خواهشا یکی زود تر جواب بدهنقل قول:
Printable View
خواهشا یکی زود تر جواب بدهنقل قول:
سلامنقل قول:
شما براي استيج جلو ميخواهيد نصب كنيد يا عقب؟
من صداي اين اسپيكر رو نشنيدم.قيمتش چنده؟با توجه به مشخصات كاتالوگي اسپيكر خوبيه.نقل قول:
من از کرج قیمت گرفتم 220 میداد ولی فکر کنم تا 200 بشه گیر اورد
سلام آقا حميد من براي عقب مي خوام يعني كنار همون باندايي كه دارم
كادنس من قيمت كردم گفت 210 تومن
باند عقب رو گرفتمنقل قول:
براي جلو چه باندي خوبه بگيرم ؟(206)
سلامنقل قول:
شما بايد براي جلو كامپو ننت بگيري.بستگي داره چقدر بخواهي هزينه كني.
من از برندهاي هرتز،كلاريون،پايونير اگر بخواهيد ميتونم با قيمت مناسب براتون تهيه كنم.
شما مدل مورد نظرت رو انتخاب كن.به من PM بده.فقط خواهشا اگر قصد خريد قطعي داشتي.
در خدمتم.
سلام
مشخصات باند و دستگامو پایین نوشتم وقتی صدارو خیلی زیاد میکنم صداش خراب میشه تو صدای پایینم سابش خوب نیست میدونم واسه آمپلیه و اونو بخرم درست میشه ولی میخواستم مطمین شم!درسته؟؟واسه آمپلیه؟اگه آره چی بگیرم آمپلی؟
راه دیگیی نداره؟واسه دستگاه نیست؟
بعدش اینکه واسه پراید هیچ راهی نداره که جلو باند بزرگ نصب کنیم؟کسی تاحالا این کارو نکرده؟!!!
video cd sony esp 52w*4 cdx-v4800
prxsub
jvc
4-way
coaxeal speaker
cs-hx6947x
490w peak power
80 w rms 4 ohm
سلامنقل قول:
دوست گلم منظورتون از ساب, بیس که باند میزنه؟؟؟
یا اینکه ساب دارید؟؟؟
اگه درست گرفته باشم همون بیس منظورتونه که این بر میگرده به مشخصات باندتون و البته تنظیماتی که با پخش انجام دادید
البته با پخش و باند تنها نمیشه انتظار صدای خوبی داشت چون امپلی داخلی پخشتون خودشو بکشه 4 تا 20 وات میده در حال که بانداتون 80 وات احتیاج داره و این یعنی دیستورت و خرابی صدا توی ولوم دادن
شما بودجتونو مشخص کنید که تا چقدر میخواید برای امپلی فایر هزینه کنید تا دوستان راهنماییتون کنن
در باره گذاشتن باند توی در های جلوی پراید باید بگم که بله شدنیه کار که نشد نداره:31:
ولی باید خودتون زحمت در اوردن سوراخ باندا رو توی تو دریهای درها بکشید و البته به خاطر اینکه درهای پراید ایزوله نیستن و اب میره داخلون باید یه فکر براش بکنید
توی سایت تیونینگ تالک یه سری از بچه ها برای 702 کنوود کیک پنل درست کردند البته همین حمید اقای گل خودمونم برای کامپوننتها نازنین خودشون(607 jbl) کیک پنل درست کردن
آره همون بیس رو میگم نه ساب.ساب که داشتم خوب آمپلی هم باید میزدم دیگه!نقل قول:
بعد مشخصات دستگاه که میبینید مگه ننوشته 52w*4 پس دستگاه 52 وات میده مگه نه؟!
آمپلی قیمتش حداقل باشه همین.یعنی صداش مطلوب باشه نه زیاد خوب که گرون هم هست! و ارزونم باشه
پژو راحت جلوش باند نصب میشه پرایدو ولی درو سوراخ نمیکنم شاید ماشینو فروختم
میخواستم اون زیر میرا یه جایی جا بدم
زیر صندلی راننده نمیشه؟؟!!!:31:
اون 52 وات high power شما باید ببینی چند وات rms میده
امپی که قدرتش بد نباشه و قیمت مناسبی هم داشته باشه به نظرم 8401 اگه دو کاناله بخواین 525 کنوود
راستی 4500dtr سانداستیریم هم هست که 150 تومنه و قدرت خوبیم داره فقط 150 تومن اون دوتا دیگه هم اولی نزدیک 100 تومن و دومی زیر 100 تومنه