چطور میشه اینکارو انجام داد؟!از کدام مسیر میتونم دسترسی به اون فایلها داشته باشم؟!
Printable View
چطور میشه اینکارو انجام داد؟!از کدام مسیر میتونم دسترسی به اون فایلها داشته باشم؟!
ببینید فرض کنید USER A اونیوزر اصلی هست و USER B اون یوزر جدید.
شما وارد B بشید و همون فایلهایی که در ابتدا گفتم در مسیر C:\Users\User B رو (باید فایلهای مخفی و سیستمی نمایش داده باشن) کپی کنید به C:\User A و بعد وارد یوزر اصلی بشین و تست کنید.
اگر درست بود که هیچ. اگر نه فایلها رو دوباره برگردونید سرجای اولش.
این کارها را که گفتین انجام دادم و دسکتاپ جدید یوزر اصلی شدش حالت پیش فرض...
و بابیلون هم نصب و اجرا شد ولی با اولین ریاستارت دیگه وارد ویندوز نمیشه و در مرحلهای که باید یکی از 2 یوزر را برای
ورود به ویندوز انتخاب کنم وقتی وارد یوزر اصلی میشن وارد نمیشه و پیغام میده The Group Policy Client service failed the logon.Access is denied
حالا چیکار کنم؟:41:
حالا به یوزر دوم برید و بعد فایلهای اصلی یوزر رو برگردونید سر جاش تا بشه وارد ویندوز شد.
با این حساب مشکل شما از Account Profile هستش و بهترین کار اینه که یوزر قبلی رو فراموش کنید و یک یوزر جدید بسازید.
به نظر من شما یک سوزر جدید بساز و قدیمیه رو حذف کن. بعدش دوباره همنام با قدیمیه یک یوزر بساز و باز اون یکی رو حذف کن. اینطوری نرم افزارهایی که به صورت This User Only نصب کردید از کار نمیفتند.
به یوزر دوم رفتم و اینکاری را که گفتین کردم ولی همین پیغام فوقالذکر را میده و وارد یوزر اصلی نمیتونم بشم...:41:نقل قول:
ضمنا می خواستم بدونم چرا این مشکل برای یوزر اصلیام بوجود اومده و چی باعث میشه که بابیلون روی اون اجرا نمیشه؟!
اینکه چرا این مشکل پیش میاد رو منم درست و حسابی نمیدونم.
فقط این مشکل نیست. خیلی مشکلات دیگه هم هست که گاهی برای یک یوزر اتفاق میفته. مثل تغییر نکردن بعضی تنظیمات.
به نظرم باید از ویروس باشه.
اما این پیشنهاد یعنی تغییر فایلهای اون مسیر و یا رفتن به یوزر جدید رو خود مایکروسافت داده که من براتون نقل قول کردم.
استاد حالا من چطوری وارد ویندوز با یوزر اصلیام بشم؟با این پیغام که توی صفحه لاگین میده و پائینش جز ok گزینه دیگهای نداره وارد ویندوز نمیشه ...:41:
سلام
از تو compatiblity برنامه را با یه ویندوز دیگه مثل xp sp3 اجرا ش کن.
بلدی که ازکجا فعال می شده
رو ایکن برنامه راست کلید کن سربرگه compatiblity را اتخاب کن از اونجا اجرای برنامه را بزار رو xp یا غیره
نه دوست عزیزنقل قول:
اینجوری هم مشکل حل نمیشه:41:
عزیز حتمن باید بابیلون باشه؟ نمیتونی از برنامه های جایگزین استفاده کنی؟
لینگوز-لینگوو-نارسیس-...
===========
اگه حتمن بابیلون باید باشه...این کار هم چک کن ...برو داخل تسک منیجر
در پروسسها بابیون رو پیدا کن و اند پروسس تری رو بزن و دوباره اجراکن
ببین چی میشه