[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من با این گوشی قدرتش اونقدر کافی باشه که بشه حداقل تا 2 سال باهاش سر کرد
واقعا گوشی فوق العاده ایه. شاخ گالکسی اس 2 / گالکسی R / نوکیا n9 رو با هم میشکنه.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من با این گوشی قدرتش اونقدر کافی باشه که بشه حداقل تا 2 سال باهاش سر کرد
واقعا گوشی فوق العاده ایه. شاخ گالکسی اس 2 / گالکسی R / نوکیا n9 رو با هم میشکنه.
میگم حالا آخرش این هست با فیکه؟
تو GSMArena که هنوز هست
همچین گوشی معرفی میشه ولی بعضی از مشخصاتش شاید این نباشه.پردازنده 2 هسته ایش که مطمئنا هست.
سونی بخواد دو هسته ای بشه قیمت بین المللیش رو باید روی 1000 دلار به بالا حساب کنین :دی وقتی آرکش 560 دلاره ، از دو هسته ایش چه انتظاری هس؟؟؟
تک هسته ای A8 که روی گلاکسی اس من هست به از هر جهت کافی هست!نقل قول:
حا لا اگه تک هسته ای 1.2GHz از نوع A9 استفاده بشه، دیگه عالی میشد، یعنی 50% قویتر!
ولی موضوع اینه که شرکت ها همانطور که گفتید دارن کل کل میکنن! این میگه من قویترینو میسازم، اون میگه نه من میسازم! و ... فردا پسفردا گوشی با 10 12 هسته میدن بیرون با فرکانس 2.8GHz با رم 16 گیگ :18::18::18:
حالا رقابت بین گوشی ها خیلی شدید شده، سامسونگ هم که گفته تو MWC 2012 اولین گوشی دو گیگاهرتزی رو نمایش میده، باید ببینیم نوکیا چیکار میکنه. حتی اچ پی هم قراره گوشی دو هسته ای بزنه.
cpu با كلاك 1.4 قبلا به صورت تك هسته اي تو galaxy s plus استفاده شده بود ولي خب براي دو هسته اي اولين بارهنقل قول:
4.5 اينچ هم براي اولين بار نيست قبلا تو infuse سامسونگ استفاده شده بود و همينطور بزرگتر از اين سايز يعني 5 اينچ كه تو گوشي dell streak ديديم
به هر شكل آخرش يه روزي يه گوشي دو هسته اي از سوني معرفي ميشه و خب شايعات مختلفي ميشه مطرح كرد.... و خب هرچه زودتر بهتره اين كار رو بكنه چون واقعا اين سري اكسپرياي سوني با سخت افزار يك سال پيش و يكسان تو همه ي گوشي هاش و قيمت بالاشون ديگه واقعا حوصله ي همه رو سر برده
ولي اينجور كه به نظر ميرسه سوني زياد علاقه اي به دوهسته اي ها نداره وگرنه تا الان يه كاري كرده بود شايد گذاشته واسه mwc 2012
گوشی های امروزی سخت افزارشون از اندروید جلو میزنه گوگل هم نه ورژنی میده نه چیزه دیگه الان میشه گفت فعلا سیستم عامل یه خورده واسه کاربرا مشکل ایجاد می کنه
دوستان این شروع و اوله کاره سونی اریکسون هستش قراره گوشیهای از این غولتر بده بیرون برای اثبات این حرفم عکسهای از گوشیهای آینده سونی اریکسون براتون توصفحه اول وبلاگم میزارم برید نگاه کنید
xpria lion- 2 gh dou camera 16 mega with 60 frm/s oled 4.4 inch
اینم آدرسکد:http://www.hewae-business.mihanblog.com/
این کانسپت ها اصولا هیچ وقت واقعیت پیدا نمیکنندنقل قول: