نقل قول:
مالکیت توپی که نشه باهاش موقعیت گل درست کرد هیچ فایده ای نداره!!فقط باعث دلخوشکنکی هواداران تیم و خواب آلودگی تماشاچی ها میشه!
نمیدونم شما از کدوم بازی صحبت میکنین که مالکیت توپ برای بارسا موقعیت نیاورده.
یک مثال از بازی بارسا با "آمار" اون بازی بذارید که بارسا توش موقعیت گل نداشته باشه، تو همین الکلاسیکهای اخیر هم به اندازه کافی موقعیت گل خلق کرده حداقل به نسبت رئال بهتر بوده آمارش. تو همین بازی آخر هم فقط نیمه اول تعداد موقعیتهایی که خلق کرد از اون بازی معروف 5 بر صفر بیشتر بود حالا یک روز به علت بی دقتی یا هر مسالهای توپا تو گل نمیره دلیل بر ضعف این سیستم نیست.
"این نظر من نیست کل کارشناسایه دنیا و مربیها از این سبک بارسا تقدیر کردن و این رو بهترین نمایش دونستن" یک مورد شما از مربیهای بزرگ بیار که این سبک رو خواب آلود توصیف کنه.
نقل قول:
مسی اگر مهار ناپذیر بود آرژانتین 4 تا از آلمان نمیخورد یا حداقل پارسال بارسا رو از سد اینتر میگذروند!
مسی بازیکن خوبیه اما قرار نیست همیشه یه تنه تیم رو پیروز کنه!در زمینه باشگاهی چلسی گاس هیدینگ-اینتر خوزه و تقریبا رئال امسال نسون دادن میشه این بازیکن رو مهار کرد!!
صحبت عادل توی بازی برگشت اینتر-بارسا یادتون هست؟
مسی امشب فقط تونست یه بار کامبیاسو رو دریبل بزنه!
در زمینه ملی همه !که الا ماشاالله!!
مسی تو جام جهانی هم خوب بازی کرد حداقل خودش کم نگذاشت حالا توپاش تو گل نمیرفت میخورد تو تیر یکی دیگه میزد یا پاس گل میداد این دلیل بر ضعفش نیست
دوم اینکه متاسفانه تو دورهای هست که بازیکنا بزرگی تو آرژانتین بازی نمیکنن و این کارش رو سخت تر میکنه، اینم اضافه کنم برای ارائه بهترین نمایش شما لازم هست که بازیکنا بزرگی کنارت باشن
مثلا حساب کن زیدان میتونست اون نمایش رو تو تیم مراکش بده؟ یک تنه تیمش رو قهرمان جهان کنه؟ بازیکنا مکمل خوب سطح بازی همدیگه رو بالا میبرن
بعد چرا همش شما به یک بازی بسنده میکنین؟ آلمان 10 بازی دیگه هم با آرژانتین کنه این نتیجه رقم نمیخوره
نقل قول:
دوست عزیز!
منظورم از نداشتن پلن بی نبود به برنامه موقعی تیم به بن بست میخوره!یعتی حریفش اجازه بازی همیشگی به بارسا نمیده!مخصوصا تیم هایی که دفاعی بازی میکنن
بارزترین نمونه اش اینتر پارسال بود!همه ما بازی رو دیدم خبری از خشونت نبود!!
دوست عزیز!
قرار نیست یک تیم همیشه همه بازیهاش رو ببره، این اینتر هم شده پیرهن عثمان، چطور تو 90 درصد بازیها بارسا موفق بوده جلو سبک دفاعی اینا رو نمیبینین به اون بازی هی اشاره میکنین؟ اگه همون گل صحیح کرکیچ قبول میشد باز هم شیوه اینتر جواب داده بود؟
در ضمن بارسا امسال به تکامل بیشتری رسیده و مطمئنأ راحت تر از اینگونه شرایط سخت خودش رو بیرون میاره. که یکی از نشانه هاش اینه که بی محابا حمله نمیکنه.
نقل قول:
چون رئالی بواسطه رقابتی و دشمنی که با بارسا دارن همیشه عصبی هستن
رئالیها هیچ وقت اینجوری بازی نمیکردن حداقل از زمانی که رائول تو این تیم بود تا الان اینقدر تو "زمین فوتبال" با خشونت کار نمیکردن که اینم ثمره حضور "مورینیو" تو این بازیها بود.
نقل قول:
به منچستر امسال نگاه کن! انواع متنوعی از تاکتیک ها رو به نمایش میذاره!فوتبالش هم به مراتب برای منی که طرفدارش نیستم از بارسا زیباتره!
این روزها تو اکثر نقدهای طرفداران تیمهایه دیگه به وضوح این میبینیم " من طرفدار رئال نیستم پس نقدم بیطرفانه هست ولی بارسا چرا اینقدر ضدّ فوتبال بازی میکنه، چرا توپو به حریف نمیدن چرا، چرا؟ " به سبک مورینیو :دی
دلیل نیست که یکی بگه من بیطرف هستم و چون بیطرف هستم منچستر بهتر هست این نظر رو قبول کنیم، فعلا اکثر کارشناسا سبک بارسا رو بهترین نمایش حال حاضر میدونن " که البته این وسط نقد کارشناسا جزیره بیشتر هست که این سبک رو رویایی میخونن" حالا اگه شما خوابت میگیره حرفی باقی نمیمونه
پس سبک بازیهای کالچیو رو چطور میدونین اگه این خواب آور هست پاس اون نقش دیازپام 10 رو داره.