سلام
من تو فعال کردن بازی کوهنورد مشکل دارم.سایت تبیان که میرم اونجا نوشته شماره روی کارت و شماره دریافتی از سیستم. دومیشو نمیدونم چیه.ولی یه بار تو دومی هشت تا دو زدم یه رمز داد که کار نمیکنه.شما میشه فعالسازی این بازیو یکم دقیق بگین:20:
Printable View
سلام
من تو فعال کردن بازی کوهنورد مشکل دارم.سایت تبیان که میرم اونجا نوشته شماره روی کارت و شماره دریافتی از سیستم. دومیشو نمیدونم چیه.ولی یه بار تو دومی هشت تا دو زدم یه رمز داد که کار نمیکنه.شما میشه فعالسازی این بازیو یکم دقیق بگین:20:
من مشکل داشتم ولی به تو مگم زنگ بزن به شماره02181202126 بعد مشکل را بگو و بعد اون رمزی که پس اجرای بازی میگه کنار نوشه رمز خو را وارد کنید اون کد را بگو بعد بهت کد را می گه اگر بازهم مشکل بود فیلم بگیر بزار تا بهت بگم چه کار کنی
بازی از نوع 2 بعدی ندیده بودیم هنگ کنه که شکر خدا دیدیم:13:
هر بار توی یه قسمت هنگ میکنه.یه دفعه که پرچم رو بالا میبرم،دفعه بعد که از یه صخره بالا میرم
Mafia 2 رو بدون مشکل اجرا کردم ولی این بازی با این که 2 بعدیه همش هنگ میکنه!:41:
سلام کسی یه لینک سالم برا دانلود بازی نداره به ما بده؟
نقل قول:
دوست عزیز اول باید حمات کنیم نه ...
دوم این بازی کد داره که الحمدالله تا حالا -- نشده می تونی بر بخری
بله از نظر منم باید حمایت کرد اما سازنده ها هم باید یه کاری کنن که مردم از حمایتشون پشیمون نشن :41:
سلام!
بچه ها من نمي دونم چ جوري ميشه توي بازي وسايل كوهنورد رو خريداري كرد.... كسي ميتونه منو كمك كنه! من رفتم مرحله ي 2... ولي هيچ جايي براي خريد وسايل نديدم... اون كليده كه تو بازي هست رو چه جوري ميشه به دست آورد... سخته انگار... يا قلق خاصي داره؟
چه جوری کد فعال سازی رو بگیرم . به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید لطفا:37:
سلام من هم در فعال سازی بازی با مشکل روبرو هستم پیامک دادم به شماره 30002131 خطا میده تو سایت تبیان میرم میگه بیش از سه بار استفاده شده در حالی که من کدی دزیافت نکردم به این شماره زنگ می زنم کسی گوشی را بر نمیداره سایتشم که ارور میدهنقل قول:
تلفن گویا هم که جواب نمیده
لطفا اگر امکان داره مرا راهنمایی کنید من تو بازی گرشاسپ اصلا این مشکل هارو نداشتم
این ارور برای چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]