ولي به نظر من گالاكسي خيلي شبيه تر به نكسوس اس هست تا ديزاير به نكسوس وان!
شما كه گفتي بين نكسوس اس و كا300؛كا300رو بر ميدارم؛حالا ميگي ممكنه فردا كامپيوترمو بفروشم بگيرم.
شما حرف خودتم رد ميكني:دي
ولي به نظر من گالاكسي خيلي شبيه تر به نكسوس اس هست تا ديزاير به نكسوس وان!
شما كه گفتي بين نكسوس اس و كا300؛كا300رو بر ميدارم؛حالا ميگي ممكنه فردا كامپيوترمو بفروشم بگيرم.
شما حرف خودتم رد ميكني:دي
ديگه شدم شبيه آگهي تبليغاتي
اگه يكي از اين اساتيد اهل بحث گفتن دليل معقر بودن صفحه اش چيه؟ و چه سودي داره؟
درسته كه ميشه فيلماي سه بعدي توش ديد؟
جناب senaps مگه کسی گفت شما نظرتو نگو؟ یه خرده رو این پستت تامل کن ببین آیا اسمش نظره؟
شما ب بسم الله اومدی گوشی رو کردی آجر بعد می گی نظره؟نقل قول:
به خدا بخش مشاوره هم داریم کل این دو صفحه شده بحث راجع به اینکه کا800 برای شما بهتره یا ایکس10 یا گلکسی یا ...
والا دیگه نمی دونیم اسپم چه شکلیه بگید ما هم بدونیم:46:نقل قول:
به ظنرم بحث در مورد گوشی ها،بهتر از اسپم کردن در مورد اونهاست.....به درد افراد دیگه هم میخوره....البته فعلا اسپم های بی ربط به گوشی شروع نشده!!
این دو صفحه هم جارو بشه ممنون می شم:11:
سلام .نقل قول:
والا صفحه مقعر تا اونجائی که من اطلاع دارم یکی از ويژگیهاش اینه که زاویه دید صفحه نمایش خیلی بهتر میشه و چون کلیدهای تاچ مقعر هستن کار کردن باهاشون راحت تره .
کلا تو دست بهتر از گوشیهای دیگه جا میافته !
نه 3D که ربطی به مقعر بودن نداره !
اینارو بببین مثلا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این عکس هم نکسوس شده کپی کتلت :دی
کد:http://www.mobile-review.com/review/image/google/nexus-s/live/live06.jpg
×××××
برادر بسیجی :دی حجت الاسلام الدار مورتازین :دی گفته این گوشی بین 2 گوشی i9000 و i9100 هستش . یعنی از i9000 بهتر و i9100 بدتر ! i9100 به گفته این فتنه گر فوریه معرفی میشه !
مخلصیم .
سلام
دوستان این گوشی صفحش مگه سوپر عمو ال ای دی نبود؟:31:
مثل اینکه یه خبر gsm زده که تویه مارکت های روسیه عنوان صفحشو super clear lcd زده.البته گفته شده برای بعضی مناطق اینجوری هست.
کد:http://blog.gsmarena.com/the-google-nexus-s-to-swap-the-superamoled-screen-for-a-super-clear-lcd-in-the-russian-market/
پس I9200 چیه؟
/
نکسوس اس 720p فیلم نمیگیره!!
البته مثل نکسوس وان که مولتی نداشت و بعدا اضافه شد مطمئنا بعدا اضافه میشه ولی خب چرا وقتی میشه قضا رو راحت دور سر چرخوند و خورد چرا مستقیم بزاریم تو گلو :دی
اینا دیگه دارن خودشونو لوس میکنن
اون از ویندوز 7 که یه کپی پیست نمیذاره و میگه تو آپدیت بعدی میزاریم اینم از این
من دیگه گوشی نمیخرم :دی
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
حق اون الدار همینهنقل قول:
مقایسه کرده بود این دوتا رو که S-LCD بیتره
سامسونگ هم گفت باشه برای تو S-LCD میفرستیم :دی
نگرفتین چی گفتم!!! گفتم که از روی مشخصات،فعلا این گوشی گوشی خوبی نیست!!!ولی بعد از اینکه بیاد بیرون و عملا باهش کار کنیم،مشخص میشه که به درد میخوره یا نه.....نقل قول:
قبل از بیرون اومدن دیزایر اچ دی فکر میکردم خیلی عالی باشه...حتی رویو هایی که ازش دیده بودم،این گوشی رو عالی جلوه میداد ولی وقتی عملا تستش کردم،به این نتیجه رسیدم که در مقابل گلکسی مثلا هیچ حرفی نداره یا ایفون....
من فکر نمیکردم که ملت ازم بخوام که توضیح بدم چرا به نظرم این گوشی با اجر فرقی نداره!!! خودم هم میدونم که پست هام به درد نمیخوره!!!نقل قول:
والا دیگه نمی دونیم اسپم چه شکلیه بگید ما هم بدونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو دو صفحه ی اخیر،اکثرا من اسپم کردم و دیگران هم جوابم رو دادن که خود بنده هم درخواست کردم که پست هام پاک بشه...
البته ممکنه بعدا سامسونگ واسه این کارش یه سورپرایز داشته باشه.:5:نقل قول:
و شایدم یه جورایی سامی می خواد قدرتشو به رخ بقیه بکشه که به نظر من واقعا حقشه:5::27:
و بقیه مزایاش هم میتونه همونایی باشه که S A M S U N G عزیز گفت.:10:
یه چیز دیگه هم که تو طراحیش خیلی خوبه اینه که جک 3.5 و سوکت micro usb خیلی جایه خوبی گذاشته و بعدا احتمال داره بخواد براش پایه مخصوص تولید کنه
بالاخره نظر رو درست نوشتي:31:نقل قول:
داداش من كي گفته پستاي تو بدرد نخوره؟
گفتن اين جمله بي انصافيه
من خودم كلي از پستات خصوصا موقع خريد گوشيهام استفاده كردم:11:
ولي مطمئنن اكثرمون بعضي اوقات يه پست از دستمون در ميره
براي من بارها اتفاق افتاده يه پست دادم و بعد خودم از اينكه اين پست رو دادم تعجب كردم
بهتره با همه چيز هم بسازيم قرار نيست هميشه با هم هم نظر باشيم
به قول دوستمون
مخلصيم
واقعا هم همین دو مورد باعث میشه فروش آی9000 به قوت خودش باقی بمونه:
فیلمبرداری دیوان :31: نداشتن اسلات مموری کارد
ولی دیزاینش خیلی بهتر از گلکسیه(نظر شخصی:31:)