نقل قول:
آره خوب هر کسی یه نظری داره.سردر تاپیک رو نگاه کنین نوشته انرژی مثبت
نمی دونم برداشت شما از انرژی مثبت چیه!!!
به نظر من جمله های امیدوار کننده است یا نوشتن راههای که باعث موفقیت و پیشرفت و نخ سوزن انرژی بشه اون هم در راستای موفقیت:31:
Printable View
نقل قول:
آره خوب هر کسی یه نظری داره.سردر تاپیک رو نگاه کنین نوشته انرژی مثبت
نمی دونم برداشت شما از انرژی مثبت چیه!!!
به نظر من جمله های امیدوار کننده است یا نوشتن راههای که باعث موفقیت و پیشرفت و نخ سوزن انرژی بشه اون هم در راستای موفقیت:31:
دقیقا چی خرافاته ؟نقل قول:
برداشت من از انرژی مثبت چیزی بسیار متفاوت از برداشت شماستنقل قول:
حتی من به جمله های زیبایی که نوشته میشه امیدوار کننده هم نمی گم ! اگه از این جمله ها دوست دارید می تونم کتاب هایی هم بهتون معرفی کنم که پر از سخنان زیبا هست اما به نظر منبه جز اندک لذتی که به ادم میده در زمان خوندن هیچ کاربرد دیگه ای نداره
کلا بیاید یه هدف درست و مسیر درست بزارید و برید جلو
خب شما خودت نظرت چیه؟چه پیشنهادی داری؟نقل قول:
کلا بیاید یه هدف درست و مسیر درست بزارید و برید جلو
به نظرمن هر چیزی می تونه باشه:داستانک،عکس،نوشته و ...و حتی بهتر از هر چیزی دست نوشته ها و خاطره های خود کاربران
ولی خوب همونطور که logos گفت اگه یه چاهار چوب مشخص بشه خیلی بهتره
سعدی در بیت زیر به زیبایی این موضوع را بیان می کند:
«خدا گر به حکمت ببندد دری
به رحمت گشاید در دیگری»
به فرض اگر شما شغلتان را از دست داده اید، پیشنهاد می کنم به جای تأسف و ناراحتی، خوشحال باشید زیرا این مسئله پیام مثبتی برای شما دارد. از دست دادن شغلتان بدین معناست که شما باید وارد کار جدید و بهتری شوید و فراموش نکنید که در هر امری حتی به ظاهر ناراحت کننده، جایی برای خوشحالی و موفقیت وجود دارد.
نوع نگرش و تفکرات هر انسانی نشاندهنده شخصیت، اعتقاد و باورهای او می باشد و ناشی از نحوه توجیه و تفسیر تجربیاتش است.
خوش بینی ومثبت اندیشی نیز می بایست عاقلانه باشد . نباید خوش بینی را با اعتماد کورکورانه به هر کسی یا چیزی اشتباه بگیریم. مثلا” در سرمایه گذاری در هر نوع فعالیتی بهتر است هم خوش باشیم و هم در کنار آن با نگاهی نقادانه و دقیق جلو برویم. نظر نقادانه به شما کمک می کند که جلوی هدر رفتن سرمایه تان را بگیرید و دقیق ترو بهتر تصمیم بگیرید. اگر قرار است در کاری سرمایه گذاری کنید بهتر است، ۷۰% با دید خوشبینانه و ۳۰% با دید نقادانه جلو بروید و در مورد آن کار تفکر و بررسی کرده و سپس تصمیم گرفته و اقدام کنید.
حق یارتان
راستش به نظر من همه جا پر شده از داستانک و نوشته ها و تک جمله ها !نقل قول:
من میگم بیاید در مورد خو انرژی درستی و نا درستیش ، عدم وجود یا وجودش صحبت کنیم و البته انواع و اگه تجربیاتی هم بود
البته من خودم بیشتر در قسمت عدم وجود انرژی (چه مثبت چه منفی ) می تونم نظر بدم :31:
اصلا این جوری نیست که انرژی مثبت بخواد تو این تاپیک ها و با خوندن چند تا داستان و جمله به دست بیاد!
باد آورده را باد می برد.....
چیزی که یهویی به دست بیاد یهویی هم از دست میره!
برای مثبت شدن و مثبت فکر کردن و موفق شدن بهترین حالت اینه که بدون در نظر گرفتن شرایط چه مساعد باشه و چه نا مساعد دل رو بزنی به دریا و بری تو دهن شیر!وقتی ببینی حجم کارهات داره کم و کمتر میشه به فکر انجام و پیشرفت بقیه کارها میفتی و وجودت سرشار از انرژی مثبت میشه!دیگه اون انرژی چیزی هست که خودت به دست آوردی و کاملا پایداره به همین راحتی هم از دست نمیره!
اما انرژی های مثبتی که بخواد از خوندن داستان ها و سخنان به دست بیاد چون تجربه خود فرد نیست و کسی دیگست قطعا پایدار و مطمئن نیست!
کاری که این جملات و داستان ها میکنه خوبیش اینکه که فقط واسه یه مدت کوتاه حال فرد رو خوب میکنه همین و بس!
اگه قبول ندارید می تونید امتحان کنید...
موفق باشید
منم با logos و Amirdb موافقم
داستانک و جمله همه جا هست و تاثیر گذار هم نیست
ولی به نظر من اگه نوشته هایی از خود کاربران،تجربه هاشون وخاطره هاشون و ... باشه خیلی بهتره
مثلا این 2 تا
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
من شخصا تشکر می کنم.به خاطر ایده قشنگی که دارین هااا:31:
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
نقل قول:
من موافق نیستم.چون گاهی یه جمله یه نگاه یه اخم یا یه اشاره سرنوشت آدمو عوض می کنه چه برسه به یه جمله
به قول یه عزیزی: حرف تاثیرشو می زاره چه خوب چه بد
در ضمن یه بزرگی توی جهان می گه،برای هرکاری باید 21روز وقت بذاریم .اونوقت که ساعت بیولوژیکی بدن را باهاش تنظیم می کنیم
ممنون ایده من قابل شما رو نداشت :31:نقل قول:
اما تنها حرف من اینه اینجا رو پر نکنید از جمله های قشنگ چون به نظر من فقط واسه 1 ثانیه قشنگن و بعدش بی استفاده
ئر مورد قسکت دوم هم بگم اون تغییر سرنوشتی که می گید شاید فقط تو قصه ها و فیلم ها باشه وگرنه کی با یه نگاه یا یه حرف سرنوشتش عوض شده (شاید 1 در بیلیون )
چرا اینــــــــــقدر سخت میگیرین !
این جملات و نکته ها و طنازی ها تنها بهونه ایه که مارو کنار هم نگه داره ! گیـــر ندید بهشون !
کسی نمیخواد با این داستانک ها انرژی اونم از نوع + به ما فرو کنه !
همینکه میایم و آواتار و اسم دوستامونو اینجا کنار چند خط یادگاریشون میبینیم خودش بزرگترین انرژیه ... لاقل برای من که همینطوره .
آدم همیشه میتونه در مورد همه چیز مقاومت کنه و ایراد بگیره و نفی کنه ! کاری نداره !
هدایت همه چیز به سمتی که ما دوست داریم کار بزرگیه ...