IDM بهتریـن گزینـه میتونـه براتون باشـه ؛ کـه اگـر اشتبـاه نکنـم استفـاده میکینید . نـه ؟
موفق باشید .
Printable View
IDM بهتریـن گزینـه میتونـه براتون باشـه ؛ کـه اگـر اشتبـاه نکنـم استفـاده میکینید . نـه ؟
موفق باشید .
بله downstream , upstream برای سرویس های پر سرعت هستش (به اصطلاح پر سرعت. همون ADSL خودمون)نقل قول:
ولی با دانلود و اپلود فرق میکنه این دوتا بر حسب کیلوبیت هست ولی دانلود و آپلود بر حسب کیلوبایت هستش(به طور غیر مستقیم یکی ان)
برای اینکه بفهمین این اعداد رو چند هستن به صفحه ی کانفیگ مودم میرین و اونجا این عددهارو نوشته
192.168.1.1 آدرس صفحه ی کانفیگ هستش یوزر و پسوردش هم admin هستش.(اینا برای مودم های ADSL هستش)
مثلا این دوستمون که میگه سرویس 256 گرفته باید ببینه Downstream رو روی چه عددی بستن بعد اون عدد رو تقسیم بر 8 کنه تا سرعت دانلودش به دست بیاد.نه اینکه 256 رو تقسیم بر 8 کنه. 256 اسمشه ممکنه downstream رو کمتر یا بعضی اوقات بیشتر ببندن.
Internet.Download.Manager.6.05.Build.8.Portable
واسه من که خیلی خوب جواب میده اینترنت من هم از خط ایرانسل جی پی ار اس هستش سرعت دانلود تا 40کیلو بیت در ثانیه هم میرسه
خوب منم امروز IDM 6.05 build 7 رو ریختم خوبه باز یه ذره بهتره از بقیه:31:ممنون:40:
من این Internet Download Accelerator رو دانلود کردم ولی اصلا به پای IDM نمی رسه من تا حالا هیچ دانلود منیجری بهتر از IDM ندیدم :46:
موفق باشید:11:
سلام
دوستان عزیز انجمن فعلی برای درخواست نرم افزار هست
پست های شما رو خوندم بیشتر شبیه مباحث نرم افزاری شده
تاپیک موقتا بسته میشه تا انتقال داده بشه به انجمن مباحث نرم افزاری که در صورت نیاز شما عزیزان ، اونجا این مبحث ادامه پیدا کنه
ممنون از همگی :11:
سلام دوست عزیز با توجه به پست اولتون باید بگم هر برنامه ای در زمینه بالا بردن سرعت اینترنت وجود داره دروغه _البته نه کاملا، فقط در ایران این طوره _ برنامه هایی که سرعت اینترنت رو به صورت چشمگیری بالا ببرند از راه هایی مثل ه**ک ISP استفاده میکنند که الان فایده ندارند
بقیه برنامه های موجود از طریق دستکاری در رجیستری و کاهش پهنای باند مورد نیاز خود ویندوز و ... سرعت رو بالا میبرند که اونا هم بد نیست ولی سرعت رو شاید شاید تا 3 kb افزایش بدن
ولی پیشنهاد من که خیلی از این برنامه ها رو تست کردم DSL Speed V6 هست
تر تمیز ، مختصر و مفید
موفق باشید:40:
نقل قول:
ممنون عزیز لینک این DSL Speed V6 رو میشه بزاری؟:46:
دوست عزیز بهترین نرم افزار دانلود Dap 10
اگه می خوای اونو دانلود کنی برو تو سایتاین ورژن برنامه سرعت دانلود 2تا3برابر می کنهکد:www.speedbit.com
سلام دوستان
پیشنهاد من این برنامه ها هستش
مرورگر : Netscape Navigator
مدیریت دانلود : Orbit
برنامه کمکی : Flashspeed 200 3.7
هر سه باز باشن سرعت از حد نرمال که میگن بالاتر میره خودم دارم استفاده میکنم چند دانلود باهم سرعت هرکدوم به 43 میرسه و تعداد دانلود از 4 تا که بگذره سرعت کمتر میشه دانلود منیجر سرعت پیج رو کم میکنه ولی Orbit کم نمیکنه