البته برعکس معمولا هوادارای لیگ آلمان و ایتالیا رابطه زیاد خوبی باهم ندارن:31:نقل قول:
Printable View
البته برعکس معمولا هوادارای لیگ آلمان و ایتالیا رابطه زیاد خوبی باهم ندارن:31:نقل قول:
البته مشتركات ايدئولوژيك و سياسي بين دو كشور هستنقل قول:
حيف اينجا جاش نيست وگرنه ميشه از انتخابات چند سال پيش اتريش كه نزديكي و شباهت زيادي به آلمان داره و روي كار اومدن يك رئيس جمهور راديكال و افراطي كه در حالي كه اكثر كشورهاي اروپايي تحريمش كردن به كشور ايتاليا و شهر رم سفر كرد و استقبال شديدي ازش شد
البته به اين خاطر كه پست كاملا سياسي نشه
اين رو هم بگم كه كلا فوتبال هميشه معادلات اجتماعي رو به هم ميزنه
پس از حضور در لاتزيو مارچتي باشگاه كالياري را بخشيد
دروازه بان كالياري پس از آنكه به لاتزيو پيوست اعلام كرد سران اين تيم را بخشيده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از حضور در لاتزيو
مارچتي باشگاه كالياري را بخشيد
خبرگزاري فارس: دروازهبان كالياري پس از آنكه به لاتزيو پيوست اعلام كرد سران اين تيم را بخشيده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، كلوديو مارچتي كه سال گذشته به همراه تيم ملي ايتاليا به جام جهاني آفريقاي جنوبي رفته بود، پس از بازگشت اعلام كرده بود كه دوست دارد به تيم ديگري منتقل شود.
وي در جمع خبرنگاران گفته بود: من بسيار جاهطلب هستم و قصد دارم به تيمهاي بهتري منتقل شده و در آنها به ادامه كار بپردازم.
سران باشگاه كالياري پس از آنكه متوجه شدند وي اين حرفها را به خبرنگاران گفته، به شدت عصباني شدند و تمامي پيشنهادهاي رسيده براي جذب وي را رد كردند. آنها در ادامه مارچتي را به مدت يك سال به روي سكوها تبعيد كردند و وي را در طول فصل به ميدان نفرستادند!
مارچتي در اين زمينه گفت: بهاي بسيار سنگيني را پرداختم. دوست داشتم در ليگ قهرمانان بازي كنم ولي طي فصل همواره از روي سكوها بازيهاي تيمم را تماشا كردم. همه چيز يك سوءتفاهم بود. البته اكنون از سران باشگاه دلگير نيستم و ميدانم كه به آنها مديون هستم.
وي خاطرنشان كرد: رئيس باشگاه از من عذرخواهي كرد و من گفتم كه همه آنها را بخشيدهام. زحمتهايي كه آنها برايم كشيدند را فراموش نميكنم.
کد:http://www.ghatreh.com/news/7697292.html.%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B2%D9%8A%D9%88--%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%86%D8%AA%D9%8A-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%83%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%AE%D8%B4%D9%8A%D8%AF.html
سایت گل – از آنجائیکه پیوستن سرخیو آگوئرو مهاجم آرژانتینی اتلتیکو مادرید به یوونتوس در هاله ای از ابهام قرار دارد مسئولین این تیم ایتالیایی قصد دارند مائورو زاراته مهاجم لاتزیو را به جای او به خدمت بگیرند.[HTML]http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2011/06/16/2534895/%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%87-%D8%A2%D9%84%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D 9%88-%DB%8C%D9%88%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%DA%AF%D9%88%D8%A6%D8%B1%D9%88[/HTML]
یووه تا به حال با مهاجمان بزرگی از جمله الکسیس سانچس، کارلوس تبس و اخیرا سرخیو آگوئرو مذاکره کرده است اما زاراته می تواند گزینه ای نسبتا ارزان برای این تیم تورینی باشد.
ادی رخا سرمربی لاتزیو رابطه چندان خوبی با زاراته ندارد و از همین رو باشگاه پیشنهادهایی که برای این بازیکن آرژانتینی دریافت می کند را به خوبی بررسی می کند.
اگر زاراته لاتزیو را ترک کند مسئولان این تیم جبرئیل سیسه مهاجم فرانسوی پاناتینایکوس را به عنوان جانشنین او جذب خواهند کرد.
زاراته در 35 بازی فصل گذشته 9 گل برای این تیم به ثمر رساند و 8 پاس گل نیز فراهم کرد.
واقعا امیدوارم زاراته رو به همین راحتی از دست ندیم. حدود 4 سال وقت صرف زاراته کردیم. گرچه واقعا اون پیشرفتی که من ازش انتظار داشتم رو نکرده اما هنوزم عالی و جای پیشرفت داره.
از دست دادن زاراته خیلی به تیم ضربه می زنه .
واقعا اگر زاراته بره كه اهداف تيمداري در فصل آينده تيم لاتزيو مشخص ميشه شايد قراره فصل آينده لاتزيو سعي كنه فقط بين 5 تيم اول باشه
مگر اينكه فكري براي جانشيني امثال زاراته هم بكنن
میروسلاو کلوزه : امیدوارم با درخشش در لاتزیو حضوری ثابت در تیم ملی آلمان داشته باشم
وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران
سایت گل - میروسلاو کلوزه مهاجم تیم ملی فوتبال در مصاحبه ای اعلام کرد "امیدوارم روند بازی های خود در تیم ملی به صورت بازیکن ثابت را ادامه دهم و بتوانم تعداد بازی های ملی خود را بیشتر کنم و رکورد بیشترین بازی ملی را که در اختیار لوتار ماتوس است را بشکنم"
وی در ادامه گفت : یکی از دلائلی که لاتزیو را برای ادامه فوتبال خود انتخاب کردم این بود که در لیگ معتبری همچون سری آ ایتالیا بازی کنم و بتوانم با درخشش در این باشگاه حضوری ثابت در تیم ملی آلمان داشته باشم و تعداد بازی های ملی خود را افرایش دهم.
کلوزه تا به حال در 109 بازی تیم ملی فوتبال آلمان حضور داشته و بعد از ماتئوس که با 150 بازی ملی رکورد دار بازی های ملی در آلمان است در رده دوم قرار دارد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/06/21/2541297/%D9%85%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%88-%DA%A9%D9%84%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D8%B4%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B2%DB%8C%D9%88-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C-
سایت گل – لاتزیو قصد دارد با جذب جبرئیل سیسه مهاجم فرانسوی پاناتینایکوس نیروزی تهاجمی خود را تقویت کند.
به نوشته روزنامه کوریرهدلواسپور بعد از دو سال حضور در فوتبال یونان ممکن است فصل آینده با پیراهن لاتزیو به میدان برود.
این در حالی است که کلودیو لولیتو رئیس باشگاه لاتزیو که اخیرا میروسلاو کلوزه را از بایرن به خدمت گرفته می گوید قبل از جذب بازیکنان جدید چند بازیکن خود را می فروشیم.
سرجیو فلوکاری یکی از این بازیکنان است که مورد توجه پارما قرار گرفته می خواهد به این تیم بپیوندد. باشگاه پارما قصد دارد جانشینی برای آمائوری که از یوونتوس به صورت قرضی در این تیم بازی می کردو اکنون به تورین بازگشته پیدا کند.
مذاکرات همچنان بر سر انتقال سیسه ادامه دارد این در حالی است که این بازیکن دستمزد سالیانه 2 میلیون یورو طلب کرده اما مسئولان لاتزیو تنها 1.7 میلیون یورو می پردازند.
اگر سیسه به لاتزیو بپیوندد این تیم فصل آینده حضور مائورو زاراته و میرو کلوزه با سیستم 3-3-4 به میدان خواهد رفت.
[HTML]http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2011/06/21/2542046/%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B2%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D8%A8%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D9%84-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D9%87[/HTML]
رم تيمي با انگيزه است
كلوزه: با لاتزيو به افتخارات زيادي ميرسم
ميروسلاو كلوزه پس از 4 سال حضور در مونيخ، از بايرن جدا شد و با لاتزيو قرارداد بست تا در فصل آينده در كالچو ايتاليا به ميدان برود. اين بازيكن مليپوش ژرمنها در گفتوگويي با كيكر مطالبي را اظهار داشته است كه بهشرح زير است.
ادامه مطلب:
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9004111105
ميروسلاو کلوزه پس از 4 سال حضور در مونيخ، از بايرن جدا شد و با لاتزيو قرارداد بست تا در فصل آينده در کالچو ايتاليا به ميدان برود.
كلوزه: با لاتزيو به افتخارات زيادي ميرسم
اين بازيکن مليپوش ژرمنها در گفتوگويي با کيکر مطالبي را اظهار داشته است که بهشرح زير است:
*آقاي کلوزه روز 9ژوئن يعني حدود 3 هفته قبل، شما 33 ساله شديد. يک روز قبل از آن با لاتزيو ايتاليا قراردادي سه ساله بستيد. آن برگه قرارداد به منزله هديه تولد شما بود؟
نميدانم. شايد اينگونه باشد.
*اولين برداشت شما از لاتزيو و محيط شهر رم چگونه است؟
ايتالياييها موقعيتي خيلي خوب دارند. از چند هفته قبل وضعيتشان را به طور دقيق مورد بررسي قراردادم. ديدم زمينهاي خوب تمريني در کنار مدرسه فوتبال براي کودکان، ساختماني مرتب و شهري زيبا دارند.
*تحت تاثير زيبايي رم قرار گرفتيد؟
بله. با وجودي که مدت کوتاهي آنجا بودم، ولي بايد اعتراف کرد رم، به واقع از نظر زيبايي خارقالعاده است. در آنجا هر نيازي که يک خانواده داشته باشد، تامين ميشود.
* به اين ترتيب لاتزيو باشگاهي مطابق معيارهاي شما است؟
لاتزيو باشگاهي است که دوست دارم با آن به خيلي از چيزها برسم. براي اين منظور به قدر کافي انگيزه دارم. خصلتي که خود لاتزيو نيز برخوردار است.
*ولي ميدانيد که از لاتزيو در گذشته نزديک، اخبار ناخوشايند زيادي در مورد رفتارهاي نادرست هوادارانش انتشار يافت. به اين نکته موقع انتخاب تيم دقت داشتيد؟
آنچه دنبالش هستم، پرداختن به وظيفهام در قبال تيم است. يعني دوست دارم کارم را انجام دهم. تازه به اين وظيفه آنقدر خوب بپردازم تا از لاتزيو در سالهاي بعدي، اخبار خوش زيادي انتشار يابد.
*لاتزيو فصل قبل کالچو ايتاليا را با مقام پنجمي به پايان برد. اين تيم براي رسيدن به ليگ قهرمانان يک امتياز کم آورد. دورنماي ليگ اروپا تا چه حد مورد پسندتان است؟
فکر ميکنم اين وضعيت با چهار سال قبل بايرنمونيخ قابل قياس است. فکر کنم سرنوشت آينده تيم در دست خودمان است که با کسب مقامي بهتر جايگاهي متفاوت کسب کنيم. اگر يک نگاه اجمالي نيز به همين ليگ اروپا بيندازيم، خواهيم ديد که چه تيمهاي درجه اولي در فصل بعد در اين جام حضور دارند. پس انتظار دارم اين دوره از ليگ اروپا، مهيج و تاريخي شود.
*آيا لاتزيو به لحاظ توان فني در حدي است که بتواند خواستههاي شما را تحقق ببخشد؟
بله. اميدوارم عضوي مهم از لاتزيو شوم و بتوانم با گلهايي که ميزنم، به اهداف مورد نظر برسم. همچنين اميدوارم بتوانيم خيلي سريع به عنوان تيمي کوبنده خود را بيابيم.
*دنبال چه اهدافي با لاتزيو هستيد؟
دلم ميخواهد تا جايي که امکان دارد با لاتزيو موفق و سربلند باشم. بايد ديد که تلاش ما چه ثمرهاي به همراه خواهد داشت.
*فکر ميکنيد درفصل 2012-2011 چه تعداد گل در کالچو بزنيد؟
دوست ندارم در اين مورد آنچه در ذهنم است، را به مطبوعات بگويم.
*چرا پيشنهاد بايرن را براي يک فصل همکاري يعني يک فصل تمديد قرارداد با حداقل 20 بازي رد کرديد؟
دوست ندارم در مورد جزييات قراردادم با رسانهها حرف بزنم. دوره باشکوهي در بايرن داشتم. پس خيلي ساده بگويم پس از 4 سال همکاري به اين نتيجه رسيدم به راهي تازه قدم بگذارم. بيشتر از اين چيزي نميتوانم بگويم.
*از دست مسئولان بايرن به خاطر اين که خواسته شما را براي امضا قراردادي دو ساله رد کردند، ناراحت نشديد؟
خير.
*آيا در ماجراي مذاکراتتان با بايرن، يوپ هاينکس، سرمربي جديد بايرن شما را ترغيب به ماندن نکرد؟
ببينيد. من با يوپ هاينکس گفتوگويي خوب داشتم. همين.
*شما قبلا گفتيد موقع حضور لويي فانخال تصور نميکرديد مورد استفاده قرار گيريد. اين مربي هلندي حداقل يک سال و نيم از عمرتان را نگرفت؟
اين موضوع هرچه بود، مربوط به گذشته است. فقط درمورد آن ميتوان گفت که ايامي راحت و آسان نبود.
*پس از چهارگلي که به تازگي ماريو گومس در ديدارهاي ملي مقابل اروگوئه، اتريش و آذربايجان زد، فکر نميکنيد در تيم ملي موقعيتتان به خطر افتد؟
در اين مورد دچار نگراني خاصي نيستم. چون براي من موفقيت تيم در اولويت است. چيزي که تا به امروز وجود داشته است.
*در مورد دوران حضورتان در مونيخ چه چيزي براي گفتن داريد؟
فقط تشکر و بازهم تشکر، براي چيزهاي فراموشنشدني.
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=47750&title=%D9%83%D9%84%D9%88%D8%B2%D9%87:_%D8%A8%D8%A7_%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B2%D9%8A%D9%88_%D8%A8%D9%87_%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA_%D8%B2%D9%8A%D8%A7%D8%AF%D9%8A_%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%B1%D8%B3%D9%85_