ماشینت چیه؟نقل قول:
Printable View
ماشینت چیه؟نقل قول:
!!نقل قول:
پراید صبا سایپا 89 دوگانه شرکتی :5:
نقل قول:بنزین معمولی سرب داره و سر سیلندرها رو شستشو میدهنقل قول:
اما بنزین سوپر بدون سرب میباشد...
عزیزی که میگفت ماشین گاز سوز داره و بنزین سوپر استفاده میکنه تا موتور رو بشوره!! اشتباه میکنه چون نه گاز و نه بنزین سوپر دارای سرب نمیباشند.. در صورتی که برای سرسیلندر ها سرب لازمه پس بهترین انتخاب بنزین عادیه + بالا برنده اکتان.
عزیز دل الان 5 ساله که همه بنزین ها بدون سرب شدننقل قول:
بنزین سوپر فقط اکتان بیشتری نسبت به بنزین معمولی داره
در واقع درجه آرامسوزیش بیشتره
بچه ها وقتی من سوپر می زنم بعد میرم معمولی میزنم یه کم تو دنده 1 ریپ می زنه البته تو سر بالایی یعنی ماشین بد عادت میشه ؟:27:
بزنم یا نزنم .........
فقط نگین میخوای بزن می خوای نزن داریم رام را رام رام :8:
سلام پراید خودم 3ساله با lpgکا میکنه با 280تومن میشه نصب کرد مجاز بودنش مثل ماهوارس واسه معاینه فنی میرم 1جای زیقی ک اصن به ماشین نگاه نمیکنن مخزن نرمال واسه پراید 60لیتریه ک 600 کیلوتر میره میشه 3تا کپسول خیلی خیلی راضی ام موتور کاملا سالم میمونه فقط 3ماه 1بار میدم سرویس میکنن 5تومن میگیرن شتابشم دستی تنظیم میشه مثلا واسه جاده چالوس نیم دور باز میکنم همرو میگیرم 1بارم 3دور باز کردم تو سرعت 405و گرفتم واسه من عین نیتروزن میمونه
سلام
بچه ها دوباره اين تاپيك رو ميارم بالا
من پارسال پرايدم رو فروختم و همون كاربراتوري رو خريدم
امسال به خاطر اينكه محل كارم با خونم 80 كيلومتر فاصله داره مجبور شدم ماشينو دوگانه كنم
راستش ميخواستم LPG كنم كه با مخالفت همكارام و دوستام و خانواده ام مواجه شدم
به اجبار CNG كردم ماشينو
يه كپسول انداختم كه 12 كيلو گاز ميگيره
يه بار نزديك 10 كيلو زدم باهاش 222 كيلومتر راه رفتم تازه حدود 50 كيلومترش تو ترافيك بود
به نظر من خيلي برام ميصرفه تا بنزين 700 تومني
يه مزيتي هم براي من داره
من چند وقته نسبت به بوي بنزين سوخته حساس شدم و بيني ام اذيت ميشه
اما گاز اصلا اذيتم نميكنه.
احساس ميكنم خيلي انسان شريفي ام كه هوا رو كمتر آلوده ميكنم!
در کل اون مسله صرفه اقتصادی هم هست ، حمل و نقل lpg خطرناک هست زمانی پدرم تانکر مخصوص حمل اونها رو داشت برای تخلیه که میرفتیم محیط کاملا تخلیه میشد تنها راننده و یک مسئول تخلیه باقی میموندن و در خیلی جا ها تنها مئسول تخلیه میموند و راننده هم از جایگاه خارج میشد . خطرناک بودن سختی حمل نقل و اینکه این گاز بیشتر به درد خوراک پتروشیمی میخوره تا سوخت (با وجود اینکه سوخت بسیار عالی هست اکتان بالایی داره ) ولی نسبت به cng صرفه کمتری داره . اگه یک موتور شبیه موتورهای دیزل توانایی تحمل تراکمهای بالایی رو داشته باشه و صرف برای استفاده از CNG طراحی شده باشه خود این سوخت با توجه به ماهیت گازی میتونه تا حد زیای متراکم بشه و موتور رو به خوبی به کار بندازه حتی بهتر از بنزین . اگه به ساختار شیمیایی گاز طبیعی نگاه کنید میبیند ساختار شاخه ای داره که باعث میشه اکتان این سوخت بالا بره و این یعنی بهسوزی بهتر دمایی کاری بالاتر موتور و بازده بالاتر موتور . اگر دوستان مایل باشند توی بخش فنی به این بحثها هم بپردازیم .
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده
ماشینم بعد از اینکه سی ان جی شده تو شتاب ریب میزنه
بعضی وقت ها هم احتراق نابجا داره
در ضمن دیروز رفته بودم شمال تو شمال خیلی بد تر کار میکرد
اینم بگم که وقتی کا ماشین گرمتر میشه بیشتر ریب میزنه
دلیلش چی میتونه باشه؟
عادیه این کاراش ، ماشین منم هر چند وقت یه بار شدیدا به تنظیم احتیاج پیدا میکنه تو شمال با بنزین میرونم چون اونجا ارتفاعش از سطح دریاهای آزاد پایینتر هست میزان اکسیژن بیشتری داره و اونوقته که مشکل کمبود سوخت توی مخلوط معلوم میشه من با بنزین رفتم اومدم خیلی خوب کار کرد .ماشینم 405 هست
در مورد ریپ زدن و گاهی هم ناک زدن ماشین اینه که درست حسابی نمیتونه گاز رو مخلوط کنه زیاد اینطوری نذار بمونه ببر بده باز تنظیم کنن گاز رو ورگرنه سر سیلندر به فنا میره . فقط باید تنظیم بشه اگه ببری بهت میگن شمعها رو عوض کن ولی اونم افاقه نمیکنه این ایراد کلی دوگانه سوزهای کارگاهی هست حالا ماشین شما کاربراتوری هست انژکتوری ها که کلا برنامه ECU به هم میرزه مثل ماشین من می افته به بد کار کردن روی بنزین . باید ببریش هی تنظیم موتور .