من از این سری اولین نسخه ای که بازی کردم Rome total war بود یادش بخیر
بدجوری جوگیر بازی شده بود تا اون موقع هم سبک استراتژی turn based رو انجام نداده بودم برام خیلی خیلی جالب بود
بعدش رفتم راجبش خوندم و علاقم بیشتر شد که این بازی بر اساس واقعیته و کشورها و جنگ ها و اتفاقات اون زمان هارو روایت می کنه
barbarian invation و alexander رو هم دانلود کردم و بازی کردم از بس علاقه داشتم
بعدش Medieval 2 total war رو گرفتم و باید بگم رفتم داخل بازی
شکر خدا بخاطر خوب بودن انگلیسیم ذره ذره بازی رو می فهمیدم گاهی وقتا که با دوستام می شستم تا بحث این جریانا میشد سریع براشون توضیح میدادم از اون موقع ها از انگلستان که دست ساکسون ها بود اینکه چطور زندگی می کردن چطور لباس می پوشیدن چطور می جنگیدن و همه شو از بازی یاد گرفته بودم تا انقراض بدست نورمن و پادشاه نورمن ها ویلیام که پسری داشت بنام روفوس که ولیعهدش بود و پسر کوچیکترش روبرت و دخترش سیسیلیا و نحوه شروع جنگ ها با فرانسه و .... و ....
خلاصه انقدر می گفتم که دوستام انگشت به دهن میموندن واقعا بازی بود که ازش سیر نمی شدم بعدش Kingdoms اومد
من کلا عاشق فوتبالم و عاشق PES اون روزی که PES2009 رو از کامپیوترم پاک کرده بودم وقتی آمار بازی های انجام شده رو دیدم نوشته بود 28520 بازی !! :دی چقدر من بیکار بودم
بعدش نوبت Empire بود حسابی سرگیجه گرفتم بازی پیچیده تر شده بود و سخت تر اما همش سعی می کردم یاد بگیرم اینقدر نکات ریز زیادن بودن که حد نداشتن اما واقعا آدمو سیراب می کردن
شبیه سازی انقلاب های بزرگ تاریخ از جمله انقلاب روسیه حمله به کاخ کرملین و و و واقعا آدمو حیرت زده می کرد
ناپلئونو نتونستم گیر بیارم تا بازی کنم به خیلی جاها گفتم اما نداشتن اما کلی ازش تیلر و گیم پلی دمو دیدم
اون روزی که شنیدم نسخه بعدی شوگان بعد ده سال برمی گرده به آسیا به ژاپن به جنگ های سامورایی ها و ... خیلی خوشحال شدم چون من نسخه قبلیشو نه دیده بودم و نه بازی کرده بودم برای همین خیلی برام جالب بود که بتونم این نوع رو هم امتحان کنم
در آخر به هر کسی که دنبال ماجراجوییه و به تاریخ علاقه داره به سرگذشت انسان ها و کشورها تاریخ بوجود اومدن حکومت ها این بازی رو توصیه می کنم که واقعا یک شاهکاره یک Masterwork واقعی !!
چقدر حرف زدم :دی