سلام... منم جیو داشتم. میتونی پست های منو داخل کلوپش پیدا کنید. دوربین gio با اینکه فلش نداره ولی کیفیت خوبی داره. به خصوص که فوکوس خودکار هم داره. چی؟ با تاخیر؟!! والله واسه ما که سرعتش عالیه... خیلی راحت و روان کار میکنه به خصوص که سیمبین 3 هست سرعتش خیلی نسبت به s60v5 بیشتره. شاید اونی که شما دیدین مال اون اوایل بوده که این گوشی امده بود و فریمورهای اول بوده.. سرعت این گوشی واقعا بالاست. از این لحاظ تضمین میدم. در ضمن دیشب سیمبین انا هم عرضه شد میتونید رو گوشیتون نصبش کنید... انا سرعتش از سیمبین 3 هم بیشتر هست. ایکون های جدید رو داره و صفحه کیلید qwery به صورتی عمودی و افقی .فیلم برداری از 25 فرم به 30 فرم افزایش پیدا میکنه... بگذریم. برای نصب برنامه خیلی ساده میتونید با نصب ovisuite از طریق کامپیوتر نصب کنید. یا مثل گوشی خودتون با بولوتوث یا کابل usb داخل مموری بریزین و نصب کنید. برای ه ک هم باید فریمور ه ک شده بریزی مثل هامون روت کردن اندروید که بعضی از نرم افزار احتیاج به روت داره. البته تعدادشون زیاد نیست همیشه دوستان ساین شده برنامه رو هم قرار میدن. بله..در p30world بخشی مخصوص نرم افزار برای سیمبین 3 در نظر نگرفته شده... میتونی با سر زدن به mobilestan .ir-tci یا اگه وی چی ان داره به مارکت ovistory هر برنامه ای مثل انواع مرورگر ها.ویدیو پلیر ها. موزیک پلیر ها و..... رو پیدا کنید.... شاید تنوع نرم افزاری در بعضی از زمینه ها برای اندروید بیشتر باشه ولی اصلا کمبودی احساس نمیشه. این بازی توانایی بالایی تو اجرا بازی های hd داره... چون از سیستم سبک سیمبین بهره میبره.. مثلا شما نمیتونید روی gio یا حتی ace بازی اسفالت 6 رو بازی کنید چون در اندروید این بازی سخت افزار قوی رو میطلبه ولی من این بازی رو با هامون گرافیک فوق العاده دارم بازی میکنم. یا مثلا بازی hero of sparta اگه شما نصب کنید به دلیل کوچیک بودن رزولیشن از صفحه بیرون میزنه ولی واسه من اینجور نیست... دلیلشم یکی بودن سخت افزار و رزولیشن گوشی های سری سیمبین 3 هست. که باعث میشه روی همشون کار کنه. سوالی بود در خدمتیم.