به نظره من sony ericsson x10 و motorola milestone 485t میتونن بهترین گزینه ها باشن.نقل قول:
ویندوز موبایل هم پیشنهاد نمیدون چون وین6/5 قدیمی میباشد
Printable View
به نظره من sony ericsson x10 و motorola milestone 485t میتونن بهترین گزینه ها باشن.نقل قول:
ویندوز موبایل هم پیشنهاد نمیدون چون وین6/5 قدیمی میباشد
آقا یکی میگه گارانتی اصلی بخر.یکی میگه نمی ارزه پول گارانتی بدی.من موندم چی کار کنم.
از طرفی آدم 500 پول گوشی بده خراب در بیاد بعد گارانتی نداشته باشه حال آدم گرفته میشه.
لطفا کمک کنید.
من میخوام دیزایر بگیرم.
در مورد گارانتی اگه باشه خوبه ولی گارارنتی در ایران هم دردسر هایی داره....نقل قول:
در مورد انتخاب دیزایر هم تبریک میگم گوشیه بسیار خوب و کاربردی ای را انتخاب کردین.
جلو جلو مبارک
متشکرم.
مثلا چه دردسری داره؟
ببین گارانتی تنها حسنش این هست که احتمالا گوشی تقلبی نیست و واقعا ساخت اون کشوری هست که روی لیبلش نوشته همین .هر چند در مورد اون هم شک دارم راستش اونقدر تقلب تو بازار موبایل دیدم که حتی اگر برادرم هم بگوید این گوشی اصل مجارستان هست ( و نه فنلاند) حدودا 90 درصد احتمال می دهم که او هم دروغ می گوید ............
من گوشی C7 نوکیا رو پیشنهاد می کنم البته الان 460 تومنه چون تازه اومده یکی دو هفته صبر کنی می آید پایین
دوربین 8 مگا .فیلمبرداری اچ دی. سیستم عامل سیمبین ورژن جدید 3 (همون که توی N8 هم هست) امکان وصل کردن فلش مموری به گوشی و حتی امکان وصل کردن گوشی های دیگر نوکیا به C7 و سرچ و استفاده از اطلاعات گوشی وصل شده . خروجی تلویزیون .بلوتوث ورژن 3 .اف ام پلی یر (امکان انداختن آهنگ پخش شده در گوشی شما بر روی اف ام رادیو نزذیک شما).صفحه لمسی خازنی .جافظه داخلی 8 گیگ و ساپرت مموری کارت تا 32 گیگ یعنی جمعا می تونی 40 گیگ حافظه داشته باشی.پحش فرمت های دایوکس DIVX و WMV ...وایرلس و جی پی اس هم داره..........
دیگه چی می خوای......اصلا گوشی سراغ داری که این همه امکانات رو یک جا داشته باشه
من میگم ویو بخر...
در کل گارانتی در ایران از گوشی تا ماشین......گرفته دردسر های زیادی داره.نقل قول:
مثلن میپیچونن....میگن برو فردا بیا....این قدر طولش میدن تا طرف پشیمون بشه.ولی کار نشد نداره میشه از گارانتی هم یه چیزایی در اورد
میلستون عالیه
چند مدل موتورلا دیگه هم هست با این قیمت :