نقل قول:
بزرگترین نکته ی منفی که این سری داره اینه که دیگه هیچ بازی در سبک FPS بهت نمیچسبه....
خب این که حداقل برای شما بده چون مثلا میگید این دیگه بهترینه و هیچ شوتری دیگه کلا پیدا نمیشه از اون بهتر بشه در نتیجه خیلی برای شوترهای دیگه برتر تاریخ اشتیاق نشون نمی دید! که البته این نکته مثبت یا منفی بازی حساب نمیشه فقط نکته منفی یه سری گیمرها میشه! : دی
نقل قول:
خب خدارو شکر دوباره اکتیویژن IW رو جمع کرد تا از یک MW دیگه لذت ببریم
البته من اینجا یه تشکری هم بکنم از Trayarch که در COD Black Ops از جون مایه گذاشتن و خیلی خوب عمل کردن بطوریکه بکس اوپس رو بهترین بازی این سری میدونن
با تمام احترامی که برات دارم همچین چیزی نیست! :دی
اتفاقا می خواستم توی یه پست به این اشاره کنم
Black Ops بازی خیلی خوبی بود ولی در حد بهترین این سری باشه؟!!! والا ما جایی ندیدیم همچین نظری داشته باشن! من هر جا دیدم منتقد ها نظرشون روی شماره یک و دو MW بودش مخصوصا شماره یک... که البته باید کلی در نظر بگیریم. داستان بهتر دلیل برتریه؟ وقتی گیم پلی ضعیفتر میشه و گرافیک هم چنگی به دل نمی زنه و نوآوری هم زیاد نیست اینا باعث میشه نسبت به MW اونو ضعیفتر بدونن و فروش بیشتر دلیلی بر برتری یه بازی نیست...
من تا جایی که می دونم کلا Black Ops اونجوری نبود که همه رو راضی کنه و مخصوصا توی پی سی یکمی مشکل داشت و خیلی عالی پورت نشده بود که اینا رو ما در نظر نمی گیریم. بعدشم حتی توی اینجا که تعصب بیش از حد به COD وجود داره هم نسبت به اون بازی خیلی ها ناراضی بودن!
در کل این شماره امیدوارم جوری باشه که همه رو راضی کنه...
نقل قول:
خوب حالا که بازی رسما تائید شد گفتم بیام تو تاپیک یه بحثی راجع به موتور بازی راه بندازیم یه کم موشکافانه بریم داخلش
موتور این قسمت هم iw 4ِ ! موتور سریهای قبل هم همین بود ! پس به احتمال زیاد گرافیکی در حد مدرن 2 میبینیم و به نظره من برای این سال پر از گرافیک : دی اصلا خوب نیست ... امیدوارم موتور رو ارتقا بدن حداقل .
اینا هم واقعا ایول دارن! فکر کنم چون از همین الان فروش بازی تضمین شده ست دیگه به یه سری چیزا توجه نمی کنن!
حالا امیدوارم حداقل گیم پلی اون نوآواری های زیادی داشته باشه تا این جبران بشه
نقل قول:
مثلا BF3 گین پلی متنوع
همین گیم پلی متنوع که شما میگید تازه داره به گیم پلی الان cod نزدیک میشه ولی اینو قبول دارم که باید گرافیک رو بهتر کنن که حتما این کارو میکنن
اظهار نظر کردن در مورد یه بازی ساده نیست مخصوصا در مورد بازیی که هنوز نیومده
این سری بتلفیلد رو اگه یه نگاهی بندازید یکی از موفق ترین سری ها ست ولی تقریبا کلش مولتی پلیر و آنلاینه یعنی یه چیز حدود 70-80 درصد اون ! که ما چون اونو بازی نکردیم نمی تونیم با بازی دیگه اونو مقایسه کنیم... البته توی این شماره جدیدش یکمی بخش داستانی نسبت به قبل بزرگتره
خلاصه این که من از نظر کلیت بازی به بتلفیلد 3 بیشتر امید دارم مخصوصا این که به پی سی بها دادن و پلتفرم اصلی بازیه...حالا ببینیم MW3 چی کار می کنه...