دوستان سلام
آقا حامد این نرم افزار core temp رو میتونی بزاری؟
دستت درد نکنه
علی علی
Printable View
دوستان سلام
آقا حامد این نرم افزار core temp رو میتونی بزاری؟
دستت درد نکنه
علی علی
سلام!
این coretemp:
این هم اورست:کد:http://rapidshare.com/files/437516907/Core-Temp-setup.exe
به نظر من coretemp از بقیشون بهتره ولی خوب اورست یه چیزهایی داره که این ها ندارند.در کل قابلی نداشت:46:کد:http://rapidshare.com/files/437520645/everestultimate550.exe
دوستان سلام
حامد خان دست گلت درد نکنه
جایی غیر رپید نداری بزاری؟
رپید ip من رو بلوکه کرده
حتی به صورت آزاد هم نمی تونم دان کنم
علی علی
coretemp:
everest:کد:http://www.mediafire.com/?f7r36qe7pnfb8c7
این تو مدیا فایر هستش که من به شخصه ازش خوشم میاد.اگه بازم نشد بگید تو کدوم سایت آپلود کنم انجام میشه!!:46:کد:http://www.mediafire.com/?pguxf6vzqz366w7
نمیدونم با rapidbaz کار کردید یا نه ... ولی سایت بسیار خوبی هستش طوری که من از دوستای دانلود بازم شنیدم حتی با اکانت قانونیه خود رپید رقابت می کنه.البته زیر 20 مگابایتش مجانیه و از اکثر سایت های معروف پشتیبانی می کنه!!! موفق باشید:10:
دوستان سلام
نه عزیزنقل قول:
نمیدونم با rapidbaz کار کردید یا نه ... ولی سایت بسیار خوبی هستش طوری که من از دوستای دانلود بازم شنیدم حتی با اکانت قانونیه خود رپید رقابت می کنه.البته زیر 20 مگابایتش مجانیه و از اکثر سایت های معروف پشتیبانی می کنه!!! موفق باشید
ممنون همین مدیافایر عالیه
دیدی کسایی که اهل پول دادن نیستن
راستی چه جوریه که دمای شما این قدر پایینه
مال من عموما روی 50-55 سیر میکنه
علی علی
لپ تاپ من هم n82jq di.
کانفیگش با این فرق داره . هاردش 7200rpm . باتریشم 6 cell. ولی همون 4400mah. تاچ پدشم مولتی تاچ.
این لپ تاپ با گارانتی های ایران تاچشون مولتی تاچه یا نه؟
خیلی باهاش حال میکنم . تا حالا تو هیچ کاری رومو زمین نداخته !:21:
این بازیا رو روش چک کردم call of duty black ops. call of duty modern warefare2. wolfenstein2. mafia2
باتریشم در حالت battery saving نزدیک 2.5 و بیشتر کار میکنه. ولی اگه یکی از بازی های بالا رو اجرا کنم 1 ساعت هم نمیشه که خالی میکنه! :13: موقع اجرای بازی یا کامپایل برنامه هام خروجی هواش خیلی داغه جوری که نمیشه دست رو نزدیک مسیر هوا نگه داشت مگه نه دستم میسوزه.
کیفیت اسپیکرهشم نسبتن خوبه. هر چند سونی یه چیز دیگست.:8:
اینه که من دارم ویندوز 7 home edition geniune داره.
خیلی دوست دارم سرعتشو با یکی از نمونه های گارانتی ایران مقایسه کنم ببینم هارد 7200rpm چقدر تاثیر داره.
سلام!نقل قول:
والا من هم برای اولین بار که نگاه کردم در تابستان و در اتاقی در بسته همون 55 بود!!!ببین یه چیز هایی تاثیر دارند که اصلا بهشون اهمیت نمیدیم.مثلا من با کول پد تست می گرفتم و انتظار داشتم تاثیر زیادی داشته باشه ولی وقتی کول پد رو می کندم همون بود نهایتش 1 درجه پایین تر!!!
ارتفاع لپ تاپ از سطح زمین ... گردش هوای مناسب در اتاق... این که چند وقت خاموش بوده...و ....
کول پد ها اگه دقیقا زیر cpu رو تهویه کنن خوبه ولی اکثرا اینطور نیستند.مثلا به سفارش یه دوستی به جای کول پد 4 تا لیوان گذاشتم زیرش.دما تا 44 -46 اومد پایین!!!!:27:
همون دوست می گفت فن سی پی یو بعد یه مدتی میوفته رو دور:31::31: و اینکه دمایی که اول بار از CPU میگیری بعد از اجرای چند برنامه دیگه نمیتونی اونو تجدید کنی.علتش رو نمیدونم ولی مطمئنم:46:
ولی این عکس رو بدون فاصله از زمین در اناق در بسته و در اول اجرای ویندوز گرفتم.دمای شما هم طبیعی هستش. نگران نباش:46::10:
والا تا اونجا که من اطلاع دارم asus هایی که الان تو ایران فروش می رند به سفارش شرکت های معتبر داخلی هست و تفاوتشون فقط تو باس رم سرعت هارد هست و به مالتی تاچ بودن یا نبودن نمیرسه(اینقدر بنیادی نیست)نقل قول:
در مورد دما حق با شماست گرمه ولی دست رو که نمیسوزونه(حد اقل آبرو داری کنید:31::31:)
شما که این حرف رو بزنید یکی دیگه می ری میشینه می گه با n82jq میشه نیمرو درست کرد.:31::31:
پیشنهاد می کنم با همین نرم افزار هایی که گذاشتم برای دانلود یه تست بگیرید عکسش رو بذارید.
البته CI7 ها هم گرمند و هم مصرفشون بالاست... ولی خوب به قول شما روی آدم رو زمین نمیندازه:8:
""""کمیت"""" اسپیکرش و خوش زاویه بودن مانیتورش نسبت به سونی یه "نخود"پایین تره.قبول دارم.
هارد من 5400 seagate rpm هستش.4 تا درایوش کردم. یه سری خواستم درایو D رو ببرم کلا روی F چون حجم بالا بود طول زیاد کشید.فکر کنم کار زیاد درستی نبود و بازم فکر کنم یه defrag باید بگیرم.
شنیدستم که 7200 (1.3) برابر بهتر از 5400 هستش و برای کارهایی مثل رندر و ... این تفاوت سرعت مشاهده میشه ولی فاحش نیست و آزار دهنده نیست.من هم اول می خواستم 320_7200rpm بگیرم که گفتن این قدر ها هم دستم برای انتخاب باز نیست:31::27:
دوستان سلام
خوب منم الان عموما توی جایی استفاده میکنم که بخاری هم هست اما نه دیگه این قدر تاثیرنقل قول:
یعن میگی لیوان بزارم زیرش دی:
اینو نگرفتم چی شدنقل قول:
همون دوست می گفت فن سی پی یو بعد یه مدتی میوفته رو دور:31::31: و اینکه دمایی که اول بار از CPU میگیری بعد از اجرای چند برنامه دیگه نمیتونی اونو تجدید کنی.علتش رو نمیدونم ولی مطمئنم:46:
یعنی مثل ماشین آب بندی داره و بعد مدتی تازه رو به راه میشه یا اینکه بعدا بدتر میشه؟
نگران که هستم چون برای یه کانورت با jetaudio که خیلی cpu کار بالایی نداره دما به 85 هم می رسیدنقل قول:
ولی این عکس رو بدون فاصله از زمین در اناق در بسته و در اول اجرای ویندوز گرفتم.دمای شما هم طبیعی هستش. نگران نباش:46::10:
حالا من نمی دونم cpu تا چند دقیقه این دما رو راحت قبول میکنه و مشکلی نداره
ولی من کارهای سنگین هم دارم و به خاطر همونا این لپ تاپ رو گرفتم
اگه بخواد اینجوری باشه که نمیشه
علی علی
آقا جان همون طرح پشتش منو دیوونه کرده