ای کاش منم وقتی به سن شما بودم یکی بود منو با بازیسازی آشنا میکرد.نقل قول:
من همین الان از باشگاه اومدم، سر راهم یه DVD Visual Studio گرفتم!
7 تا هم DVD خام گرفتم که هر چی دارم یه Backup بگیرم و کل هارد رو فرمت کنم و بعدش یه ویندوز نصب کنم و Visual Studio و بشینم حسابی کار کنم!
منبع مطالعه مم گذاشتم MSDN مایکروسافت! (البته اگه تو خود DVD باشه، آخه قبلا یه CD Visual Basic گرفته بودم MSDN نداشت!)
زبانمم خوبه! (یک ونیم سال دیگه = یک سال و نیم دیگه IELTS میگیرم!)
بعدش شروع به کار میکنم!
البته بعضی از انجمن ها و سایت های مخصوص بازی سازی و برنامه نویسی رو دیدم، تصمیم گرفتم (همونطور که یکی از دوستامون تو همین تاپیک گفت) اول یه کم DirectX و OpenGL یاد بگیرم، بعدش برم سراغ ++C (یا حد اقل همزمان اینا رو با هم یاد بگیرم)
در ضمن دست رو دلم نذارین که خونه! با RAM 256 MB من با چه انجینی کار کنم آخه؟
من حتی رو سیستمم آنتی ویروس نصب نمیکنم! (البته الان میخوام یکی نصب کنم که فایلهامو ویروس کشی کنه بعدش Backup بگیرم!
پس برنامه من این شد: اول DirectX و OpenGL و بعدشم ++C و شایدم کلا Microsoft Visual Studio
در ضمن من 17 سالمه!
27 آبان هم میشم 18 ساله!
لطفا انقد بحث نکنین دعوا میشه ها!
شما قبل از هرچیز باید یک زبان برنامه نویسی یاد بگیرد که ++c بهترین گزینه است بعد برید سرلغ چیزای دیگه چون توی کتابخونهای مختلف به مباحثی برخورد می کنی که اصلاً متوجه نمیشی مثلاً یه کتاب می خونی که نوشته فلان کلاس برای نور و یا متریال بعد شما چون نمیدونی کلاس چی توش میمونی ولی وقتی برنامه نویسی رو یادگرفتی و با خیلی مفاهیم آشنا شدی کار با کتابخونه ها آسونتر میشه .
بعدش کار با یه انجین رو باید بلد باشی مثلاً توی همون مثال که زدم گفتم متریال شما تا با یه نرم افزار 3D یا انجین کار نکرده باشی نمیدونی چیه و مجبوری برای هر اصطلاح کلی تحقیق کنی ولی وقتی با یه نرم افزار کارکرده باشی با این مفاهیم خود بخود آشنا میشی .توی هرکاری عجله یعنی شکست:41:
منم با این دوستمون تا حدی موافقم .مرجع راهنمایی هات یه فرم نباشه خیلی منابع و جاههای دیگه رو مطالعه کن و از اساتید دیگه سوال کن بعد تصمیم بگیر.نقل قول:
اولین کاری که باید بکنی اینه که هر جایی غیر از این فروم راهنمایی بخوای خدارو شکر زبانتم که خوبه برو تو ای سایتایی که میگم اگه یه هفته برا تقیق وقت بزاری بازم ارزششو داره . فقط تحت هیچ شرایطی تو این فروم راهنمایی نگیر(بی ادبی به هیچ کس نباشه):
در مورد سیستم هم زیاد عجله نکن شما می تونید حداقل تا چندماه با همین سیستمتون برنامه نویسی کنید و کار با انجین رو فراموش کنید بعد از اینکه برنامه نویسیت خوب شد و خواستی بری سراغ کتابخونه ها کار با انجین رو هم می تونی آغاز کنی.
نمیدونم چرا دوستان بیخودی مسائل رو بزرگ می کنن و می خوان تعصب خودشون رو روی یه چیز به دیگران منتقل کنن و یا بزن توو برجک همدیگه.منبع درآمد می تونه هرچی باشه یه دکه یه بقالی یا هر راه بدون مشکل دیگه:31:نقل قول:
انجین اماده یعنی منبع درامد ؟؟چی داری میگی؟؟!!
منبع درامد دیگه یعنی مثلا تو یه شرکت تو کار شبکه و اینجور چیزا هم فعالیت کنی یا مثلا به طراحی وب یا برنامه نویسی اپلیکیشن مشغول باشی که واقعا منبع درامد دیگه هست.
هرکی از بازیسازی یه هدف داره و سلایق و تفکر افراد از بازیسازی فرق داره و طبیعی هر شخصی فکر می کنه عقاید خودش درستره و همیشه خواسته یا ناخواسته توی حرفهاش هم دیگران رو به سمت عقاید خودش سوق میده مهم ماییم که باید درست تصمیم بگیریم و راه درستر رو در پیش بگیریم و هدفمون رو مشخص کنیم .یکی هدفش صرفاً بازیسازی یکی دیگه نوآوری و..........
مثلاً عقیده خودم اینه که تا کی باید از انجینی مثل udk استفاده کنم(من هم یونیتی رو سیستمم نصبه هم udk اینو گفتم بحث رو جنجالی نکنید) در صورتی که از نظر شرکت سازنده حق استفاده از اونو ندارم .مگه علم قبل از اینکه به سمت غرب بره مال ما نبوده همونطور که اونا از علم ما استفاده کردن چرا من از علم اونا استفاده نکنم .و کلاً ادمی هستم وقتی کاری رو که قبلاً یه نفر انجامش داده ولی بیان بهم بگن نمی تونی بیشتر میرم سمتش انجین که دیگه کلی آدم تا حالا روش کار کردن من چرا نتونم .یه دلیل دیگه هم بلندر بود مدتها قبل وقتی حجم نرم افزارهایی مثل مکس و مایا رو میدیم از نظرم ساختن چنین نرم افزارهایی واسه ما غیر ممکن میومد ولی الان دیگه این عقیده رو ندارم و در مورد انجینهای بازیسازی هم همینطوره .هر چیزی که با مکس میشه طراحی کرد با بلندر هم میشه ساخت ولی حجم بلندر کمتر از 15 مگ و مکس 1.5 گیگ :18: در ضمن بلندر علاوه بر یه نرم افزار 3D یه انجین بازی سازی هم هست.تازه توی اون فقط از OPenGL استفاده شده بدون قدرت Direct.تازه خیلی از ابزارهای توی مکس صرفاً جنبه شلوغ کاری داره و به طور ماهرانه ایی از تکرارشون هم استفاده کرده .ولی توی بلندر من چنین چیزی ندیدم یه جا هم یه مطلب خوندم که بعضی چیزها رو مکس از بلندر کپی کرده و بهش اضافه کرده.این مقایسه صرفاً واسه این بود که فکر نکنی نرم افزارهایی که حجم زیادی دارن قدرتمندتر هستند و شما هم باید یه نرم افزار یا انجین با این حجم بنویسید.نه اینطور نیست .بیشترش جنبه تبلیغاتی و ترسوندن افرادی مثل منو شماست .
شما دوست عزیز هم بهتره هدف خودت رو طوری مشخص کنی که با طبیعتت سازگاری بهتری داشته باشه و بدونی چرا دنبال این کار اومدی که اگه شکست هم خوردی پشیمون نشی.
اما در مورد دوستانی که بحث سرمایه و بودجه و چیزای شرکتها بزرگ رو پیش میکشن .
میدونید بیشترین هزینه ایی که شرکتها می کنن چه هزینه ایی هستش ؟تبلیغات و همین تبلیغات سالهاست باعث پیشرفت اونا و عقب ماندگی سایر کشورها شده .پس دوستان کمتر مجانی واسه این شرکتها تبلیغ کنن .
میدونی بزرگتری مشکل ما ایرانیها چی ؟فقط همدیگر رو از کارههای بزرگ منع می کنیم و از هرچیزی که شکست می خوریم فکر می کنیم دیگران هم مثل ما شکست می خورن دریغ از اینکه شرایط ما ممکنه با شرایط دیگران زمین تا اسمون فرقشون باشه .البته حسادتمون هم به کنار .
راستی چرا هر بحثی توی فرمها ایرانی زده میشه فوری به جنجال تبدیل میشه به جای اینکه به یه بحث سازنده تبدیل بشه؟؟؟؟؟؟