واقعا دوستان با این همه رایانه خانگی و اینترنت خانگی می ارزه کافی نت و خدمات رایانه ای بزنیم؟
واقعا دوستان با این همه رایانه خانگی و اینترنت خانگی می ارزه کافی نت و خدمات رایانه ای بزنیم؟
یکی از رمز های موفقیت توی مغازه هایی که عبور و مرور زیاد داره تمیز بودن است .
سعی کن همیشه مغازت تمیز باشه و بوی خوب بده .
تو جذب مشتری خیلی اهمیت داره .
- طراحی دکوراسیون
- نور پردازی خوب
- رنگ بندی مناسب
... این فاکتورهایی که گفتم خیلی بدرد بخورن ...
یه سری هم من تجربه دارم اگه که هنوز این تاپیک پا برجاست بهم خبر بده تا با جزییات اینجا بنویسم.اخه الان هم من وقت ندارم و هم اینکه حس می کنم این رفیقمون یا مغازه رو زده و یا کلا منصرف(بخونید منحرف)شده. دی
دوستان حداقل متراژ برای خدمات کامپیتری چقدره؟
و این که اگه فقط خدمات باشه و کافی نت نباشه باز هم سود خوبی داره یا نه؟
سلامنقل قول:
یه سری هم من تجربه دارم اگه که هنوز این تاپیک پا برجاست بهم خبر بده تا با جزییات اینجا بنویسم.اخه الان هم من وقت ندارم و هم اینکه حس می کنم این رفیقمون یا مغازه رو زده و یا کلا منصرف(بخونید منحرف)شده. دی
نه اتفاقا فکر کنم یه جایی هم گفتم که اوایل تابستان قراره کاراش رو راستو ریس کنیم
واقعا از همگی ممنون
ایشالله تو تایپیک های دیگه جبران می کنم
هرچی که به کامپیوتر ربط داره رو انجام بده حتما تعمیر کیس رو انجام بده چون توش خوب پول داره فقط مواظب باش تو منطقه ای که خدمات کامپیوتری رو میزنی نزدیکت خدمات کامپیوتری نباشه چون مشتریت کم میشه
اینکار به درد نمیخوره. من تجربه دارم. با یه کم پول میتونی یه استودیو آهنگسازی راه بندازی با درآمد خیلی بیشتر از خدمات کامپیوتری. 1 ماه با نرمافزارش کار کنی همه چیزو یاد میگیری.
خب سلام به همگی شرمنده اگه دیر شد.
من چند پیش طلایی برای شما دارم که تو متنی که نوشتم به تناسب میگم برات
اولا لازمه هر کی تو این دوره زمونه حتما حتما داشتن تخصص میباشد. شما باید ببینید تخصص لازمه رو برای این کار دارید یا خیر؟
ببینید شما نیاز به یه تخصص در حیطه فعالیتتون (که اینجا کامپیوتر میباشد) و همچنین تخصص هایی در زمینه فروشندگی و تخصص هایی در زمینه خرید(بالاخره باید برای مغازتون جنس بخرید)داشته باشید.
به نظر من مهم نیست وارد چه شغل و حرفه ای میشید(برخلاف نظر این دوستمون که گفتن این کار بدرد نمیخوره البته از روی دلسوزی و تجربه خودشون نوشتن )مهم اینه که سعی کنید تو اون حیطه بهترین باشید.
شما باید تو این زمان باقی مونده تا میتونید تخصصتون رو افزایش بدید.بهترین کار هم اینه که برید یه جا یه خدمات کامپیوتری و به عنوان کاراموز اموزش ببینید.
در ضمن شما اگه بتونید کافی نت هم داشته باشید با حداقل 5 تا سیستم خوب میشه.
یادتون باشه نه خدمات کامپیوتری و نه کافی نت به تنهایی سود خوبی نداره باید با هم باشن.
اما پیشنهاد طلایی اول :به نظرم برای کافی نت جای خرید سیستم لپتاپ بگیر .ببین شما با حدود 600 تا 700 میتونید یه لپتاپ خوب و مناسب بگیرید .تا یادم نرفته بگم محیط کافی نت باید کاملا از خدمات کامپیوتر شما جدا باشه .یعنی مثلا طبقه اول خدمات و طبقه دوم کافی نت.و محیط کافی نت هم باید اولا کلی شیک و امروزی و هم تا اندازه ای که ممکنه طوری باشه که هر میز هیچ دیدی به میز های دیگه نداشته باشه.بهتر بگم هر که احساس امنیت و راحتی بکنه!!!
خب شما چند تا لپتاپ گرفته اید و یه روتر (هاب.سوییچ )وایرلس هم میگیرید و اینترنت رو به صورت وایرلس شیر میکنید.هر که میاد برای کار با اینترنت یه لپتاپ از شما میگیره و میره رو هر میزی که دلش خواست(یا شما به اون میگید)و بعد از اینکه کارش تموم شد لپتاپ رو بر میگردونه و حساب میکنه.اینطوری هم دهن پر کن میشه و هم خیلی باکلاس کاری بالاتر.البته باید کاملا مراقب لپتاپ ها بود.
خب کارهایی هم که خدمات کامپیوتری انجام میده خیلی تنوع داره
این روزها باید تمامی اخبار ها رو چک کنید.مثلا میان میگن برای یارانه ها باید ثبت نام کنید شما باید همون شب یه برگه تایپ کنید ومثلا بنویسید ثبت نام یارانه ها.منظورم اینه که شما باید بشدت به روز باشید .چون این قبیل کارها هم راحته و هم پول خوبی توش هست.فرضا شما تو 5 دقیقه یه ثبت نام می کنید و مثلا 1500 میگیرید.
اما پیشنهاد طلایی دوم:
شما باید و باید یه بانک جامع داشته باشید.یه بانک که از نرم افزارهای تخصصی گرفته تا فیلم ،سریال ،نرم افزار،مخصوصا بازی .مستند .اهنگ و خلاصه هر چیزی که فکرش را میکنید.بهتر بگم شما باید یه بانکی رو داشته باشید که هر که اومد .و از شما چیزی خواست شما داشته باشید این یه رمز ساده تو موفقیت شماست.حتی شما اگه نداشته باشید هم باید بلافاصله از اینترنت (در صورت امکان)بگیرید و مثلا تا چند ساعت بعد بهش بدید.
به نظر من فروش کامپیوتر دیگه نه سود داره ونه به زحمتش می ارزه ولی فروش لپتاپ هم خیلی راحت و هم فک کنم سود خوبی داشته باشید اما چیزی که مهمه شما باید با یه گارانتی معتبر کار کنید.اگه بتونید نمایندگی هم بگیرید که چه بهتر
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
برای لوازم جانبی هم باید یه لیست پر و پیمون داشته باشید از قطعاتی که زیاد مورد استفاده دارند
مثل فلش که در اندازه های و برند های مختلف و معروف
هدفون میکروفون
اسپیکر :از انواع موبایلی و لپتاپی گرفته تا بزرگ
جواستیک
انواع سی دی و دی وی دی های خام
انواه مودم های ای دی اس ال .البته نیازی نیست که شما مثلا برید 20 مودو بخرید .نه مثلا 4 یا 5 تا داشته باشید که شامل وایرلس و معمولی .چند پورت باشه
این car mp3 ها هم خوب فروش دارن
و خیلی دیگه از لوازم ریز و درشتی که شما تو هر خدمات کامپیوتری که میرید خواهید دید