نقل قول:
سلام توسط برنامه TriDef 3D انجام دادم ولی 14 روز بیشتر free نیست و بعدش باید پول پرداخت کنی روی تمام بازیها جواب می ده دقیقا مثل بازیهای 3 بعدی ps3 هست اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
سلام توسط برنامه TriDef 3D انجام دادم ولی 14 روز بیشتر free نیست و بعدش باید پول پرداخت کنی روی تمام بازیها جواب می ده دقیقا مثل بازیهای 3 بعدی ps3 هست اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزدیک 2 هفته است که برای خرید راجب این 2 مدل تحقیق میکنم و تا حالا نتونستم به نتیجه مشخصی برسم هر کدام از فروشنده ها هم یک چیزی میگند آدم نمیدونه کدوم رو باور کنه ( از خیلی ها اطلاعات من بیشتر بود تا اونها ) تو سایتها هم که رندوم هر کدوم به نفع یک برند رتبه بندی کردند
به نظر دوستان بین 2 مدل 40hx800سونی و c7000 سامسونگ کدوم برتری دارند با توجه به نکات زیر :
- توانایی پخش فرمتهای گوناگون فیلم و عکس از طریق فلش مموری از جمله divx و mkv ( فروشنده میگفت سونی فقط فیلمهای رجیستر شده divx .mkv رو پخش میکنه ) با توجه به این که در ایران ما همه فیلمها را بدنو کپی رایت خریداری میکنیم ).
- وضوح تصویر
- مصرف برق پایین
- سه بعدی
-امکانات جانبی ( اینترنت و بازی و... ) قابل استفاده در ایران
- عمر مفید و اقتصادی تر در مقابل هزینه ای که پرداخت میکنیم
- در سونی دستگاه ترانسمیتر و عینک همراه با با تی وی عرضه میشود یا باید جداگانه تهیه کرد ( بدون گارانتی )
- و .... نکات سودمندی که دوستان به نظرشون میرسه
با توجه به این که برای خرید دستگاه هزینه به نسبت بالایی رو پرداخت میکنم ( البته برای من بالاست جسارت به بقیه دوستان نشه) خواهش میکنم بدون تعصب و کامل توضیح بدید که کدوم مدل بهتر یا به صرفه تر است یا اگر 1 ماه صبر کم تا مدل های 2011 به بازار وارد بشود امکانات و اپشن های بهتری را دارند به نسبت اینها ( مثلا 40hx820 )
باسلامنقل قول:
معایب c7000 رو تو تاپیک خودت جواب دادم .معایب hx800 هم بعدا برات توضیح می دم چون خودم تازه این مدلو خریدم
آقا یک سوال . از طریق یو اس بی چه فایل هایی رو اجرا میکنه ؟ و تا حالا از اینترنتش استفاده کردید ؟نقل قول:
از اینترنتش هنوز استفاده نکردمنقل قول:
تمام فرمتهای زیر رو اجرا میکنه:
• Codecs Vidéo lus :MPEG1 • MPEG2 • DivX®(.avi) • H.264 (MPEG4 AVC)
AVC HD• Codecs Audio lus:MP3 • AC3 (Dolby Digital) • LPCM• Formats d'images lus :Ethernet / Wifi : JPEG / LPCM / MP3 / MPEG2 / AVC HD (pas de DivX)
USB : JPEG / RAW / MP3 / AC3 / MPEG1 / H.264 / DivX / AVC HD
Codecs / Formats vidéo (USB)MPEG1 :
- Résolutions :
=> 320 x 240
=> 640 x 480
- Extension : .mpg
MP4 (H.264 / AVC) :
- Résolutions :
=> 640 x 480 @ 30p / 3 Mbps
=> 1280 x 720 @ 30p / 6 Mbps
=> 1440 x 1080 @ 30p / 12 Mbps
- Extension : .mp4
AVCHD :
- Résolutions :
=> 1440 x 1080i
=> 1920 x 1080i
- Audio : AC3
- Extensions : .m2ts / .mts
DivX :
- DivX Home Theater 3.0
- Extensions : .avi / .divx
mkv رو هم ساپورت میکنه ؟
تا حالا فایل divx رو از طریق فلش مموری دیدید ؟
دوستان دوستم امروز این مدل رو خریده
با پلی3 بازی کیلزون 3 رو اجرا کرد ولی 3 بعد ی این بازی خیلی عمق نداشت نمیدونم تنظیم خاصی میخواد ؟ یا نه اگر میشه جوابمو بدید ممنون میشم
سلام دوستان
من جدیدا یه مدل سونی براویا nx 72 گرفتم وقتی دکمه 3d رو میزنم و میخوام مدل سه بعدیشو انتخاب کنم فقط یه مدل داره اونم نوشته شبیه سازی سه بعدی؛ اون انواع دیگش ینی پهلو به پهلو یا همون ساید بای ساید و همچنین بالا پایینشو نداره
فقط خاموش داره و مدل شبیه سازی شده سه بعدی ؛ درحالی که تو خود تلویزیون تو اون قسمت manual اش خودش نوشته نوع سه بعدی مورد نظرتونو انتخاب کنید اون دوتا مدلم نوشته
باید چیکارش کنم؟ کسی میتونه بهم کمک کنه؟ ممنون میشم
كسي نيست كمك كنه؟؟ پلييييييييييز
راسي يه چيز ديگه اينكه من blue ray player ندارم ، فقط DVD player دارم
واسه اينكه فيلماي سه بعدي رو ببينيم بايد حتما blue ray داشته باشيم؟ با كام
با كامپيوتر يا لپتاپ ميشه بش وطل شد و فيلما رو سه بعدي ديد؟ چنتا فيلم مثل آواتار يا clash of titans رو امتحان كردم با لپتاپ ، فرقي نميكرد مگر اينكه با شبيه سازي سه بعدي ببينم كه يه ذره عوض ميشد
بازي هارو چطوري ميتونم سه بعدي بازي كنم با تي وي ؟
ميشه هي برنامه blue ray رو مثلا نصبيد رو لپتاپ و اونا رو به تو وي وصل كرد و سه بعدي ديدش؟
لطفا اگه كسي ميدونه بگه ، من يه ذره مبتدي ام
تشكر