ببخشید مگه الان گالاکسی چند شده که 200 تومان ارزونتره؟
Printable View
ببخشید مگه الان گالاکسی چند شده که 200 تومان ارزونتره؟
8 گیگش 460 تومنه
آرکم 650 60 تومنه
ببخشید منظور کدوم گالاکسی هست؟ همون I9000 ؟ اگه اینه که خیلی خوبه قیمتش! البته الان دیگه با SLCD تولید نمیشه نه؟
galaxy s i9000 قیمتش 460 تومنه super amoled هم هستنقل قول:
اونی که SLCD هست galaxy sl i9003 هست قیمتش حدود 420 30 تومنه
نقل قول:
خسته نباشین! دارم میگم اصلا کار کردن با کنن سخت نیست چون خودمم کنن دارم شما میگی من سونی دارم؟! صبحت بخیر!! بعدشم شما این همه میدونن کار با کنن سخته رو میشه توضیح بدی؟ کیا گفتن ؟ این همه یه منبعی چیزی باید ازش باشه یا نه...!!
دوست عزیز این قیمت مال کجاست ؟؟؟نقل قول:
480 رو شنیده بودم اینو نه :31: خوب کشیده پایین :31:
عصرت بخیر دوست عزیزنقل قول:
دعوا نداریم که
میگم sony بهتره بگو بهتره :31:
canon دوربیناش گرونه
من یه sony خریدم 350-400 تومان دقیق یادم نیس خیلی خوبه
بی خیال اقا ! دیگه چی بگم...
خوش باشی
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن
ولی اینجا بیشتر در مورد دوربین بحث شد تا گوشی :31:.
حالا یه چیز بگم ، من تو دوربین بیشتر به FujiFilm علاقه دارم تا کنن یا سونی . چون هم قیمتش خوبه و هم امکاناتش . با 150 تومان میشه یه 14 مگا پیکسلی با فیلمبرداری HD خرید .
ولی بحث اصلیم سر گوشی هست .
واقعا دو راهی سختی جلومه ، باور میکنید نمیدونم چیکار کنم . ؟
دقیقا بین این دو تا موندم که آرک بگیرم یا گالکسی + دوربین .
اگه آرک بگیرم میترسم افته قیمتش زیاد باشه ادم حرص بخوره و نمیدونم رو دوربینش هم میشه خیلی حساب کرد یا نه ( به عنوان یه دوربین قوی ) .
از یه طرف میترسم برم گالکسی بگیرم ولی سره دو سه ماه نشده پشیمون بشم و بگم که کاش آرک میگرفتم چون گالکسی قدیمی شده و از این حرفا .
عجب 460 با SLCD و 8 گیگ حافظه داخلی! خب معلومه آرک الان به صرفه نیست چون افت قیمت زیادی داره تا چند ماه دیگه. خب شما که اینقدر دوربین برات مهمه این نکته رو هم در نظر داشته باش که گوشی همیشه همراهته و گالاکسی فلش هم نداره. چند تا گزینه دیگه هم اضافه کن به نظر من که بشه روش بحث کرد.
ما رو باش از مرحله پرتیم! داریم برنامه ریزی میکینم برای دیزایر اس که 620 هست و این 460 هست!!
پی نوشت:
حالا که صحبت دوربین شد عرض کنم که نمیشه همینطوری حکم داد. بله کلا کنن کارش دوربین هست و حرفه ای تر هست ولی .... اگه بحث سر دوربینهای بالای 700-800 که با لوازم و لنزشون بالای 1200 هم در میاد کنن تقریبا برنده هست ولی بحث در بین دوربینهای رده متوسط یا پایین ( که مد نظر دوستمون همین هست) خیلی فرقی نمیکنه که هیچ شاید سونی به واسطه امکانات بیشتر و یوزر فرندلی بودن ( همین آسونی که دوستمون میگن ) برای کاربرای عادی بهتر هم باشه و حتی شاید تو رده دوربینهای 100 تومان کاسیو! از همه بهتر هم باشه.