دوست عزیز به نظر من x10 ارزش خرید نداره منم سامسونگ S8530 Wave II رو بیشتر تایید میکنم تا x10 ... اگر آندروید میخوای بگیری یکم بیشتر هزینه کن sl بگیر
دوست عزیز به نظر من x10 ارزش خرید نداره منم سامسونگ S8530 Wave II رو بیشتر تایید میکنم تا x10 ... اگر آندروید میخوای بگیری یکم بیشتر هزینه کن sl بگیر
دوست عزیز میشه دلایلتون رو بفرمائید. ممنون میشمنقل قول:
x10 دیگه قدیمی شده عزیز! سال ساختشو نگاه کن شما!
بعدشم رنگ 256000 ها واسه آندروید خیلی خنده داره!
گرفتن این گوشی = پول دور ریختنه!
فقط دوربین داره!
دوست عزیز شما اول بیا خواسته های خودتو 100% اوکی کن...اول دنبال سیستم عامل آندروید بودی...الان رسیدی به بادا! اینم بگم که بادا رو اصلا سیستم عامل حساب نکن چون خیلی برنامه هاش محدوده...خیلی زیاد...و با ظهور آندروید هم دیگه شرکتها رغبت چندانی واسه برنامه نوشتن واسه این سیستم عامل ندارن.نقل قول:
شما بیا یکی دو تا چیز رو ملاک اصلی قرار بده...طبق استفاده خودت...مثلا بگو گوشی من حتما باید آندروید باشه چون می خوام از نرم افزارهاش استفاده کنم...بعد برو سراغ بقیه چیزها...
بعدم شما میگی با سامسونگ حال نمی کنی که...پس ویو دیگه چیه؟؟
ببخشید اینطوری گفتم ها...به نظرم سردرگم شدی کمی...
256 هزار هم نیست...65 هزارتاییه.نقل قول:
دیگه بدتر!
56 هزار تا چیه!
خواهش میکنم دوست عزیزم از اینکه صادقانه صحبت میکنید و اطلاعات خودتون رو در اختیارم قرار میدید واقعا" متشکرم. حق با شماست یه مقدار سردرگم شدم حقیقتش قصدم اینه که اواخر ماه همون X10 رو بگیرم (به احتمال 90درصد) ولی خب راستش رو بخواید من اطلاعاتم در مورد موبایل محدود هستش و قصدم اینه که یه مقدار از تجربیات و اطلاعات دوستان بهره ببرم. البته بماند که یه تعداد از دوستان هم اصلا" X10 رو توصیه نمیکنم و فقط میخوام دلایل فنی ش رو بدونم.نقل قول:
باز هم ممنونم
رضا
اگه بین wildfire و x10 قرار باشه انتخاب کنی حتما x10 روبگیر چون سخت افزار قوی داره ولی اگه تو این رنج گوشی دیگه ای میخوای که جدید تر باشه و از سامسونگ هم خوشت نمیاد به نظر من حتما HTC Desire به قیمت حدود 400 تومن بگیر که صفحه نمایشش هم amoled هست اینو گفتم چون اچ تی سی خیلی کمتر amoled میزنه.نقل قول:
ما داریم دلایلش فنیش رو میگیم باز میگه x10 !
دادا!
آخه 65 هزار تا رنگ..خندت نمیگره خودت!؟؟ چی رو میخواد درست نشون بده توی آندروید با این صفحه نمایش چرت؟
ببخشیدا ولی منظورتون از oled و اینا AMOLED و Super AMOLED ه؟؟!!! اینو دیگه همه می دونن که AMOLED ها زیر نور آفتاب خیلی بهتر از TFT هستند. احتمالا منظورتون چیز دیگه ای بوده.!:46:نقل قول:
البته به این شدت هم که شما می گید نیست. اگه یه سر به samsung Apps بزنید می بینید که خیلی از شرکت های معروف برنامه هاشونو واسه Bada هم ارائه دادن. در ضمن سامسونگ هم به شدت از بادا حمایت می کنه و جدیدا هم در تلوزیون های هوشمندش هم از این سیستم عامل استفاده کرده.نقل قول:
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
من هم WaveII رو پیشنهاد می کنم. به دلایل زیر:
1. سخت افزار فوق العاده قوی. تا حالا هر فیلم HD (ا MKV, DivX و ... ا)با هر بیت ریتیو به راحتی و روون پخش کرده. (با پلیر خود گوشی.)
2. UI روون و سریع.
3. دوربین خیلی خوب (5MP) و فیلم برداری بسیار عالی (720p Overall bit rate : 12.1 Mbps
4. صفحه نمایش بسیار خوب SCLCD با رزولوشن بالا (480 * 800 ) با 16 میلیون رنگ و زاویه دید عالی و عملکرد خوب زیر نور خورشید. که X10 اصلا باهاش قابل مقایسه نیست.
5. وایرلس سری N در مقایسه با سری g در X10.
6.من خودم تا حالا کارم لنگ نمونده و هر برنامه ای که می خواستم پیدا کردم (البته در بخش برنامه های مجانی... برنامه های پولی که دنیاییه واسه خودش).
((در ضمم X10 رادیو نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )).
بازم انتخاب با خودتونه اما قبل از اون تا جایی که می تونید تحقیق کنید و خودتونو به چند تا گزینه محدود نکیند... اگر سوالی بود در خدمتم... موفق باشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]