خب به فرضم که کیفیت صفحه مهم نباشه برتری دیزایر s چیه نسبت به گلکسی ؟نقل قول:
Printable View
خب به فرضم که کیفیت صفحه مهم نباشه برتری دیزایر s چیه نسبت به گلکسی ؟نقل قول:
lol
نچ نج
اول اینکه جنس بدنه ی گلکسی اس خودش ته اشکال هستش
دومم این که کیفیت صدای دیزایر اس خیلی بالا تر از گلکسی اس هستش
معلومه نتونستی برتری پیدا کنی تو دیزایر اس از خودت یه چیزی پروندی :27:نقل قول:
مگه میخای با گوشی کشتی بگیری که جنس بدنه مهم باشه ؟
کیفیت صدای گلکسی بهتره یه سر به gsmarena بزن
دوست عزیز شما که یا اطلاعاتت پایینه یا تعصب داری مجبور نیستی مشاوره بدی ... الان شما به جای راهنمایی داری بقیه رو گمراه میکنی :2:
اینجا دوستان زیادی هستن که با اطلاعات و بدون تعصب دوستان رو راهنمایی میکنن ... شما بهتره بیخیال مشاوره دادن بشی
جنس بدنه مهمه وقتی تو دستت بگیری خودت میفهمی،:5: گلکسی فلش نداره درضمن منظور از کیفیت صدا، کیفیت صدا با هدست است که مطمئنا دیزایر اس کیفیت بهتری داره :8:نقل قول:
گلکسی ام گوشی بدی نیست اونم یه سری مزایا نصبت به این داره حافظه داخلی 8 گیگ صفحه بهتر و بزرگتر رام بیشتر البته رم کمتر و قیمت کمتر ولی من دیزایرو انتخاب میکنم البته اگه بوتلودرش قفل نباشه :18: من فقط درگیره اینم خدا ازت نگذره HTC اگه این کارو ادامه بده من سامسونگ و ترجیح میدم
گلکسی رو تو دستم گرفتم فرقی با گوشیهای دیگه ندارهنقل قول:
منم منظورم از کیفیت صدا همون هدست بود
galaxy s : Perfect audio quality
desire s : Audio quality is decent
میتونی تو اون جدول نگاه کنی دیزایر اس stereo crosstalk ش خیلی پایینه ... بقیه چیزاشون مثله همه ... در کل صدای گلکسی با اختلاف کمی بهتره
اولا من که خیلی از این جدول سر در نیاوردم چون این طوری که من دیدم گلکسی از آیفون 4 ام سرتره اگه نه من برعکس متوجه شدم پس دیزایر اس از گلکسی سرتره:20:
شاید واسه ی شما بدنه ی فلزی جذاب نباشه ولی خیلی ها از لمس کردن فلز تو گوشیشون لذت میبرن
یه چیزم راستی بهتون بگم اون اوایل که گلکسی اومده بود کل دنیا میگفتن اااااا عجب گوشیه بابا دمت گرم دیگه هر چی کلمه ی ملوکانه وجود داشت میچسبوندن به گلکسی مثل الانه گلکسی اس 2 من زیاد به این حرفا گوش نمیکنم در مورد هدستم تجربه ی شخصیم بود درضمن من نمیگم گلکسی گوشیه بدیه خیلی ام شاهکاره مخصوصا تو دوره ی خودش تا الانم داره جلوی گوشی های تازه وارد شده به بازارم شاخ و شونه میکشه قبلا هم گفتم اگه دیزایر اس بوتلودرش قفل باشه من گلکسی میگیرم ولی مثل اینکه HTC امروز اعلام کرده که میخواد گوشی هاشو آنلاک کنه:26:
عکس اون جدولو گذاشته بودم ولی مثل اینکه حذفش کردن این لینکشه
کد:http://www.gsmarena.com/htc_desire_s-review-590p6.php
گلکسی که از ایفون 4 هم سرتره طبق مقایسه ای که همین gsmarena کرده:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر 2تا گوشی های خوبی هستن بدون شک ولی من باشم desire s رو ترجیح میدم چون جدید تره بروز تره و .... تفاوت هاشونم که دوستان کامل گفتن
سلام !
حسن چه جگر شدی :31:
دوستان ایشون گوشیشون را گرفتن پس بهتره دیگه موضوع ادامه پیدا نکنه !
هر کسی یه عقیده ای داره...
و البته هرکسیم تعصبی داره !
بهتره دیگه موضوع بسته بشه...(کی بشه مدیر بشم : دی)