دیگه هر بازی نشه fifa به راحتی باید اجرا بشه.نقل قول:
شما بهتره 2Gb اضافه کنین.یکبار اسکن ویروس هم بکنین بد نیست.
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
در ضمن وسط بازی دمای کارتتون چقدره؟
Printable View
دیگه هر بازی نشه fifa به راحتی باید اجرا بشه.نقل قول:
شما بهتره 2Gb اضافه کنین.یکبار اسکن ویروس هم بکنین بد نیست.
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
در ضمن وسط بازی دمای کارتتون چقدره؟
دمای کارت موقع بازی خیلی پایینه حدود 51 سرعت فن هم 35
رم هم با تسک منیجر که هنگام بازی دیدم حدود 1.6 گیگش پر میشه به نظرتون چه رمی بگیرم کنار این 2 گیگ ؟ حتما باید از یه برند و باس باشن یا فرقی نداره ؟
ممنون
همه چی عادیه.پس احتما زیاد مشکل از رمه.شما رمی بگیر که تامامه مشخصاتش مثل واسه خودتون باشه البته اگر از یک بردند نباشند مشکلی نیست.فقط تایمینگش یکی باشه و باسش.از طریق برنامه cpuz میتونی تایمینگش. بدست بیاری.نقل قول:
بعد هاردو فرمت کن.ویندوز 64Bit بریز و تمام.
البته قبل از تمام این کارها درایو جدیدو بگیر و نصب کن که به احتما 90% با این کار مشکلت حل میشه اگر نشد بقیه کارهارو انجام بده و لی در هر صورت 2Gb رم کمه.
خبرشو بده.
آقایون من هم میخوام یکی از این 2 تا کارت رو بگیرم چیکار کنم لیون زده 260 تومن 6850 رو حالا اگه نظری دارید مخصوصاً دوستمون که این 460 رو خریدن بگن چجوری و اگه یه چارت درست حسابی دارید از این 2 تا کارت بزارید یا بمونم تا 560 جیفورس بیاد (فکر میکنید کی بیاد و چند باشه من میتونم تا عید هم صبر کنم دوستان )
6850 کارت خیلی خوب و قوی هست همچنین ار 460 قویترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]