تجهیزات نور فراهمه مشکلی نیست فقط همین دوربین و لنز مساله هست که دوربین هم تصمیم رو گرفتم 550d فعلا ، می مونه یه چند تا لنز و فیلتر .نقل قول:
Printable View
تجهیزات نور فراهمه مشکلی نیست فقط همین دوربین و لنز مساله هست که دوربین هم تصمیم رو گرفتم 550d فعلا ، می مونه یه چند تا لنز و فیلتر .نقل قول:
سلام دوستان
راستش من عنوان تاپیکو دیدم اومدم تو! این آخریا بحث رو 550ِ شد که یخرده با جیب ما ناسازگاره!:18:
من یک مبتدی در معنای واقعی هستم که بودجه ای در حدود 600 تومان دارم. هدفمم هم از خرید دوربین عکاسی اینه که کم کمک حرفه ای شدن رو یاد بگیرم! اما با توجه به رشته و کارم خیلی به عکاس حرفه ای شدن فکر نمی کنم.فقط می خواستم از داشتن دوربین های کامپکت به یک مرحله بالاتر صعود کنم!!:8:
حالا سوالم از اساتید محترم این هست که در این حدود چه چیزی به ما پیشنهاد می دهند؟ به طوری که در راه حرفه ای تر شدن تا حدی به ما کمک کند و نیز اگه فیلم هم بگیره خوب چه بهتر! نشد هم مهم نیست!
و یک سوال دیگه اینکه فرق CCD , CMOS دقیقا چیست؟ و اگر لطف بفرمایید دوربینی که معرفی می کنید دCMOS باشد بهتر است! چون برای عکاسی نجومی هم شاید روزی خواستمش!
من با 450 و 550 دی کنون دوستام تا حدی کار کردم قبلا و خیلی خوب بودند! اما 550 کمی گرونه و 450 هم فیلم نمی گیره! هیچی بین این دو تا وجود داره؟!
در ضمن پیشنهاد می فرمایید که از کجا بخریم؟
یکی از دوستانم می گفت در این رنج قیمت تو می توانی به سونی هم فکر کنی! به نظر شما بهترین برند در این قیمت واقعا کدام است؟!
خیلی ممنون از راهنماییتون:11::40:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بهترین دوربین برای شما کانن G12 هستش یه دوربین
نیمه حرفه ای با کارایی و کیفیت و تنظیمات در حد حرفه ای
بهتر به چیز دیگه ای هم فکر نکنی :5::40:
سلام بین 550d و 450d میشه 500d که هم فیلمبرداری داره هم عکس خوبی میگیرهنقل قول:
من با 450 و 550 دی کنون دوستام تا حدی کار کردم قبلا و خیلی خوب بودند! اما 550 کمی گرونه و 450 هم فیلم نمی گیره! هیچی بین این دو تا وجود داره؟!
اگر مطمئن هستی میخوای در آینده روی عکاسی انرژی بزاری 500d رو بگیر اگر نه میتونی slrlike بگیری مثله canon sx30 یا panasonic fz40 یا fz100
بهتره خوب فکراتو بکنی چون canon 500d حدود 100 تومن از بودجه شما بیشتره و ارزشش رو 100% داره
این با کانون 5d گرفته شدهنقل قول:
رمز کار هم در داشتن لنز تله است که رو این دوربین بوده
550 لنز روش 18-55 است که همچین عکسی نمیتونی بگیری
این عکس تو ایرانه؟:31::31:
به نظر من هم برو یه Canon550D بخر با یک لنز خوب.
اگه هم پولت کم میاد یه Canon500D بگیر با لنر خوب.
واسه دیدن لنز ها به این دو سایت میتونی یه سری بزنی:
کد:http://camshop.ir/lens-canon-fa.html
کد:http://www.dorbinshop.com/lens
ممنون دوستان عزیز
البته الان اندکی گیج شدم!
من می تونم ایشالا بودجه رو یه 100 الی 200 تومانی بالا ببرم!چون حالا اگه یک چیز عمری تری باشه خوب ارزش داره!
اول که کلا به نظرتون بین برندها به همین کنن فکر کنم در این قیمت؟!
و سپس اینکه G12 مگه کامپکت نیست؟ اگه هست خوب راستش می خوام کامپکت نباشه! با وجود اینکه دوربین بسیار خوبی به نظر میاد اما از کامپکت ها خوشم نمیاد!:2:
ضمنا درسته الان مبتدی ام:11: اما اگر بشود یه دوربینی بگیرم که تا سال های بعد(موقعی که کم کم به جرگه ی شما حرفه ای ها می پیوندیم!) مفید باشه خوب خوبه! :11:
و سوال دیگر اینکه مزیت های 550 نسبت به 500 بعدا خودشو خیلی نشون میده یا در حد کار من قابل چشم پوشی است؟!
در کل با توجه به سوالات بالا خیلی سپاسگذار می شم اگه اسم چند تا دوربین مناسب بنده رو تا قیمت دیگه حداکثر 900 تومان بفرماید(با اولویتی که صلاح می دونید) تا ما رو اونا متمرکز بشیم و به باقی چیزا فکر نورزیم!:27:
بازم خیلی خیلی ممنونم:40:
دوستان ببخشید پرویی می کنم من کمی برای خرید عجله دارم! اگه لطف کنید پاسخ منو بدید خیلی ممنون می شم!
بهتره بيشتر از اين خودتو گيج نكني ! انتخابهاي خيلي خوبي داري و خوشبختانه محدود اين تصميم گيري رو راحت تر ميكنهنقل قول:
G12 كامپكت هست ولي اندازه بزرگتري داره و دوربين بسيار جذاب و زيبايي هست با كيفيت عكس خيلي خوب و تنظيمات در حد دوربين حرفه اي
500D اگه بودجه بيشتر باشه انتخاب خيلي خوبيه ولي اگه ميتوني تا 900 تومن هزينه كني بهترين انتخاب 550D هست و بعد از اون 500D و در نهايت G12 كه با توجه به خواسته هايي كه بالا ذكر كردي به نظرمن G12 بهترين انتخاب براي شماست. ديدم خيلي ها رو كه بدون اينكه بدونن چي ميخوان دوربين حرفه اي ميخرن و چون نميتونن درست ازش استفاده كنن يا حوصله تنظيمات دستي رو ندارن نااميد ميشن.
ممنون از کمکتون:
چند تا سوالم بی پاسخ مونده(مطرح کردم بالا)بزرگواری می کنید اگه کمکم کنید:
1-در این بازه ی قیمت بهترین برند همین کنن هست؟
2-آیا 500D در عکاسی نجومی هم بعدا مفید هست؟
3-فیلم برداری 500D به صورت HD چند فریم بر ثانیه است؟
4-کیف هم روی دوربین می دهند؟!یا جدا باید خرید؟
5-میشود توضیح مختصری در مورد تفاوت CCD , CMOS بدهید؟!
6-آیا تفاوت بین 500 و 550دی برای عکاس مبتدی محسوس هست(به جز مورد فیلم برداری) چون یک جایی خوندم عزیزی گفته بودن تفاوتاشون بیشتر در زمینه های تخصصی است؟! و می ارزه به 200 تومان گرانتر بودن؟!
7-و مهمترین سوالم(تو رو خدا کمک کنید!:11:) حالا به جز این گزینه ی G12 دوربین دیگری در بازه ی بودجه ی من هست (خواه اصلا فیلم برداری نکند) که استحکام بدنه اش خوب باشد، بعدا که حرفه ای تر شدیم دور ریختنی نباشد، برای عکاسی نجومی هم مناسب باشد؟(و دوربینی که پیشنهاد می فرمایید اگر فیلم هم دارد،هم ارزی برایش هست که فیلم نگیرد و در عوض قیمتش بیاید پایین البته به طور محسوس نه مثل تفاوت 450 و 500دی!)
8-شما Nikon D5000 را در برابر Canon 500D چگونه می بینید؟ و ممنون می شوم اگر قیمت های روز این دو دوربین را هم حدودا بفرمایید؟
خدا خیرتون بده که کمک می کنید...ما اینجا دست تنهاییم!!:11:
بازم ممنون:31: