چگونه به یک باشگاه بپیوندیم ؟
اگر پس از خواندن مطالب خواستيد آی کی دو را ياد بگيريد باشگاه خود را به دقت انتخاب كنيد. اگر درباره باشگاهي مطالبي شنيديد كه مورد پسندتان بود سري به انجا بزنيد و از تمرينآی کی دو ديدن كنيد. از اين طريق به زودي كشف مي كنيد كه اين باشگاه قابل اعتماد است يا خير و آيا براي هر سطحي آموزش مي دهد يا خير. محيط را بسنجيد كه آيا شاگردان از انضباط ايجاد شده لذت مي برند و برايشان جالب است؟ آيا نحوه طرح درسها مناسب است؟ با گفتگوي مختصري با مربي و شاگردها اطلاعاتي به دست خواهيد آورد كه آيا اين باشگاه مناسب هست يا نه. هنگامي كه براي اولين بار آی کی دو را شروع مي كنيد خود را براي دوران دلسرد كننده اي كه در آن هيچ چيز خوب پيش نمي رود مهيا كنيد. اين حالت در اكثر دوره ها اتفاق مي افتد، بايد پيشكار داشته باشيد كه همه چيز را درك كنيد و ياد بگيريد و هميشه كل را در نظر بگيريد نه يك قسمت جزئي را. در آی کی دو براي هر كسي چيزي يافت مي شود و مي تواند براي هر گروه سني مفيد باشد و شما پس از چندكي كه در آن ممارست كرديد از نظر روحي و جسمي احساس بهتري خواهيد داشت.
يك كلمه نصيحت: از جايي كه به سرعت و پي در پي درجه مي دهد بر حذر باشيد . هيچ راه ميان بري وجود ندارد. به ياد داشته باشدي كه از مربي به تنهايي كاري بر نمي آيد. فقط با تمرين جدي و پشتكار مي توانيد به خواسته خود نائل شويد. روش ترقي اين است و مي توانيد قابليت ها و پيشرفتهاي شما را ارزيابي كند و انگيزه لازم را جهت فراگيري افزايش دهد. درجات به خودي خود مهم نيستند و قدرت و توانايي را في ذاته بالا نمي برند. بلكه ملاك حقيقي سنجش توانايي و مهارتتان بايد از خودتان باشد. خود را سرگرم كنيد، سخت تمرين كنيد و ياد بگيريد و بالاتر از همه اينكه از آی کی دو لذت ببريد. در اين صورت حتماً موفق خواهيد بود
فیلم آموزشی مای اوکامی Mie Ukemi
دوستان روی این حرکت اوکامی خیلی تاکید میکنم که درست یاد بگیرید چون من تجربه دارم گردش روی گردن خیلی درد داره و یه هفته آدم رو میندازه:41:
باز برای اینکه گمراه نشید یه فیلم آموزشی هم میزارم حجمش کمه حدود 1.6 مگ هست .
در این فیلم اول به حالت نشسته و بعد به حالت ایستاده هردو اوکامی نمایش داده میشه .
کد:
http://rapidshare.com/files/445680588/GTAexcess_Mie_Ukemi___Ushiro.rar
فیلم آموزشی فن اول : ایکیو Ikkyu Omote
کمربند سفید : که در آن فقط زمین خوردن ، دو نوع حمله با چوب ( فرضی ) ، راه رفتن ، سه نوع چرخش ( اینا هم مهم هستند در پست بعد آموزش میدم ) را آموزش میدهند .
این فن ، اولین در آیکیدو هست که بعد از کمربند سفید هنرجو یاد میگیرد . نام این فن ایکیو هست که برگرفته از شماره یک به زبان ژاپنی ( ایچ ) یعنی خم شدن دست از یکجا ( مچ )
اکثر فن ها در آیکیدو به دو صورت از روبرو و از پشت هست یا بهتر بگم بغل هست البته این اسمی هست که دارند و بعضی از آنها اینطور به نظر نمیآیند . فن های از روبرو را اوموته ( Omote ) و از پشت را اورا ( Oura )
نام کامل فن : Ai Hanmi Katate Dori Ikkyo Omote :5: حجم : 1مگ فرمت : MKV.
کد:
http://rapidshare.com/files/445685818/1._Ai_Hanmi_Katate_Dori_Ikkyo_Omote.rar
البته در این فیلم حریف دست استاد را دیر میگیرد به طور عادی اول حریف دست را میگیرد و سپس استاد فن را اجرا میکند . :20:
در آخرین قسمت که استاد حریف رو رو زمین خواباند با یک دستش مچ حریف و با یک دست دیگر زیرآرنج او را گرفته ، در اینجا اگر با دستی که زیرآرنج را گرفته به سمت پایین فشار بیاورد حریف درد می کشد . :46:
به نظر من فنون کمربند زرد مهمترین قسمت از راه یادگیری آیکیدو است .