سلام.
من galaxy gio داشتم.
اره به اندورید 2.3 اپدیت میشه. الان اپدیت 2.3 براش امده. یعنی خیلی وقته که امده.
این گوشی سی پی یو 800mhz داره ولی این سخت افزار رو اندروید قوی نیست. فقط تعداد انگشت شماری از بازی های HD رو میتونی اجرا کنی . ANGRY birds کمی لگ میزنه .
از لحاظ نرم افزاری همه نرم افزار های مولتی رزولیشن هستند. از این لحاظ روی این گوشی حسابی حساب کن.
اگه بازی HD میخوای و گوشی میخوای که همه بازی های hd رو اجرا کنه باید 280 تومان هزینه کنید و یا ویو 2 بخرین و یا c6-01 که همه بازی های HD رو خیلی راحت و بدون لگ اجرا کنند.
گرافیک بازی های در ویو 2 فوق العاده هست به حتی گرافیک بعضی از بازی در ویو 2 در مقایسه با اندروید و سیمبین شفافیت بیشتری داره به دلیل رزولیشن فوق العاده و کیفیت عالی که داره.
ولی در عوض این گوشی سیستم عامل نوپایی به نام بادا داره که نرم افزار خیلی خیلی کمی براش پیدا میشه...
ولی داره پیشرفت میکنه . به تازگی ورژن جدید سیستم عاملش هم عرضه شده من اسکرین شات هاشو دیدم خیلی عالی شده بود البته فعلا به صورت بتا هست.
این سیستم عامل اینده روشنی داره
نوکیا c6-01 هم که گفتم خودم دارم.
سیمبین ANNA داره.
سخت افزارش از GIO ضعیفتره ولی چون از سیستم عامل سیمبین استفاده میکنه که سیستم عامل سبکی هست و باعث پردازش عالیش میشه و برای همین همه بازی های HD و گرافیکی رو اجرا میکنه .
حتی بازی هایی که در اندروید سخت افزاری قوی (سی پی یو 1ghz|) رو مطلبند روی این گوشی به راحتی اجرا میشه. مثل بازی asphalt6 و....
99% بازی های HD برای هر 3 سیستم عامل موجود هست. یعنی بازی های hd که داخل اندروید هست رو میتونید راحت برای بادا هم پیدا کنید.
از لحاظ نرم افزاری هم وضعیتش خیلی خیلی بهتر از بادا هست. ارشیو بزرگی از نرم افزار داره البته از لحاظ تعداد و تنوع هیچکدومشون به اندروید نمیرسند.
ولی به هر حال برای بادا و یا سیمبین هر ماه برنامه های زیادی عرضه میشه ( نه به اندازه اندروید)
اگه بازی برات خیلی مهم هست حتما ویو 2 رو بگیر که بهترین عملکرد و رزولیشن خیلی بالای داره و در اجرا بازی های HD فوق العاده هست.
اگه هم نرم افزار و هم بازی های HD رو میخوای C6-01 بگیرد. البته گرافیک بازی ها در همه سیستم عامل ها HD هست ولی چون رزولیشن ویو 2 بیشتر هست کمی بازی هارو با شفافیت و کلا وضوح بیشتری نشون میده .
البته C6-01 خودشم رزولیشن بالایی و ال سی دی AMOLED داره ...( فاصلشون کمه)
بازم میگم اگه بازی HD مد نظرت هست ویو 2 رو بگیر. 100% راضی میشی.