بهترین بازی بوکس که تا حالا بازی کردم کاش بخش داستانی یه کمی طولانیتر بود و ماجراهای بیشتری داشت، از مبارزه آخرش ولی خوشم نیومد زیاد، در کل اصلا انتظار نداشتم به این خوبی باشه بازی :)
Printable View
بهترین بازی بوکس که تا حالا بازی کردم کاش بخش داستانی یه کمی طولانیتر بود و ماجراهای بیشتری داشت، از مبارزه آخرش ولی خوشم نیومد زیاد، در کل اصلا انتظار نداشتم به این خوبی باشه بازی :)
بازیش که از نسخه قبلی خیلی بهتر شده،خیلی طبیعیتر شده
من نسخه قبلی رو تا همین اواخر بازی میکردم
الان هم این نسخه رو بار اول روی آخرین درجه راحت تموم کردم
امشب هم لایو بازی کردم 5 نفر رو ناک آوت کردم :دی
راستی اگه کسی پایه بود این یوزر منه :
karimIR
بگه یه وقتی با هم بازی کنیم.
راستی واسه من هم دوربین ریپلی نداره
این ایساک دهن منو صاف کرده.(همون غول آخر بازی)دو تا راند اول را که باید طوری بازیکنیم تا نکشه ما رو.بعدشم 75 تا ضربه زدم تو شیکمش.بعدش چکار کنم؟سرگیجه گرفتم از بس رینگو دور زدم
خیلی غوله.نقطه ضعف نداره؟چکارش کنم؟
کسی نیست مثل این که جواب بده ! :دی مرحله آخر خیلی سخته. من که بی خیالش شدم :دی
لایو هم که با این پینگ نمیشه. هی ناک اوت میشدم :دی
بعد از 75 ضربه ای که به شکمش زدید اگر درست یادم باشه باید برای 2-3 راند از چشمتون که آسیب دیده محافظت کنید و نباید 8 ضربه بهش بخوره و الا بازی تموم میشهنقل قول:
بعد از اینکه آسیب دیدگی چشمتون برطرف شد بین یکی از راندهای آخری(فکر کنم10) یه کات سین نشون میده که مربی بهتون میگه الان وقتشه که اون رو بندازید. اونوقت دیگه میتونید به راحتی ناک اوتش کنید.
موفق باشید
بابا نمیشه ! روی آسون ترین حالت هم نمی تونم از چشمم محافظت کنم ! خیلی سخته بابا ! می میرم هم از اول چشم میاد ! بیخیال! کم مونده بزنم کنسول رو بشکنم!:19:
فرار کردن ازش که کاری نداره،این چند راند رو تا چشمت خوب بشه فقط ازش فرار کننقل قول:
سعی کن طوری فرار کنی که یه گوشه گیرت نندازه،تگر هم گیر افتادی هول نشو،راحت میتونی با جا خالی دادن و دفاع کردن ضربه هاش رو دفع کنی و یه کانتر پانچ بزنی و در بری
از دکمه هل دادن L1 هم برای فرار کردن از گوشه های رینگ میتونی استفاده کنی
فقط هرکاری میکنی گاردت رو نیار پایین.موقع جاخالی دادن هم بیشتر سعی کن روبه عقب یا چش بری که از چشم راستت حفاظت کنی
:11:
ممنون ولی باز هم نشد :دی چشم بسته همین طور دور می زنم ( دستام له شد! ) . ولی یک گوشه گیرم میندازه. میرم عقب هم نمی تونم خب حرکت کنم ! مجبورم سرمو بیارم جلو که هی می کوبه بهش ! نامرد نمی ذاره هیچ کاری بکنم که!
من که بیخیالش شدم ! اعصاب هم خوب چیزیه :دی ( یکی این بازی خیلی اعصاب خورد کنه ، یکی مرحله های آخر Angry bird و یکی هم Super Meat BOy :دی )