سلام
اول از همه من يه توضيحي در مورد تبلت ها بدم چون خودم خيلي دنباله تبلت هستم اما الان نگرفتم چون اون چيزي كه مده نظرم بود پيدا نكردم
همه شما از خوبي تبلتا خبر دارين من چندتا نكته هست كه ميگم
تبلت
سامسونگ دو مدل داره حتما به اين موضوع توجه كنيد يه مدلش تو بازار هست يه كي با 3g و يكي بدون 3g
تفاوتش هم در اينه كه با
3g مموري و سيم كارت ميخوره اسمشم p7500
هيچ كدام از
3g تا به امروز نميشه باهاش تماس گرفت مگر آپديت جديد چنين قابليتي داخلش باشه كه از نظر سخت افزاري مشكلي نيست و با نرم افزاري ميشه تماس هم گرفت اما اگر عشقشون بكشه و بزارن پس تا الان روش حساب نكنيد
از نظر وزني اگر كسي ميگه يه كمي سنگيني براش مشكلي نيست سخت در اشتباهه چون سايزه تبلت گندس وقتي ميخواي تو دست بگيري كاملا تو دستت جا نمي شه پس بايد گوششو بگيري واسه همين بد از مدتي مچ درد ميگيري و با وزن گوشي مقايسه نكنيد و يه نكته ديگه مثل نوت بوك رو پاتون قرار نيست بزارين البته وزن سامسونگ باز هم زياده و همين وزن هم باعث خستگي شما ميشه اما در نوع خودش كم وزنه و اين ميشه آش كشك خالت
يه نكته كه بايد توجه داشته باشيد اينه كه به باگ تبلت ها توجه نكنيد همشون قابل رفعا فقط زمان ميبره
در مورد ايسوس هم حواستون باشه hdmi كار نميكنه و پورت اون شمارو گول نزنه چون بايد براي پورتش يه تبدبل هم بگيرين در واقعه اينو گذاشتن براي تبليغ و فكر نمي كنم تبدبلش هم گير بياد و اگر هم بياد قيمتش 100 به بالا بود كه تو يه سايتي قيمت زده بود فكر كنم 140 دلار بود يادم نمياد (1)
دوم تصويره كه تو اينترنتا پيدا ميشه مثلا از كنار نشون ميدن مثلا براي ايسوس كه تصوير سفيد مي شه بايد توجه كنيد شما تبلتو واسه خودتون مي خريد پس هيچكس اونجوري تبلتو نميگيره البته دو مورد وجود داره 1-باهم ديدن 2- بدون همديگه ديدن كه يه توضيحي من بدم يه موقع با كسي مي خوان فيلم ببينيد پس زاويه ديد تغيير ميكنه اونم كم نه به اون حد پس مطمئن باشيد مشكلي ندارين اگر هم باشه اصلا قابل محسوس نيست حالا يه جايي دارين به فيلمي ميبينيد يا دارين يه كاري مي كنيد نمي خواين بقيه ببينن (اينجا معلوم ميشه كي فكرش خرابه) اگر كسي از بغل نگاه كنه تصوير سفيد مي بينه مگر بياد بغله دسته شما تا اون موقع شما هزارتا برنامه عوض كردين پس بنظره من اگر اين يه حسن نباشه لا اقل عيب نيست
عيب بعدي همه تبلتا شيشه تصويره كه مرتبا جاي انگشت روش ميمونه بعد از عمري نفهميدن نبايد شيشه تصوير اينجوري باشه (2) دوم تصوير تو نوره كه هيچكدام از اينها ديگه نميشه استفاده ازشون كرد البته كم و زياد داره اما سوخت و سوز نداره
اگر بازم چيزي يادم اومد در اختيارتون مي زارم
خيلي زياد شد نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي يادم رفت بگم چرا من نخريدم عيب بزرگ تبلتا
يه با مصرف بودن اوناست خاك تو سرشون بكنن باطري تبلتا رو غير قابل تعويض ساختن يعني مشتري اول و آخرش خودتونيد يعني بعد از ميگيم يك سال اگر تند شارژ خالي كنه هيچ كاريش نميشه كرد اگر ولتاژ كم و زياد شد و باطريشو خراب كرد اگر تند و تند شارژ كردين باطريش خراب شد و .... يا نه اصلا خوب ازش نگهداري كردين عمره تبلت شما به باطريش بر ميگرده من يه n70 دارم بعد از چهار روز يه بار شارژش مي كنم تا 1.5 سال باطريش دووم نمياره بايد عوضش كنم حالا تبلتا بايد روزي يه بار شارژ بشه تا 1.5 سال هم دووم بياره بعد بايد بندازينش دور (3) البته دور نه ولي ميشه تلويزيون هر جا خواستي كار كني بايد بزنيش تو برق و هيچ كس هم تبلت يه بار از شما نمي خره حتي يه روز كار كرده و شما هم نبايد بخرين چون تبلتي كه باطريش خرابه مفت نمييرزه