سلام دوست عزیزنقل قول:
والا من زیاد تو نخ فیلم دیدن تو تبلت نبودم. فیلمهای خیلی با کیفیت رو ترجیح میدم با تلویزیون و در اولویت بعدی با کامی ببینم. به نظر می یاد Galaxy Tabها بهتر باشن از این نظر. شاید Archos سری G9 هم بد نباشه ولی هنوز به بازار نیومده و کیفیت ساختش مشخص نیست.
اما من از تبلت اینا رو می خواستم:
1-کتاب بخوانم
2- اینترنت گردی کنم
3-کارهای ساده کامپیوتری رو انجام بدم. زیاد پشت کامپیوتر نشینم
4- کتابخوانهای الکترونیکی هم گرون هستند پس تبلت با امکانات بینهایت نسبت به کتابخوان، در اولویت من قرار گرفت
اما تو پخش ویدئوها مشکلاتی که دوستان میگن همچنان هست. برا من همین قدر که فیلمهای ساده رو پخش کنه و 720P رو تا حدودی پخش کنه کافیه.
اما امروز صبح قبل اینکه برم سرکار، مختصر و سریع چک کردم دو تا فیلم mkv داشتم 4GB و 9GB که با لگ و تاخیر پخش میکرد. یاد کامپیوتر قدیمی ام افتادم. یه فرمت avi. هم پخش کرد بدون مشکل اما نمی دونم DivX بود یا XviD. در مورد MP4 قضیه کمی فرق می کنه. MP4 داریم گوشی هم اجرا می کنه و MP4 داریم Full HD ، پس بستگی به فایلتون داره. RMVB رو هنوز چک نکردم.
در حالت کلی نباید انتظار آنچنانی در مورد ویدئو داشته باشید. تبلت یه چیز portable هست. پس حداقل در این تبلت هم اجرای ویدئو هم در اون حد هست. اما منو راضی می منه. در ضمن Playerها و کدکهای مربوط به اونها هم مهم هستن و اینکه می تونن زیرنویس بندازن.
خوش باشین.