتوای مخفی: پیشنهاد
خب شاید بگی این همه مطلبی که گفتی هیچکدومش ربطی به اینترنت نداشت! درست میگی ! و منم علتشو بهت میگم > اینترنت با این سرعت ها تا چندین سال دیگه هم به اینجا راه پیدا نمیکنه! و ما اگر هوس این سرعت ها رو بکنیم باید بریم اونطرف !( استثناعاتی مانند اینترنت ماهواره ای و... رو در نظر نمیگیریم. با این همه پیگرد و..)
راستی این حقوق ماهیانه 8000 دلار رو منبع معتبر داری؟ شنیده ها و... اینا رو بیخیال
اینجا رو بخون :کد:http://banki.ir/akhbar/1-news/4090-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82-%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%DA%86%D9%82%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%9F
عزیز من شما هم بهتره یه خورده چشمت رو باز کنی توی همین تهران خونه ی معمولی توی یه منطقه متوسط کمتر از 300 میلیون نیست.نقل قول:
اتفاقا تکنولوژیش رو هم داریم فقط اونایی که اون بالا هستن نمی خوان ما داشته باشیم
همین قانون مسخره محدودیت 128 کیلوبیت بر ثانیه خودش باعث 50 درصد مشکلاته
نمیدونم همه از همه چی ناراضین .........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس این بی شرفا چجوری سرپاهستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟