mpeg که پخش میشه! avi هم فکر کنم پخش میشد.نقل قول:
از نرم افزار effectmatrix total video converter استفاده کنید. من که با این تبدیل میکنم مشکلی نداره.
mpeg که پخش میشه! avi هم فکر کنم پخش میشد.نقل قول:
از نرم افزار effectmatrix total video converter استفاده کنید. من که با این تبدیل میکنم مشکلی نداره.
مگه با نرو نمی شه؟نقل قول:
من میخوام یه تعدادی موریک ویدئو رو طوری تبدیل کنم که دی وی دی پلیرهای خونگی اونو پخش کنن و تا حالا فرمت های mpeg 1 , mpeg 2 , divx رو امتحان کردم نشده . شما چی پیشنهاد میکنین؟
نمیدونم
تا حالا کار نکردم چه طوریه ؟ مگه نرو کانورتور داره؟:31:
یعنی نرو با این همه دم و تشکیلات نداشته باشه؟
چرا نداشته باشه؟نقل قول:
Create professional-looking DVD movies with integrated 3D menus
اون جوری فایلهای ویدویی رو به VCD تبدیل می کنه به DVD هم تبدیل می کنه
چه فرمتی رو انتخاب میکنین ؟نقل قول:
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
اینی که شما میگین تو نروی من نیست !!نقل قول:
ولی تو نروی من هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین تو Ashampoo من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایی همه
من با ConvertXtoDVD تونستم تبدیل کنم ، خیلی خوبه به راحتی منو درست میکنه ، تبدیل میکنه و رایت میکنه :31:
mpg و avi دی وی دی پلیری که من ازش استفاده میکنم میخونه.نقل قول:
از ابزار nero vision هم که تو خود برنامه نرو هست هم میتونی ازش استفاده کنی . خود به خود تبدیل و رایت میکنه.
سلام دوستان
وقتی با این نرم افزار یه ویدیو 10 دقیقه ای رو تبدیل میکنم به یه فرمت دیگه فقط 3 دقیقه اش میاد تو کلیپ بعدی و خبری از 7 دقیقه دیگه نیست
سلام به دوستان عزیز .
بنده دو تا سوال دارم .
1- بهترین نرم افزار تبدیل کننده ی فایل های تصویری به همدیگه ، چیه ؟ 3 تا مسیله خیلی برام مهمه . افت کیفیتش کم باشه و زمان زیادی برای کنورت نگیره و فرمت های مختلف رو در ورودی و خروجی خودش ساپورت کنه .
2- بهترین نرم افزار برای تبدیل فایل های تصویری با فرمت های مختلف بخصوص فرمت wmv به فرمت دایویکس که افت کیفیت کمی داشته باشه ، کدومه ؟؟
پیشاپیش تشکر می کنم . موفق و موید باشید .