-
آقا احسان که توضیح دادند، این پیغام به علت پایینتر بودن ورژن یو اس بی مادربرد یا هاب شما از ورژن یو اس بی وسیله ای که بهش وصل کردین هستش. رو همون پیغام ویندوز امکان جستجو برای پورت های پرسرعت تر رو داره و اگه بگه همچین پورتی موجود نیست شما اقدام به تهیه یک کارت usb2 که بر روی اسلات pci نصب میشه بفرمایید. قیمت اون کارت هم پنج هزار تومان هستش.
-
مگه میشه آخه؟تمام usb های من v2.0 هستش.ورژنش پایین تر نیست از وسیله ای که وصل میکنم.در ضمن من کارت usb2 هم دارم.هر دو تا خروجی اون هم همین ارورو میده!!!
-
سلام.
تو بایوس یه تنظیم کوچولو واسه ساپورت usb2 هستش. اونو فعال کنین تا همه چی درست بشه.
موفق باشید.
-
تو بايوس در قسمت usb مال من 2تا گزينه داره يكي v1.0 و v1.0 + v2.0 كه ماله من رو دوميه.ولي بازم اين ارورو ميده
-
-
:46:سلام به همگی .
مال منم اینجوری شده بود و مشکل سرعت داشتم.همین پیغامی که شما میگین رو میداد.
این اتفاق بعد از آپدیت bios مادربردم این افتاد.فکر کنم این مشکل به خاطر بعضی تغیرات سخت افزاری پیش میاد.
راه حل :
بعد راه اندازی مجدد کامپیوتر وارد setup مادربرد بشید بگردید دنبال تنظیمات مربوط به usb mode .این گزینه رو به full speed یا highe speed تغییر بدید.
معمولا تنظیمات usb در سربرگ Advance قرار داره (مادر برد Asus که اینجوره ).
به یاری خدا جواب میگیرید.
-
-
وقتي رو پيغام كليك مي كني تعداد يو اس بي هاتو نشون ميده و ميگه كدوم ورژن 2 هست. آيا ويندوز يو اس بي ورژن دويي را نشان مي دهد؟؟؟
-
اره ديگه.8 تا پورتم رو نشون ميده و مينويسه از اين 8 پورت استفاده كنيد براي سرعت بيشتر.جلوي همه ي پورت ها مينويسه unused.من كه ديگه بيخيال شدم.فكر نكنم راه حلي داشته باشه.فقط ميخوام بدونم اگه از مادر بورده ببرمش گارانتي.آخه هنوز گارانتي داره
-
من که نمیتونم بیخیال بشم یا مادربورد عوض کنم ، آخه لپتاپ دارم :41:
چی کار کنم؟