نقل قول:
اما اینکه میگید بازی در سمت چپ، یه جورایی نادرسته. تا زمانی که مهاجم آماده و توانایی مثل هیگواین نوک حمله رئال بود، رونالدو کمتر به محوطه جریمه نزدیک میشد و بیشتر گلهای رئال رو هیگواین میزد. اما با مصدوم شدن هیگواین رئال تغییر سیستم داد و یه جورایی با سیستم False Nine بازی کرد که تو اون وظیفه اصلی گلزنی برعهده وینگرهاست و مهاجم بیشتر مدافعین رو با خودش به بیرون میکشونه.
به عنوان نمونه فصل 2009-2010 :
رونالدو 26 گل در لیگ / 7 گل در اروپا ( یکی بیشتر از تعداد گلهای این فصلش در اروپا علیرغم اینکه این فصل به مراحل بالاتر از فصل گذشته رسید با رئال )
+
تفاوتهایی هست با تعاریفی که از وینگر وجود داره و اون چیزی که رونالدو ارائه میده/
در حالت تعادل و حمله ی تیمی با حداقل 5 بازیکن ( نه ضد حملات که میشه تغییر بیس ) ( و نه در فاز از دست دادن توپ که در انتظار باز پس گیری توپ و ورود به موقعیت مهم و حساسی مثل میان فاز ترنزیشن هست ) ، بازی در سمت چپ / اصطلاحا با توپ به تو زدن / و در صورت ساپورت توسط مارسلو و نفوذ مارسلو ، بعضا ( معمولا ) حرکت به داخل .
نکته : مهاجم تخصصی ، کاملا مستقل و مجزا از بازیکن هدف ( تارگت) یا مهاجم هدف هست / بازیکن هدف صرفا مهاجم نیست .
با توجه به =>
نقل قول:
در مورد رونالدو کم لطفی می فرمایید ، آمار فوق العاده در طول فصل علیرغم بازی اغلب سمت چپ زمین و نه بعنوان مهاجم تخصصی ، و اوج درخشش در اواخر فصل به نظرم بیشتر از درخشش در "10 بازی تشریفاتی" باشه /
----------------------------------
نقل قول:
با احترام، ولی من فکر کنم امسال رونالدو تو خیلی از بازی ها به عنوان مهاجم نوک بازی می کرده و نه بال چپ...
با در نظرگیری شماتیک ، با توجه به سیستم 4-2-3-1 رئال ، مهاجم هدف مادرید معمولا یا بنزما بود و یا آدبایور /
+
صحبتی از بال چپ نیست البته ، چون نحوه ی بازی رونالدو به نظرم میتونه تعریف پست جدیدی در فوتبال باشه ، بازیکنی که به عنوان بازیکن مطلقا آزاد نیست ( چون بازی با بازیکن آزاد و مهره سوزی از این طرق و به واقع تعریف استراتژی تاکتیکی 10 نفره مدتهاست که منسوخ شده ) و با اینکه در نمود های حرکتی شعاعی و طولی و عرضی تقریبا شباهت داره به تعریف وینگر ، اما در دسته ی وینگر هایی نظیر والکات قرار نمیگیره .
نقل قول:
سروش جان كمي در مورد مكان بازي رونالدو اشتباه نميكني؟
اكثر اوقات نقش مهاجم هدف رو بازي ميكنه
توي ضد حملات تقريبا اصلا توي دفاع شركت نميكنه و تقريبا هميشه توي نوك حمله باقي ميمونه به ويژه در اواخر فصل كه تقريبا تمام هدف بازيكناي رئال اين بود كه رونالدو گل بزنه
درسته كه گرايش به كناره ها داره اما اكثر اوقات هدف نخست تاكتيكي رئاله
به نظر خودم نه :31:اما نظرات افراد در زمینه های گوناگون متفاوته :11:
مهاجم هدف رو بالاتر هم گفتم به نظرم اینطور نیست ، بازیکن هدف درست تره به نظرم .
در مورد ضد حملات حق با توئه ، اما اون هم بدلیل کیفیت فوق العاده ی رونالدو در زمان انتقال ( یا همون فاز ترنزیشن ) هست ( شامل استارت سریع و کورس سرعتی - فیزیکی و قدرت تمام کنندگی بالا )
بولد : بارسلونا هم زمانی که مسی رو در زمین داره به عنوان هدف اول روی اون حساب میکنه .
البته در این مورد ، فرم بازی دو تیم ، سبک بازی دو تیم ، و حتی تفاوت آرایش عددی دو تیم و پست هایی که تعریف میشه برای این دو تیم ، اجازه ی مقایسه رو از ما سلب می کنه . :10::11: