سیستم خوبیه و بهترین توی رنج قیمتش هست...نقل قول:
ممنون از همه دوستانی که تو این تاپیک به من کمک کردن پس همین سیستم اخر تصویب شد .
پیشاپیش مبارکتون باشه.
Printable View
سیستم خوبیه و بهترین توی رنج قیمتش هست...نقل قول:
ممنون از همه دوستانی که تو این تاپیک به من کمک کردن پس همین سیستم اخر تصویب شد .
پیشاپیش مبارکتون باشه.
ممنون
راستی یه چیزایی درباره phenom2 شنیدم . اصلا چنین چیزی هست ؟ اگه اره چیه یه تکنولوژی جدیده ؟ چه قدر با این phenom x6 که قرار من بگیرم فرق داره؟
Phenom II اسم سری CPU هست دیگه... شما هم دارید Phenom II X6 تهیه میکنید.نقل قول:
ممنون
راستی یه چیزایی درباره phenom2 شنیدم . اصلا چنین چیزی هست ؟ اگه اره چیه یه تکنولوژی جدیده ؟ چه قدر با این phenom x6 که قرار من بگیرم فرق داره؟
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
منظورتون همین بود؟
بله . ممنون
منظورم همین بود.فرقش با phenom1 چیه؟ ایا این یه تکنولوژی جدیده ؟ تو phenom 1 هم 6 هسته ای داشت ؟ در مورد سکوتهای amd میشه بیشتر توضیح بدید. ایا از همون تکنولوژی ها intel ه ( البته بعید میدونم) . لطفا در مورد مزیتها و عیبهاش نسبت به سوکتهای 1366 و ... intel بگید.
phenom قدیمی تر هست...نانومتر پایین تر و در کل ضعیف تر و الآن ارزش خرید ندارن.نقل قول:
منظورم همین بود.فرقش با phenom1 چیه؟ ایا این یه تکنولوژی جدیده ؟ تو phenom 1 هم 6 هسته ای داشت ؟
خیر نداشت.
سوکت های AMD کم تر از اینتل هستن و در کل فعلا به AM2 . AM2+ , AM3 تقسیم میشن که برای بودجه شما AM3 مناسبه.نقل قول:
در مورد سکوتهای amd میشه بیشتر توضیح بدید.
خیر. کلا فرق میکنن.نقل قول:
ایا از همون تکنولوژی ها intel ه ( البته بعید میدونم) .
1366 خب قویتر و گرونتره...نقل قول:
لطفا در مورد مزیتها و عیبهاش نسبت به سوکتهای 1366 و ... intel بگید.
این am3 رو با کدوم سکوت hintel میشه مقایسه کرد؟ منظورم اینه که با کدوم همترازه؟