خودم 7 دارم!اما با اوبونتو هم کار کردم!خداییش ما با ویندوز عادت کردیم!نمیشه با رابط گرافیک اِ لینوکس کنار اومد!واسه حرفه ایاس!
Printable View
خودم 7 دارم!اما با اوبونتو هم کار کردم!خداییش ما با ویندوز عادت کردیم!نمیشه با رابط گرافیک اِ لینوکس کنار اومد!واسه حرفه ایاس!
خدایی چطور دلت میاد با وجود اوبونتو و اون رابط های کاربری فووووووووق خوشگلی که روشون نصب میشن و پر سرعت هستن رو کنار بزاری و بری سراغ اون 7 درو داغون؟ :n05:نقل قول:
مشکل رابط گرافیکی لینوکس نیست ما به ویندوز عادت کردیم ادم برای ساده ترن کار تو لینوکس سرسام میگیره من چند بار لینوکس نصب کردم ولی نتونستم باهاش کنار بیام:n24:با اینکه لینوکس رو به ویندوز ترجیح میدم برای یه کار ساده ادم دست وپاشو گم میکنه
نه بابا من الان 5 نوع میز کار نصب کردم که هر کس با هر کدوم که راحت باشه کار میکنهنقل قول:
مثلا من خودم با میز کار cario dock راحتم و داداشم از محیط گنوم 3 استفاده میکنه :n05:
کاملترین ویندوز : Se7en
محبوب ترین توزیع لینوکس : :n02: اوبونتو و حالا 13.04
با میز کار Cairo Dock
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم از ویندوز ۸ استفاده میکنم سیستم عامل اصیل و جالبی هستش
اما خیلی دلم میخواد از اوبونتو هم استفاده کنم اما ماره ترسوندن
گفتن ریختن نرم افزار دردسر داره و .....از این حرفا:n29:
منم دیگه بیخیالش شدم چسبیدم به ویندوز خودم
قاصدک ایرانی:
با محیط kde
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Windows XP Professional SP3
خب، سييتم عامل اصلي مورد استفاده من ويندوز XP هست، اما در هارد ديسك دوم ويندوز 7 رو به همراه لينوكس SUSE دارم...ويندوز XP 32 بيتي هست، اما 7 و SUSE هر دو 64 بيتي هستند.
از ويندوز ها راضي هستم، كارم رو راه ميندازه و لينوكس هم كه دنياي خاص خودش رو داره. البته هنوز با ويندوز 8 كار نكردم، پس نظر خاصي در موردش نمي تونم بگم.
واقعا کار با لینوکس دنیای خاص خودش و آدمهای خاص خودش رو داره :n26::n26:نقل قول: