پژو 206 SD V8 کروز کنترل نداره همچنین کیفیت ساخت V8. بهتره.نقل قول:
Printable View
پژو 206 SD V8 کروز کنترل نداره همچنین کیفیت ساخت V8. بهتره.نقل قول:
سلام من قبلا v8داشتم خودروی خیلی خوبی فقط وفقط و تنها عیبش نسبت به تندر90فقضای سرنشین عقب هستش وگرنه در تمامی موارد دیگه به نظر من برتری با 206v8هست.
يك نكته را دوستان فراموش كرند .
ال 90 تو جاده هاي كوهستاني و سربالائي پژو 206 را براحتي ميخوره .
و نكته ديگه اينكه جلوبندي محكم ال 90 اصلا با پژو 206 قايبل مقايسه نيست و خيلي دير داغون ميشه .
نقل قول:
سلام.
یکی از دوستان اول L90 گرفت و بعد از یک سال ماشینو فروختو یه V8 خرید .... الان که ازش میپرسم کدومشونو بیشتر میپسندی میگه V8
من خودمم با 2 تا ماشیناش سواری کردم ، باید بگم L90 تاحدی نرمتر و جادار تر و موتورش بی صداتره ولی قیافه و تیریپ امکانات V8 بهتره .
در کل مثل همن ولی V8 برای خرید بهتره .
این دوستم عشق L90ش بود ولی الان نظرش عوض شده .
سلام به دوستان عزیز
الان 5 روزه که 206 اس دی وی هشت خاکستری متالیک رو تحویل گرفتم
مدل معمولیه نه سفارشی و نه لیمیتد
به نظرم یه صندلی چرم و یه کم داخلی متفاوت واسه سفارشی و رینگ و پک لوک واسه لیمیتد نمیارزید که بخوام تفاوت قیمت رو تحمل کنم و از اونا بگیرم واسه همین معمولی رو گرفتم
خوب ظرف این 5 روز ماشنی 350 کیلومتر داخل شهر کار کرده (کرمانشاه) و خدارو شکر مشکل خاصی رو بروز نداده
سواری این ماشین خیلی خوب و نرمه از 206 هاچ بک نرمتره و اتاق کاملا بی صدا و ایزوله هستش
قدرت موتور کاملا مناسب جاده و رانندگی در ایران میخوره
و به نظرم کیفیت ساخت در مورد 206 همچنان صادقه
چراغ عقل این ماشین از نوع هلالیه که امیدوار بود از این نوع نباشه که متاسفانه اینجوری شد اما دیگه مجبورم باهاش کنار بیام
لاستیک زیره ماشین بارزه که اول قصد تعویض با دانلوب را داشتم اما پشیمان شدم چون به نظرم نیازی نداشت و لاستیک های بارز هم حرفی برای گفتن دارند
در مورد ضریب دنده های 2 به 3 هم که بعضی میگفتن که نا متناسبه من موردی رو حس نکردم البته شاید بهتر بگیم اگه دنده مرده رانندگی کنید به مشکل بر میخورید
الان هم فقط قصد دارم که کف اتاق رو کف کشی کنم و یه عایق وواسه کاپوت بذارم و یه دزدگیر نصب کنم و وسلام
و اما مقایسه با تندر باید عرض کنم که
206 ماشین نرم تریه
بی صدا تره
شاید کمی کند تر باشه اما با یک رانندگی معمولی فرقی احساس نمیکنید
ظاهر فوق العاده متفاوتی داره
داخل کابین اصلا قابل مقایسه با تندر نیست
ریزه کاری های رعایت شده در 206 بیشتره به عنوان مثال درپوش سره کمک در تندر دیده نمیشه اما 206 داره و جنسش هم مرغوبه
در کل بهترین گزینه برای خانواده های 3 نفره و 4 نفره جمع و جوره که جثه بزرگی ندارن
راستی ضبط و باندش واقعا عالیه و یک کاربر معمولی رو کاملا راضی میکنه
یو اس بی خور هم هست که دیگه چه بهتر
روکش صندلی ها هارمونی خوبی با تو دری ها داره
راست ثبات رانندگی و تسلط به ماشین و تو دست بودن ماشنینن در اس دی به طور چشمگیری وضعیت بهتری داره
من که راضیم خدا هم از 206 راضی باشه
هر سوالی باشه من در خدمتم
میتونید بهم ایمیل بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ال90 رو انتخاب میکردم. یه مشکی بگیر بسازش سالار میشه.
هم تکنولوژیه جدیدتری داره هم ظاهرش هنوز خسته کننده نشده هم مصرفش کمه و هم کمتره تو خیابون نسبت به 206.
سلام دوستان من 206 limitedثبت نام کردم میخواستم بدونم چه مزیت هایی نسبت به v8ساده داره ایا رینگش هم اسپورته