سلام
بردم گفت مشکل از هارد هستش. صدا میداد. هارد رو عوض کردم. و خودش ویندوز و ... هم نصب کر.
الان خیلی سیستم کند میشه. موقع کپی کردن فایللها.
مشکل از ویندوز هست یا هارده هارد مرتبی نیست؟
Printable View
سلام
بردم گفت مشکل از هارد هستش. صدا میداد. هارد رو عوض کردم. و خودش ویندوز و ... هم نصب کر.
سلام
ممکنه هاردی که بهت داده ، از نوع گرین و سرعت پایین هست که صرفا برای نگهداری اطلاعات ازش استفاده میشه .شما باید میگفتی یه هارد دور بالا بهت بده . هارد سامسونگ F3 و سیگیت 7200 دور ، هاردهای خوبی هستند .
هارد Hitachi
1ترا
حالا خوبه یا از اونهایی هست که فرمودید؟:11:
هارد هیتاچی بد نیست ولی مشکل صدا داره که صدای خوندن و رایتش زیاده . البته تو سیستم قبلیم این مشکل رو داشتم . بهترین هارد از لحاظ عملکرد و بی صدایی هارد سامسونگ Spinpoint F3 هست بعدش وسترن دیجیتال سیاه .نقل قول:
بافر هاردت چند مگ هست ؟
Hitachi HDS5C1010CLA382
TYPE : ds5sac100
فکر کنم این باشه که 8مگ بافر هستش
بعد یه سوال خارج از تاپیک هارد معمولا چقدر گارانتی داره؟ 1 ساله یا 4-5 سال؟کد:http://www.hitachigst.com/internal-drives/desktop/deskstar/deskstar-5k1000
نگفتید هارده خوبه یا نه؟ اگه یه چیز اشغال دادن بهم تا ردش کنم.
هاردت همانطوری که گفتم دورش پایینه و 5700 دور هست و بافرش هم خیلی کمه ! 8 مگ. این هاردها معمولا برای بایگانی مورد استفاده قرار میگیرن و سرعتشون پایینه.
مشخصات هاردت رو در لینک زیر ببین :
میتونستی هارد هیتاچی مدل HDS721010CLA332 بگیری که 32 مگ بافر داره و 7200 دور در دقیقه هست . قیمتش هم 70 تومنه .کد:http://www.hdsentinel.com/storageinfo_details.php?lang=en&model=HITACHI%20HDS5C1010CLA382
یا هارد سیگیت مدل ST1000DL002 بگیری که 32 مگ و 7200 هست یا وسترن سیاه با 64 مگ بافر و 7200 دور با قیمت 72 تومن .
اینگونه هارد های دور پایین اصلا مناسب ویندوز نیستند . حتما عوضش کن . در مورد گارانتی اطلاع ندارم ولی اصولا یک سال میشه
دفرگمنت و دیسک کلین آپ رو هم انجام بدین و قطعات به خصوص سی پی یو رو گرد گیری کنین شاید تاثیر بذاره